Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати влітку 2019 на море? Відпочинок в Росії і за кордоном

  1. Відпочинок на курортах Краснодарського краю
  2. Відпочинок влітку в Криму

Куди поїхати влітку на море відпочивати удвох або з дітьми? Давайте розглянемо кращі напрямки для відпочинку всією сім'єю на 2019 рік, розглянемо кращі пляжні курорти Росії та закордону. Куди поїхати в екзотичні країни для купання в бірюзовою воді, дізнаємося ціни на відпочинок в Криму, Геленджику та інших топових місцях.

Влітку, коли ми нарешті дочекалися відпустки, виникає дилема, - яку країну вибрати для відпочинку. А якщо відпочинок передбачається всією сім'єю, то потрібно вибрати такий курорт, щоб і дорослі змогли відпочити і діти не нудьгували.

Щоб підібратися ближче до розв'язання популярного інтернет-запиту про те, як провести літній сезон: куди поїхати на море, давайте розглянемо найпопулярніші російські і закордонні курорти, візові та безвізові, порівняємо ціни на путівки і на авіаквитки за різними напрямками.

Зміст статті

Куди поїхати на море влітку 2019 року в Росії? Найважче вибрати місце для відпочинку, мабуть, в Росії. А все тому, що з різноманіття варіантів потрібно вибрати один єдиний. Щоб зрозуміти, куди поїхати відпочивати влітку на море, необхідно визначитися зі своїми бажаннями.

Якщо для вас відпустка - це пляжний курорт, то узбережжя Чорного і Азовського моря якраз для вас. Якщо ви шукайте умиротворення, споглядання і свіжої прохолоди, то вам сподобається відпочинок на Байкалі . Любителі круїзних подорожей оцінять відпочинок на Волзі.

Для активного відпочинку підійдуть уральські гори і далека Камчатка, яка вразить уяву вулканічними і в деякому роді космічними пейзажами.

Куди поїхати влітку на море відпочивати удвох або з дітьми

Озеро Байкал в серпні ввечері

Якщо ви все-таки не уявляєте літо без пляжів, а закордонні курорти для вас не варіант, давайте докладніше зупинимося на питанні, куди поїхати на море влітку в Росії.

Відпочинок на курортах Краснодарського краю

Ця чорноморська область Росії багата прекрасними курортними містами: Геленджик , Туапсе , Адлер , Анапа і Сочі .

Пляжний відпочинок можливий не тільки в самій Анапі, але і в її околицях - вітязево , Сукко, Джемете. Відпочинок в серці Анапи сподобається тим, хто любить не тільки позасмагати на шезлонгу і поплавати ( як правильно засмагати? ), Але і відпочити в хорошому барі чи ресторані, відвідати парк атракціонів і інші міські розваги.

В Анапі є все, що душі завгодно, але приготуйтеся, що в туристичний сезон ціни тут на все піднімаються.

В Анапі є все, що душі завгодно, але приготуйтеся, що в туристичний сезон ціни тут на все піднімаються

Набережна Кабардинки

Для релаксації в тиші краще вибрати передмістя Анапи. У селищі Джемете вас чекає зустріч з величезним пляжем, що простирається на 10 км і піщаними дюнами. З сервісом в селищі тепер стало все в порядку.

На території Джемете є комфортні готелі на першій береговій лінії, великий аквапарк. У Витязево відпочинок вийде таким же спокійним і умиротвореним, і справа не тільки в невеликій кількості туристів, а й в мілководній і спокійному морі. Пляж тут піщаний і простягається на 15 км.

Куди поїхати на море в Росії влітку, щоб відчувати себе як на респектабельному європейському курорті? Насправді, в нашій країні таких місць стає більше з року в рік. Наприклад, Геленджик. Цей найстаріший чорноморський курорт в Росії неодноразово здобував перемогу по країні і регіонам в туристичних конкурсах.

На сьогоднішній день Геленджик є упорядкованим курортом з мережею сучасних шикарних готелів і ресторанів, одним з найбільших в Європі аквапарком і безліччю курортних селищ. Затишними курортними містечками є Прасковеевка, Бетта, Дивноморське, Кабардинка, Джанхот.

Путівка влітку в Геленджик за двох коштуватиме від 31 000 рублей, в залежності від типу готелю. Для порівняння, відпочинок в 2х зірковому готелі з харчуванням і всім необхідним в номері, на 7 днів за двох, обійдеться в середньому 36 тисяч рублів.

Відпочинок в тризірковому комфортабельному готелі з басейном на першій береговій лінії середньому обійдеться в 48 тисяч рублів.

Сочі по інфраструктурі і впорядкованості пляжів і готелів нітрохи не ступає, а може навіть і перевершує Геленджик. Готелі на будь-який смак, починаючи від однозіркових закінчуючи шикарними вилами, парки, ресторани, спа-бутики і багато іншого чекає гостей Сочі.

В середньому відпочинок в хорошій 4-ох або 5-ти зірковому готелі з системою все включено на двох, обійдеться в 67 тисяч рублів.

Туапсе добре підійде для відпочинку всією сім'єю. Тут добре розвинена пляжна інфраструктура. Море розваг знайдуть для себе дорослі і діти. Пляжі в Туапсе піщано-галькові.

Транспортна система в місті добре розвинена, а ціни на порядок нижче ніж у Сочі. Відпочинок на двох в хорошому готелі Туапсе з харчуванням і упорядкованим пляжем на території готелю стартує від 34 500 рублів.

Відпочинок на двох в хорошому готелі Туапсе з харчуванням і упорядкованим пляжем на території готелю стартує від 34 500 рублів

Геленджик на заході, вид з ресторану

Адлер вважається найбільш південним курортом нашої країни. Місто омивається не тільки Чорним морем, але й ріками. Після Олімпійських ігор в місті з'явилося безліч готелів, розважальних і торгових центрів, ресторанів.

Тут знаходяться лікувальні курорти мулових грязей і джерела мінеральної сірководневої води. Ціна путівки в Адлер на двох стартує від 26 тисяч рублів.

Відпочинок влітку в Криму

Крим здатний здивувати навіть розбещених заморськими курортами туристів. Особливі кліматичні умови, гори, море, історичні пам'ятники, різноманіття пляжів і розваг для людей будь-якого віку - все це про Крим. Пляжі тут бувають гальковими і піщаними.

Широкі пляжі з золотими пісками розташовані на території Керчі. Селища під Керчю - Ельтиген і Героевка знаходяться на стику Азовського і Чорного морів. Тут житлові будинки розташовані в 5 хвилинах від пляжу. У Керчі є всі, щоб відпочити від суєти і залишитися наодинці з морем.

У Східному Криму, в Феодосії розташовані прибережні селища з чистими пляжами, дискотеками і ресторанами. Це, Берегове та Орджонікідзе зі змішаними піщано-гальковими пляжами.

У Коктебелі пляжі галькові і змішані. Селище відрізняється великою довжиною облаштованих пляжів, наявністю аквапарку і готельних комплексів, музичними фестивалями.

Судак - це курорт, де око радує не тільки море і гори, але знаменита середньовічна фортеця. Пляжі тут широкі галькові і піщані з типовим морським піском сірого відтінку.

На схилі гори розташований кримський Новий Світ. Тут дорогі готелі та ресторани, змішані пляжі, і мало туристів. Канака також подарує своїм гостям справжній відокремлений відпочинок. Тут є величезний пляж, мережа гостьових будинків з повноцінними номерами з кухнями і ванними кімнатами.

Новий Світ ввечері

Південний берег Криму - улюблене місце для туристів будь-якого віку, але море тут досить глибоководне. На ПБК знаходяться головні курорти Криму: Партеніт, Ялта, Алушта, Гурзуф. Місхор , Алупка , Форос.

Красиві гори, чиста вода, субтропічний клімат, що ще потрібно для відпочинку. На території ПБК розташовані санаторії, гостьові будиночки, готелі різних категорій.

Західний Крим - це найдешевший район для кримського відпочинку. Тут дрібний і плавний візит море, піщані пляжі з білим піском, оздоровчі курорти, дитячі табори.

Ціни на відпочинок влітку біля моря в Криму залежать від місцевості. Для порівняння, відпочинок на самих розкручених курортах Південного берега обійдеться в середньому в 4500-5000 рублів на двох на добу, з урахуванням харчування. В Євпаторії і Судаку - 2700 рублів, а на курортах Західного Криму (Новофедорівка, Сака) - від 1700 рублів.

Цікаве по цій темі: Цікаве по цій темі:

К правильно засмагати?
Куди поїхати на море в Росії влітку, щоб відчувати себе як на респектабельному європейському курорті?

Новости