Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найдешевший відпочинок в 2017 році на море за кордоном. Купити недорогі гарячі тури 2017 за кордон все включено, без візи

  1. Отримати детальну інформацію про недорогих економічних турах і спецпропозиції Ви можете в офісі компанії...
  2. Гарячі тури!
  3. Раннє бронювання допоможе непогано заощадити!
  4. Економ тури

Отримати детальну інформацію про недорогих економічних турах і спецпропозиції Ви можете в офісі компанії «На Відпочинок» за телефонами в Москві:,.

Ми рекомендуємо

У пошуках дешевих турів

Багато росіян з нетерпінням чекають відпустки, щоб відправитися в подорож своєї мрії. А що таке подорож мрії - для багатьох це, звичайно ж, не тільки першокласний відпочинок в бажаному місці, але ще і недорого і економічно! Дійсно, всім хочеться відмінно провести час і заплатити за це якомога менше грошей. Думаєте, це нереально? Ви помиляєтесь!

Гарячі тури!

Отже, Ваш вибір - дешевий відпочинок ... Що ж це таке? Ну, по-перше, це всім відомі недорогі гарячі тури. Якщо брати путівки за кілька днів до початку подорожі, то Ваш відпустку зажадає грошових витрат в 1,5-2 рази менше. Такі економ тури воліють сьогодні тисячі росіян. Ті, які легкі на підйом, кого не лякають швидкі збори, і приваблює перспектива істотної економії. Ви можете поповнити їхні ряди, тільки пам'ятайте, що палаючий недорогий відпочинок в 2017 році - це ще й неодмінна наявність на руках всіх необхідних для поїздки документів. Особливо це стосується поїздок за кордон. Ми пропонуємо Вам гарячі путівки в Єгипет , Таїланд , Туреччину , ОАЕ, Туніс, Болгарію, Італію, Гоа, Францію і багато інших країн світу.

Раннє бронювання допоможе непогано заощадити!

Ще один варіант економічного відпочинку - протилежний палаючим дешевим путівками Ще один варіант економічного відпочинку - протилежний палаючим дешевим путівками. Йдеться про раннє бронювання турів. Забронювати тури за кілька місяців - це отримати гарантований відпочинок за цінами нижче на 5-15% в завчасно обраному місці. Раннє резервування турів дозволяє заощадити значні кошти. Сьогодні даний вид придбання турів вкрай популярний у Європі і набирає популярність серед російських любителів подорожей.
Звичайно ж, палаючі пропозиції і раннє бронювання турів можна віднести до розряду недорогих. Вони значно економлять кошти, дозволяючи відпочити з великим розмахом. Але існують і такі поняття як економічний або бюджетний відпочинок. Для багатьох бувалих туристів радянського гарту - це поїздка на природу з наметом, тушонкою і крупами. Але все ж ми мали на увазі щось інше. Наприклад, путівки на відпочинок за кордоном в недорогому готелі. Скажімо, багато росіян вважають за краще купувати тури в Таїланд, ОАЕ , Гоа в готелі категорій 2 - 3 зірки, щоб заощадити на проживанні, при цьому отримавши сто відсотків яскравих емоцій від перебування в бажаної країні.

Економ тури

Ще один варіант економ-відпочинку - автобусні тури. Найбільш популярними сьогодні є автобусні тури по Європі. Ви зможете побачити кілька країн за короткий проміжок часу і за вельми скромні кошти. Париж, Лондон, Берлін , Прага - Ви можете самостійно вибрати маршрут своєї подорожі та екскурсії по цікавлять Вас пам'яток. Автобусні тури - дійсно улюблений багатьма можливість вибратися за кордон. Переміщення на комфортабельному автобусі економлять кошти, при цьому не доставляючи ніяких незручностей.
Найрізноманітніші країни, міста і курорти коритися Вам, для цього треба тільки вибрати відповідний Вам за ціною і напрямку тур. Тому телефонуйте +7 (495) 228-78-57 або приходьте до нас в офіс і ми гарантуємо, що допоможемо вибрати подорож Вашої мрії!
Наприклад, перегляньте наші недорогі путівки в Туреччину.

Думаєте, це нереально?
Що ж це таке?

Новости