Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Канікулярні програми - Освіта за кордоном! Мовні програми, навчання за кордоном

(499) 681-01-41: +420 224 803 219 + 7 7272 93 77 68: + 7 7172 78 76 26





(20 програм)

  • Відпусткою можна насолоджуватися всім разом - і дорослим, і навіть самим маленьким! Вивчайте мову і отримуйте задоволення від канікул в Америці на сімейних програмах від TALK English Schools. Тепер Ви привезете додому набагато більше, ніж фотографії на тлі визначних пам'яток і сувеніри для друзів. Ви повернетеся відпочивши, повними яскравих вражень від американського колориту, а Ваш "сімейний" англійська стане на голову вище колишнього!


    Детальніше про програму ...

  • Вже цього літа Ви можете відвідати столицю Піднебесної і відкрити для себе мову і культуру Китаю. Програма літніх канікул в Пекіні гарантує Вам повне занурення в мовне середовище - живе спілкування тільки з носіями мови. Замовляйте програму до 1 травня і отримаєте квиток на літак безкоштовно!


    Детальніше про програму ...

  • Оxford Summer Courses - Оксфордські літні курси були засновані мережею випускників Оксфорда, які вирішили поділитися магією університету зі студентами з усіх куточків світу. Організатори пропонують 2-ух і 4-ох тижневі літні курси англійської мови для студентів у віці від 10 до 24 років. Якщо Ви готуєтеся вступити в англомовний університет або просто хочете "прокачати" свою англійську, проведіть це літо разом з Оxford Summer Courses.


    Детальніше про програму ...

  • Kings Colleges - провідна міжнародна група коледжів, що пропонує курси підготовки до вступу в провідні університети Великобританії і США, курси англійської мови для міжнародних студентів і літні канікулярні програми для дітей і підлітків.


    Детальніше про програму ...

  • "Празькі канікули" - це програма літніх канікул в Чехії, що поєднує вивчення чеського або англійської мов з цікаву програму дозвілля. Екскурсії по історичних пам'ятках, поїздки до Відня, Дрезден і Карпштейн, походи в чеська аквапарк, зоопарк і кіно-клуби і ще багато іншого - нудно Вам точно не буде!


    Детальніше про програму ...

  • Як поєднати пляжний відпочинок з класичним навчанням у Великобританії? Дуже просто! Поїхати на канікули в Брайтон! Безумовно, Брайтон - це саме те місто, в якому можливо об'єднати вивчення мови, неформальне спілкування студентів з усього світу, пляжні види спорту і вечірки. Динамічна атмосфера і сусідство з історичними центрами Великобританії робить Брайтон ідеальним вибором для освітньої поїздки.


    Детальніше про програму ...

  • Головна мета The Abbey College - надати кожному студенту, відвідує дані літні курси, всі необхідні умови і послуги кампуса за єдиною ціною за весь пакет, і це допомагає піклуватися про всіх студентів протягом усього періоду перебування на відпочинку. У рамки курсу організатори включають дуже велику програму розваг, і це головний критерій при порівнянні з іншими літніми школами і їх вартістю.


    Вартість програми: GBP 725 (тільки навчання)

    Детальніше про програму ...

  • Літні курси дозволяють британським і іноземним студентам у віці від 15 до 18 років поєднати незабутні канікули в старовинному місті Кембридж зі спеціальною навчальною програмою.


    Детальніше про програму ...

  • Голлівуд, Беверлі Хіллз, Санта-Моніка - перераховувати знамениті всьому світу краси Лос-Анджелеса можна до нескінченності. Вивчення англійської мови в місті пляжів, пальм і знаменитостей, що може бути привабливіше для програми на літо.


    Детальніше про програму ...

  • Канікули в США - це найкраще, що ви можете запропонувати дітям від 14 до 18 років. Kaplan International пропонує провести відмінні літні канікули в Лос-Анжелесі і Сан Дієго, де студенти зможуть насолодитися гарячими пляжами і доведуть до досконалості свою англійську мову.


    Детальніше про програму ...

  • Англійська на Мальті під час літніх канікул - це прекрасна можливість відпочити, "підтягнути" мову, побачити пам'ятки країни, завести нових друзів і з користю провести літні канікули!


    Детальніше про програму ...

  • Військова школа-пансіон для хлопчиків Riverside Military Academy, штат Джорджія, США, пропонує для студентів відмінну річну програму на 7 тижнів, з 6 липня по 14 серпня.


    Детальніше про програму ...

  • «St Andrew's College» - експерт в викладанні англійської мови в Англії, який має 20 річний досвід. Організація акредитована Британською радою і пропонує високоякісні курси англійської мови.


    Детальніше про програму ...

  • Kings Colleges - провідна міжнародна група коледжів, що пропонує курси підготовки до вступу в провідні університети США і Великобританії, курси англійської мови для міжнародних студентів і літні канікулярні програми для дітей і підлітків.


    Детальніше про програму ...

  • ELC Malaysia одна з кращих шкіл англійської мови в Малайзії, яка пропонує курси англійської мови для іноземних студентів. Ми раді запропонувати Вам любиться багатьма мовну школу ELC Malaysia з літньою канікулярної програмою для підлітків старше 8 років!


    Детальніше про програму ...

  • Школа EC Лондон була заснована в 1969 році і спочатку придбала репутацію центру англійської мови, що гарантує якісне навчання, в серці Лондона. Курси англійської в школі ЄС під час літніх канікули стануть незабутнім досвідом і подарують безліч вражень і радості всім учасникам.


    Детальніше про програму ...

  • Орієнтуючись на іноземних студентів, IMG Academy розробила спеціальну програму літніх канікул з упором на вивчення англійської мови. Програма розрахована на дітей у віці від 12 до 19 років, які бажають поліпшити свої знання усної та письмової англійської мови.


    Детальніше про програму ...

  • Канікули за кордоном - відмінна можливість для Вашої дитини весело і з користю проветі це літо! Різноманітна культурна та екскурсійна програма, живі діалоги з носіями мови, сучасні технології навчання - допоможуть подолати мовний бар'єр і набути впевненості у використанні мови.


    Детальніше про програму ...

  • Канікули за кордоном - відмінна можливість для Вашої дитини весело і з користю проветі це літо!

    Різноманітна культурна та екскурсійна програма, живі діалоги з носіями мови, сучасні технології навчання - допоможуть подолати мовний бар'єр і набути впевненості у використанні мови.


    Детальніше про програму ...
Як поєднати пляжний відпочинок з класичним навчанням у Великобританії?

Новости