Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати на відпочинок взимку закордоном, ціни на тури

  1. Пляжний відпочинок на морі, куди поїхати взимку?
  2. Відпочинок взимку в Арабських Еміратах
  3. Відпочинок на пляжах ГОА
  4. Літо у В'єтнамі
  5. екскурсійна М'янма
  6. Піщаний пляж на Мальдівах
  7. Дивовижний відпочинок на Шрі-Ланці
  8. Відпочинок взимку на море з дітьми
  9. Погодні умови для відпочинку закордоном
  10. Куди поїхати взимку, закордон або Росія?

Розглянемо відпочинок взимку на морі закордоном, де тепло і недорого буде провести відпустку в сезон 2019- 2019 роки. Дізнаємося ціни і напрямки, куди можна поїхати відпочивати з дітьми або вдвох.

Не за горами зима і час додаткові відпусток, які можна провести з користю. Отже, куди поїхати взимку відпочивати?

Якщо ви не потрапили на море влітку, це зовсім не привід засмучуватися. Існує ряд країн, де пляжний відпочинок доступний круглий рік. Крім того, путівки в жаркі країни в зимовий період нерідко стоять дешевше, ніж в сезон.

Зміст статті

Пляжний відпочинок на морі, куди поїхати взимку?

Де відпочити взимку закордоном? Насолодитися морем, сонцем і фруктами в той час коли у нас зима, можна в таких країнах як:

  • В'єтнам,
  • Таїланд,
  • Філіппіни,
  • Бразилія,
  • Камбоджа,
  • Коста-Ріка,
  • Ямайка,
  • Шрі Ланка ,
  • М'янма,
  • Занзібар ,
  • Емірати,
  • Єгипет,
  • Індія ( квитки на ГОА ),
  • Мальдіви ,
  • Куба.

Всі напрямки вже зараз розглядаються в якості зимової відпустки, покупка путівок йде повним ходом.

Зупинимося докладніше на найбільш популярних напрямках у росіян і дізнаємося ціни на тури взимку на море з вильотом з Москви і міст Росії.

Відпочинок взимку в Арабських Еміратах

Відпочинок взимку в Арабських Еміратах

Відпочинок на морі взимку недорого можна провести на пляжах ОАЕ . Це одне з популярних і бюджетних напрямків в зимовий період. Ціни взимку значно нижче, чартерних рейсів ніж достатньо, а східної колорит і відмінний сервіс, вже який рік приваблюють тих, хто шукає пляжний відпочинок, коли у нас - 20. У січні повітря в ОАЕ прогрівається до +27, а води Перської затоки утримують температуру в +19.

Узимку тур в 5 зірковий гостинцю, включаючи переліт і триразове харчування, буде коштувати від 46 000 рублей на 1 людину. Квиток Москва-Дубай в обидва кінці можна купити за 16 000 руб., якщо замовляти заздалегідь.

Відпочинок на пляжах ГОА

Відпочинок на пляжах ГОА

В ГОА вас чекає чудовий відпочинок на морі взимку. Недорого буде коштувати не тільки переліт з Росії, але і путівки «все включено». Крім цього ви отримаєте можливість розважатися в аквапарку разом з дітьми, басейни з підігрівом і звичайно ж можливість купатися в Індійському океані, в якому температурою води не нижче 25 градусів.

У зимові місяцями можна знайти тур на Північне ГОА за все за 300 $ з людини. Південне Гоа вважається більш респектабельним, клас готелю тут вище, море прозоріше і пляжі чистіше. Вартість путівки у січні в південну частину стартує від 500 $. Бронюємо тури заздалегідь, так можна заощадити до 45% от повної ціни путівки.

Літо у В'єтнамі

Літо у В'єтнамі

Відпочинок на в'єтнамських курортах взимку принесе тільки суцільні плюси, за винятком тривалого перельоту. В іншому, вас чекають просторі чисті пляжі, якісний сервіс, великий вибір готелів і ресторанів. Ціни на екскурсії в храмові комплекси, їжа в ресторанах і проживання - невисокі.

Так, 2х тижневий тур взимку з вильотом з Москви на о. Фукуок буде коштувати від 80 000 рублей на 1 людину. Тур на курорт Нячанг буде коштувати від 58 100 рублів.

Додатковий матеріал по відпочинку у В'єтнамі взимку:

екскурсійна М'янма

екскурсійна М'янма

Куди поїхати відпочити на море взимку, щоб було також добре як в Таїланді , Але не так багатолюдно і шумно? Відповідь проста - сусідня М'янма. Цей курорт ще маловідомий нашим туристам і не так заїжджений. Тут ви знайдете багату культурну спадщину, озеро Інгла, пагоду Шведагон і туристичні пляжні центри Нгве-Саунг і Нгапалі.

Тури в М'янму продаються рідко, дешевше поїхати відпочивати взимку до моря в М'янму самостійно. Готелі у моря від 1200 рублів добу. Квитки на літак з Москви до М'янми від 27 тис. Рублів за одну людину.

Піщаний пляж на Мальдівах

Піщаний пляж на Мальдівах

Бірюзова вода, доглянуті білосніжні пляжі, пальми і дорогі готелі - це те, з чим асоціюються ці коралові острови, які омиваються теплим Індійським океаном. Мальдіви приваблюють тих, хто любить шикарний і спокійний відпочинок, а також дайверів з усього світу.

Якщо їхати на Мальдіви взимку з Москви, ціна за 2х тижневу тур починатиметься від 102 000 рублів. Однак, ціни залежать від острова і від класу готелю. Приміром, на острові Ган можна відпочити від 94 000 руб.

Дивовижний відпочинок на Шрі-Ланці

У цей період на Шрі-Ланці можна за вигідною ціною відвідати цікаві екскурсії по Чайним островам або Золотому трикутнику. У середині грудня вартість туру на Шрі-Ланку починається від 81 000 рублей.

Так, 10 денна путівка на курорті Бентота в 3х зірковому готелі Panchi Villa буде коштувати від 83 400 рублів за 1 людину. У готелі 4 зірки Avani Bentota Resort & Spa аналогічна путівка коштуватиме від 120 000 рублів. Від 82 000 можна відпочити на Бентоте в готелі Oasey Beach .

Якщо ви ще не вибрали пляжний курорт, то ознайомтеся з підбіркою місць , Рекомендованих для сімей, молоді.

Відпочинок взимку на море з дітьми

Куди поїхати відпочити на море взимку з дитиною? Для поїздки на пляжні курорти в грудні, січні та лютому добре походять:

Найбільш безпечними в плані відсутності екзотичних хвороб, є курорти Пхукет (Тай), Мальдіви, Домінікана. Крім того взимку тут добре прогрівається вода, тому діти можуть спокійно купатися, не боячись застудитися.

Також на цих курортах відмінно розвинена дитяча інфраструктура і практично всі готелі, навіть тризіркові своєму розпорядженні все необхідне для комфортного відпочинку з дітьми, в тому числі ігровими кімнатами, анімаційними розвагами і дитячими басейнами.

Єдиний недолік цих курортів - це дальній переліт 10-11 годин. У всьому іншому мінусів немає.

  • Підібрати путівку:

Погодні умови для відпочинку закордоном

Відпочинок взимку на морі закордоном буде ідеальним на перерахованих курортах. Приємна погода взимку панує на Сейшелах , Мальдівах, в Індії, Малайзії, на Балі і Таїланді. Крім азіатських курортів відчути літо в січні можна на латиноамериканських пляжах Домінікани, Куби, Бразилії.

У Таї денна січнева температура повітря прогрівається до +31 градус, в лютому до +32 гр. Температура води в середньому не опускається нижче +24. Опадів мало, тому що дощовий сезон випадає на кінець літа і осінь.

Середня температура на ГОА в січні наближається до позначки +28 градусів. Січень Індії вважається одним з найбільш сухих місяців в році. Швидкість вітру не велика, тому можна не боятися хвиль.

Відпочинок в Домінікані взимку - це практично завжди прекрасна погода. Середня денна температура повітря +26. Часто повітря прогрівається і до +29. Дощі бувають рідко, а якщо і трапляються, то тільки у вечірній час. Нічна температура не опускається нижче + 21. Найменша кількість опадів в Сан-Хуані, трохи частіше дощі трапляються в Пуерто-Плата.

Якщо влітку в Камбоджі температура повітря піднімається до +40, то взимку такий страшно спеки не буває. З листопада по лютий погода тут суха, денна температура повітря від +22 до +26 градусів.

З листопада і до квітня Куба радує сухою та комфортною погодою. Повітря прогрівається до +28 градусів. Температура води в прибережній зоні прогрівається до 23-25 ​​градусів тепла.

На Канарських островах січнева температура трохи прохолодна, в середньому +22 градуси. А ось на Маврикії взимку йдуть дощі, вологість висока, але температура повітря не опускається нижче +25 градусів тепла.

ізраїльські курорти взимку не призначені для пляжного відпочинку, на узбережжі Мертвого моря температура повітря рідко піднімається вище 18-20 градусів тепла. Зате в цей період діють відмінні оздоровчі програми за зниженою ціною.

Куди поїхати взимку, закордон або Росія?

Відпочинок на морі взимку, ціни на тури і вибір кращого варіанта для кожного туриста відіграють вирішальну роль для проведення часу. Одні вибирають Росію, інші їдуть на море за кордон.

У Росії взимку можна відпочити на гірськолижні або оздоровчих курортах. Найбільш популярні напрямки в нашій країні в холодний сезон - це живописна Карелія, Сочі, Ельбрус, Домбай , Великий Устюг.

Наприклад, десятиденна путівка на 1 людину в Сочі з Москви на термальні джерела або на Кавказькі гори взимку коштуватиме від 12 000 рублів. Тур з Петербурга до Сочі буде коштувати від 17 000 рублей, З Єкатеринбурга - від 21 300 рублів, з Воронежа - від 16 000.

Закордонний відпочинок на морі взимку обійдеться на порядок вище. Ціни на азіатські курорти (Пхукет) стартують від 60 000 рублів за 1 людину. На індійських курортах (Гоа) можна відпочити від 32 300 руб. за тижневий тур на одного.

Вартість туру на Мальдіви коштуватиме від 70 000 рублів. Багато інших напрямків для зимового відпочинку і за гарною ціною ви знайдете на моєму сайті за посиланнями, представленим в статті.

Буду вдячний вам за користування кнопочок соціальних мереж, розташованих нижче. Вашим друзям буде корисним дізнатися і прочитати інформацію про зимовий відпочинок і цінах на тури за кордоном у моря.

Курорти для відпочинку біля моря

Пляжний відпочинок на морі, куди поїхати взимку?
Отже, куди поїхати взимку відпочивати?
Де відпочити взимку закордоном?
Куди поїхати взимку, закордон або Росія?

Новости