Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новий рік 2019 за кордоном - куди поїхати і де зустріти

  1. Де провести Новий рік недорого?
  2. Новий рік 2019 на море
  3. Куди поїхати на Різдвяні канікули за кордон
  4. Корисні поради

Кожен думав про те, щоб відсвяткувати Новий рік за кордоном. Але куди поїхати і де краще зустріти Новий 2019 рік? Можна провести незабутній відпочинок і полетіти туди, де тепло, є пляжі і пальми. В якості альтернативи можна вибрати гірськолижний курорт, зустріти рік в шале біля каміна, а на наступний день відправитися кататися на лижах.

Де провести Новий рік недорого?

Де провести Новий рік недорого

За кордон на Новий рік можна з'їздити бюджетно, якщо правильно розподілити фінанси і почати планування подорожі заздалегідь. Розглянемо щодо економні варіанти.

Казкова Чехія

Чехія і її столиця Прага, залучають щорічно увагу тисячі туристів. Це дивовижне місце, де свято чекає в кожній таверні, на вулиці і в готелі. Різдвяні ярмарки - привід не тільки придбати відмінні товари за доступними цінами, а й можливість долучитися до місцевої культури.

☞ Ціна новорічних турів до Праги починається від 40 тисяч рублів за двох дорослих на 7-8 днів (якщо бронювати заздалегідь).

Фінляндія

Країна, доступна для відвідування цілий рік, є батьківщиною Санта-Клауса. Сюди можна відправитися з дітьми, подарувавши їм дивовижну подорож в казку. Можна зупинитися в вання, де знаходиться будинок Санти, відтворений за казками. Поруч розташований парк атракціонів, від якого діти будуть у захваті.

☞ Вартість поїздки до Фінляндії для двох на 5-6 днів - від 32 тисяч рублів.

сонячний Таїланд

Таїланд привертає увагу чистими пляжами, теплим морем, дивовижними традиціями. Щорічно сюди приїжджають туристи з усього світу, щоб насолодитися теплом в середині зими, запастися позитивом і отримати нові враження. Поїздка в Таїланд на новорічні свята обійдеться дорожче, ніж в інший час, але в цілому залишиться доступною.

☞ Вартість для двох на 7-10 днів - від 70 тисяч рублів.

Прибалтика

Сміливо вирушайте відпочивати в дивовижну Ригу, казковий Вільнюс, незвичайний Таллінн. Свята тут відзначаються широко, весело і цікаво, а от ціни на їжу і розваги набагато нижче, ніж в інших європейських країнах.

☞ В середньому за 4-5 днів на двох можна віддати від 32 тисяч рублів.

Німеччина

Ціни прийнятні. Найпопулярнішими для відпочинку на різдвяні свята вважаються Берлін, Мюнхен, Кельн, але можна відправитися і в крихітні містечка, де стоїть не менш святкова атмосфера. Перед урочистостями в Німеччині проводять ярмарки та різдвяні базари, де можна вигідно зробити покупки і заодно познайомитися з німецькими традиціями.

☞ Для двох поїздка до Німеччини на 3-4 дні обійдеться в 40 тисяч рублів і вище.

Відео сюжет

таємничий В'єтнам

Для зустрічі Нового року підійдуть такі популярні курорти, як Нячанг, Муйне, Фукуок, які представлені в європейському стилі і гостей очікують прикрашені ялинки, Санта-Клауси і веселе свято.

☞ Відпочинок в цьому місці для двох варіюється від 45 тисяч рублів на 5-8 днів.

Болгарія

Один з найбільш доступних варіантів з відмінним сервісом. Головна особливість - катання на гірських лижах в Пампорово і Банско. Яскраво проходять урочистості в Софії з народними гуляннями.

☞ Вартість туру - від 55 тисяч рублів на 5-7 днів на двох осіб.

Естонія

Тут туристів зустрінуть численні концерти, ярмарки, розважальні програми. Затребувані тематичні зустрічі Нового року, наприклад, стилізовані під середньовіччя.

☞ Вартість тижневого відпочинку на двох - від 40 тисяч рублів.

Плануючи поїздку в Європу на новорічні свята, пам'ятайте, тут масштабно святкують Різдво, а Новий рік відзначають більш скромно. Тому подорожуйте так, щоб потрапити і на казкові різдвяні урочистості.

Новий рік 2019 на море

Новий рік 2019 на море

Новий 2019 рік можна зустріти на березі моря під теплими сонячними променями. Куди відправитися? Розглянемо кілька варіантів.

Єгипет

Кращі місця для зимового відпочинку - Нувейба, Дахаба, Шарм-ель-Шейх. Червоне море порадує температурою повітря до 24 градусів, вода зазвичай прогрівається до 23 градусів. Місця відрізняються мальовничою красою. Починаючи з середини грудня, вулиці популярних курортів прикрашаються для новорічних свят, встановлюються фігури Папи Ноеля - єгипетського Діда Мороза.

☞ Самостійна поїздка для двох на тиждень - від 50 тисяч рублів.

Ізраїль

Гостей зустрічає місто Ейлат, розташований на узбережжі Червоного моря. Вода прогрівається до 21-23 градусів, а температура повітря досягає 22-23 градусів. Можна відправитися і в пустелю, якщо хочеться зустріти торжество нестандартно.

☞ Вартість поїздки в Ізраїль - від 22 тисяч за одного дорослого на 3-5 днів.

ОАЕ

Вибирайте курорти Шарджу, Абу-Дабі, Рас-аль-Хайме, Фуджейру. Температура повітря вдень складе до 26 градусів. Світське свято місцеві жителі влаштовують 31 грудня з численними салютами, які двічі потрапляли в Книгу рекордів Гіннеса.

☞ Ціна святкового тижневого туру - від 1500 доларів для двох. За умови раннього бронювання, в цю вартість включать розміщення, переліт, трансфер, харчування, страхування.

Відео сюжет

Йорданія

Дивно красиве місце, де можна відпочити недорого. Один з найбільш затребуваних курортів - Акаба. Серед інших переваг - дружелюбні місцеві жителі, низький рівень злочинності, мальовничі пам'ятки, прекрасна погода і веселі торжества. Температура повітря вдень - до 22 градусів, а температура води в Червоному морі - до 23 градусів.

☞ Вартість тижневого туру варіюється від 1,7 тисячі доларів для двох дорослих за умови раннього бронювання.

Гоа

Головний курорт Індії з чудовою погодою. Температура вдень - до 32 градусів, а температура води - до 28 градусів. Святкування Нового року проходить з великим розмахом. Для повноцінного відпочинку краще підійде Північний регіон, а південна частина затребувана серед багатих туристів.

☞ Тур для двох на тиждень - від тисячі доларів. Найдорожча стаття витрат - переліт.

Шрі Ланка

Місце ідеально підходить для зимового відпочинку - мінімальний добовий перепад температур, низька ймовірність зливових дощів, температура повітря 29-32 градуси, а температура води - 26-28 градусів. Місцеві жителі зустрічають Новий рік разом з туристами, масштабно відзначаючи на узбережжі з феєрверками і розважальними програмами.

☞ Вартість тижневого відпочинку для двох - від 1500 доларів при виборі скромного житла, і від 2000 доларів, якщо хочеться розміститися в тризірковому готелі.

Куди поїхати на Різдвяні канікули за кордон

Куди поїхати на Різдвяні канікули за кордон

Відправитися на Різдвяні канікули за кордон - відмінний привід добре відпочити, помилуватися мальовничими куточками планети, познайомитися з новими пам'ятками. Казкових місць багато, деякі з них я озвучила раніше.

Андорра, Грандваліра

Місце підійде любителям активного відпочинку, адже це долина гірськолижних курортів. У гірських селах туристам пропонуються комфортні готелі, де можна взяти в оренду обладнання для катання на сноуборді, лижах. З поїздки зазвичай привозять ювелірні прикраси, фаршировані оливки, вино, сири, оливкова олія, тютюн, сигари, годинник або електроніку.

☞ Вартість для двох - від 40 тисяч рублів на тиждень.

Куба, Варадеро

Місце часто називають раєм. Крихітне містечко порадує кожного, а його родзинка - 20-кілометровий пляж, який визнаний ЮНЕСКО одним з найчистіших у світі. На узбережжі регулярно влаштовують гучні вечірки. З поїздки радять привезти коралові прикраси, спеції, трав'яну настоянку, кава, ром , Сигари, мачете.

☞ Вартість для двох - від 50 тисяч рублів на тиждень.

В'єтнам, Фантхьет

Тут Різдвяні канікули пройдуть без звичної для нас атрибутики - тільки екзотика, спека, чиста берегова лінія, вишукування в місцевих ресторанах, крокодилячі ферми. Можна порадувати близьких і друзів всілякими сувенірами : Виробами зі шкіри крокодила, перлами, зеленим чаєм, кава , Дерев'яними і кам'яними фігурками, рибним соусом, шовком.

☞ Вартість відпочинок на двох - від 100 тисяч рублів на 8-14 днів.

Відео сюжет

Корисні поради

щоб відмінно зустріти Новий рік 2019 за кордоном, прислухайтеся до порад.

  1. Врахуйте, ціни постійно ростуть. Якщо планується відпочинок в новорічну ніч, бронюйте номери в готелях, квитки на літак або тури заздалегідь.
  2. Найдоступніші за ціною варіанти розбирають до жовтня. Важливо забронювати не тільки номер в готелі або орендувати квартиру, а й підібрати місце для зустрічі. Якщо це кафе або ресторан, забронюйте столик. Буває так, що місць просто немає. Це особливо актуально для популярних курортів.
  3. Чим ближче свято, тим вище ціни на тур. Якщо хочете добре відзначити і не дуже витратитися, за кілька місяців до поїздки повинно бути все готово. Відпочинок обов'язково пройде яскраво і барвисто.

Не забувайте заглянути на новорічні ярмарки, які порадують вигідними цінами на різні товари.

Де провести Новий рік недорого?
Але куди поїхати і де краще зустріти Новий 2019 рік?
Де провести Новий рік недорого?
Куди відправитися?

Новости