Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Літні мовні табори за кордоном

  1. Як вибрати літній мовний табір за кордоном. 4 кроку
  2. Мови і країни
  3. Німецький за кордоном
  4. Французький за кордоном
  5. Італійський за кордоном
  6. Іспанська за кордоном
  7. Чеська мова за кордоном
  8. Китайський за кордоном (для новачків)
  9. академічні програми
  10. Іноземна мова плюс
  11. Програма Summer Plus
  12. Англійська + Футбол
  13. Англійська + Море
  14. Мовні табори для дітей та підлітків за кордоном
  15. Компанія Петролінгва повністю візьме на себе всі турботи по оформленню Вашої поїздки

Кращого способу захоплююче і з користю провести літні канікули, поліпшити мовні навички, поєднати заняття з розвагами, пізнати культуру іншої країни, познайомитися з однолітками з різних країн, ніж дитячий мовний табір за кордоном, мабуть, немає!

Компанія Петролінгва за 22 роки роботи на ринку послуг освіти за кордоном особисто познайомилася з розробниками і організаторами літніх мовних програм для дітей і підлітків від 5 років до 18 + і вибрала для Вас кращі.

Літні програми з вивчення іноземних мов в цих школах створені спеціально для дітей і підлітків. При розробці програм враховувалися інтереси дітей і вимоги батьків. З одного боку, виконуються такі важливі для батьків вимоги, як безпека, висока якість освіти, комфорт, чистота і гарне здорове харчування, а, з іншого боку, - очікування дітей і підлітків, яким цікавий «живий» мову і інтерактивні заняття, вони хочуть відкривати для себе нові країни, знайомитися зі своїми однолітками з різних куточків світу, займатися спортом і розважатися.

Як вибрати літній мовний табір за кордоном. 4 кроку

Крок 1. При виборі програми в першу чергу батькам треба враховувати: Крок 1

  • вік дитини
  • Яку іноземну мову планується до вивчення і з якою інтенсивністю
  • Рівень володіння іноземною мовою
  • Бажана країна навчання
  • Індивідуальні особливості дитини (переваги клімату і їжі, переносимість перельотів, можливість фізичних навантажень, ставлення до дисципліни, комунікабельність та ін.)

Крок 2. Щоб літні канікули пройшли максимально ефективно, вирішите, які цілі Ви ставите щодо навчання і відпочинку, і уточніть, які переваги Вашої дитини:

  • Підвищити рівень володіння іноземною мовою
  • Підготуватися до вступу в приватний пансіон / школу, коледж або ВНЗ за кордоном
  • Отримати додаткові знання і навички - спорт, танці, музика, кулінарія ...
  • Познайомитися з визначними пам'ятками країни
  • Зміцнити здоров'я активним відпочинком на природі
  • Поєднати навчання з відпочинком на морі
  • Познайомитися з однолітками з інших країн

Крок 3. Зверніть увагу ще на кілька пунктів:

  • Проживання. У великому місті чи на природі? У резиденції або сім'ї?
    Резиденція може бути представлена ​​багатьма варіантами: школа-пансіон, готель, кампус, - кожен з яких має свої плюси. Якщо Ваша дитина дуже товариська, то йому сподобається проживання в кампусі зі студентами з різних країн.
    Проживання в сім'ї - це кращий спосіб знайомства з способом життя в країні навчання, а також - це постійна практика вивчається в теплій атмосфері. Всі школи - партнери компанії ПЕТРОЛІНГВА ретельно підходять до вибору приймаючих родин.
  • Бюджет. Зверніть увагу, що входить у вартість, а які пункти треба буде оплачувати додатково? Є програми, які включають у вартість трансфери, екскурсії, творчі заняття і заняття спортом, а є і ті, де передбачена додаткова плата за ці послуги.
  • Віза. Питання з Візою - це питання термінів. Для отримання візи до Великобританії, Канади, США необхідно надати багато документів, перевірити правильність їх оформлення, перевести їх на англійську мову, заповнити анкету англійською мовою, а потім чекати результатів звернення за візою. ПЕТРОЛІНГВА кваліфіковано і успішно надає допомогу в оформленні таких віз. Однак це вимагає досить багато часу - іноді більше місяця.
    Жителям Санкт-Петербурга і Ленінградської області найпростіше отримати шенгенську візу, а у багатьох вона вже є. Тобто, жителям Північної столиці швидше і простіше скористатися послугами мовних таборів в шенгенських країнах. І компанія ПЕТРОЛІНГВА розробила спеціальну пропозицію Англійська з шенгенською візою .

Крок 4 Крок 4. Відповівши на всі питання, Ви сформулюєте свої вимоги до дитячого мовною табору за кордоном. Вибрати програму відповідно до Ваших вимогою Вам допоможуть консультанти Петролінгва.
Запишіться на безкоштовну консультацію по телефону 8 (812) 579 8742 (будні дні з 10 до 18.00) або напишіть нам по електронній пошті [email protected] .

Навчання англійській мові c носіями мови в Європі давно і заслужено користується популярністю. В Європі успішно працюють міжнародні лінгвістичні школи International House (IH), European Centre (EC), європейські школи Ecole Suisse de Langue's (ESL) і зарекомендували себе локальні школи, наприклад, SWISS Language Club (SLC).
Компанія Петролінгва вибрала програми з вивчення англійської мови для дітей та підлітків від 5 до 18+ років в Німеччині, Швейцарії, Іспанії, Португалії, Італії на Мальті та на Кіпрі від 870 Євро / 2неделі.

Мови і країни

Англійська мова за кордоном

Англійська у Великій Британії
Англійська в Ірландії
Англійська в США
Англійська в Канаді
Англійська з шенгенською візою

Німецький за кордоном

Німеччина
Австрія
Швейцарія: St. George School (для новаків), ESL Zug , Les Elfes , SLC Leysin
Чехія

Французький за кордоном

Франція
Швейцарія: SLS Neuchatel , SLS Leysin , ESL Leysin , ESL Montreux , St. George School , Les Elfes

Італійський за кордоном

Італія
Швейцарія

Іспанська за кордоном

Іспанія
Швейцарія

Чеська мова за кордоном

Чехія

Китайський за кордоном (для новачків)

Китайський за кордоном (для новачків)

Швейцарія

академічні програми

Якщо Ви налаштовані серйозно займатися і влітку, а також плануєте продовжувати освіту у Великобританії, то рекомендуємо вам зупинити свій вибір на академічних програмах в UK.

Ці програми включають в себе крім вивчення англійської мови підготовку до вступу в приватні школи-пансіони, коледжі та підготовку до іспитів GCSE, A-Level і IB. Для тих, хто вже визначився з майбутньою кар'єрою можна вибрати спеціалізарованние курси за напрямками: юриспруденція, фінанси, бізнес, art & design ... Детальніше про академічні програми в Великобританії

Іноземна мова плюс

Практично всі літні програми з вивчення іноземної мови за кордоном поєднують освітню частину зі знайомством з історією і культурою країни перебування, пам'ятками і з активним відпочинком.
Але є програми з складової, яка є ознакою вивчення іноземної мови:

Програма Summer Plus

Summer Plus New York складається з 10 уроків англійської мови на тиждень і 10 факультативних занять на вибір: кіномистецтво, бродвейський театр, мистецтво і дизайн, мода, розвиток лідерських якостей та спорт.

Англійська + Футбол

Ці програми для тих, хто не мислить свого життя без футболу.
Програми розроблені професійними тренерами провідних команд Chelsea, Sparta

Великобританія
Чехія

Англійська + Море

Море складно назвати рівнозначною складовою мовної програми, але можливість відпочинку на морі є важливим фактором при виборі літнього мовного табору за кордоном. Агентство ПЕТРОЛІНГВА пропонує Вам програми на курортах південних морів - Адріатичного (м Ліньяно) і Тірренського (м Салерно) в Італії; Середземного - у Франції, на Мальті, Кіпрі та в Іспанії.
Якщо моря мало - то пропонуємо океан. Мовні табори на узбережжі Атлантичного океану: Іспанія (м Кадіс), Португалія (м Лагоа) і США (м Майямі). Вивчення англійської в США прекрасно поєднується з активним відпочинком на пляжах Тихого океану Лос-Анжелеса, Сан-Дієго і Санта-Барбари.

Мовні табори для дітей та підлітків за кордоном

Великобританія
Ірландія
США
Канада
Швейцарія
Німеччина
Австрія
Чехія
Франція
Мальта
Кіпр
Іспанія
Португалія
Італія
Англійська з шенгенською візою

Компанія Петролінгва повністю візьме на себе всі турботи по оформленню Вашої поїздки

  • Підбір цікавого і корисного курсу навчання
  • Підбір оптимального варіанту проживання
  • Бронювання авіаквитків
  • Оформлення медичних страховки
  • Допомога в оформленні віз
  • Переклад документів на візу
  • Повний інформаційний супровід до і під час поїздки

У нас завжди є СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ! Мобільний оновлення Спеціальні пропозиції завжди можна знайти в нашій групі вконтакте - ПРИЄДНУЙТЕСЬ !

На всі питання консультанти ПЕТРОЛІНГВА готові відповісти по телефону 8 (812) 579 8742 (будні дні з 10 до 18.00), е-mail: [email protected] або в нашому офісі: Санкт-Петербург вул. Шпалерна, д.36. оф.227. Для Вашої зручності консультації проводяться за попереднім записом.
Детальніше

ЧЕКАЄМО ВАС!

У великому місті чи на природі?
У резиденції або сім'ї?
Зверніть увагу, що входить у вартість, а які пункти треба буде оплачувати додатково?

Новости