Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де недорого відпочити і отримати масу вражень

  1. Недорогий пляжний відпочинок
  2. Відпустка в Європі
  3. Відпустка за кордоном самостійно
  4. Відпочинок в Україні

Попереду літо і довгоочікувана відпустка. Хочеться відпочинку, нової обстановки, але при цьому не влазити в борги і кредити.

Самий мало-витратний спосіб відпочити влітку - відправитися на дачу до себе або знайомим. Однак нових вражень буде небагато. Можна подорожувати пішки з рюкзаком за плечима або автостопом. Але якщо ви не романтик і не екстремал, то такі варіанти вам теж не підійдуть. Отже, найоптимальніше рішення - поїхати за кордон, але як бути, якщо ви обмежені в бюджеті?

Недорогий пляжний відпочинок

Любителям пляжного відпочинку або подорожей з дітьми краще всього відправитися на море. Якщо ви віддаєте перевагу курорти Чорноморського узбережжя, поїхати туди дешевше дикунами: заздалегідь треба купити тільки квитки, а з адресою перебування визначитеся на місці - від пропозицій місцевих жителів у вас відбою не буде.

Для відпочинку з дитиною краще підійдуть Судак або Скадовськ - відомі своїм унікальним цілющим повітрям здравниці.

Попереду літо і довгоочікувана відпустка

Пляжний відпочинок за кордоном

У таку ж суму, що і вітчизняний відпочинок, вам обійдуться курорти Єгипту і Туреччини, тільки от сервіс там буде в рази краще. В Єгипті готелі Хургади коштують дешевше, ніж в Шарм-ель-Шейху. У Туреччині бюджетними курортами є Аланья і Кемер. Чим менше зірок у готелю, тим дешевше, але і далі від моря.

Рекомендується до прочитання: Ізраїль - країна трьох морів

Трохи дорожче за вартістю буде відпочинок на узбережжі Болгарії , Чорногорії та Греції. Хочете заощадити - беріть гарячі путівки (з вильотом в найближчі 3 дні). Знайти їх можна в Інтернеті або в офісах турфірм.

Відпустка в Європі

Якщо ви не любите проводити час на пляжі, а віддаєте перевагу активному відпочинку, вирушайте в подорож по Європі. Недорогі тури в Прагу, Ригу чи Таллінн. Найекономніший варіант - автобусний тур з відвідуванням одразу кількох країн. Однак якщо вас закачує у транспорті або ви маєте проблеми зі здоров'ям, такий варіант не підійде.

Суттєво економить бюджет туру відмова від послуг турфірм. Правда, вам доведеться самостійно купити авіаквитки, забронювати готель, спланувати екскурсійну програму. Все це легко зробити, маючи навички користування інтернетом, пластиковою картою і володіючи мінімальним знанням англійської мови.

Відпочинок в Європі пропонує різноманітність турів

Зате можна «замахнутися» на такі країни, як Франція, Італія, Голландія, Швеція та інші, тури в які коштують недешево. Ще один плюс - ви відвідаєте саме ті місця, які мріяли побачити, і не будете витрачати час і гроші, скажімо, на аквапарк, якщо не любите воду.

Відпустка за кордоном самостійно

Почніть з вибору авіаквитків.

Замовте балети прямо зараз

Багато іноземні авіакомпанії пропонують величезні знижки, крім того, існують постійні бюджетні рейси. Економніше (і розумніше) взяти квитки відразу «туди-назад». Розгляньте варіанти з пересадкою - вони вийдуть ще дешевше. У деяких авіакомпаній вильоти, наприклад, у вівторок, в два рази дешевше, ніж в інші дні.

Важливо. Пам'ятайте, що в більшості випадків авіаквитки, куплені зі знижкою, поверненню і обміну не підлягають.

Забронювавши авіаквитки, приступайте до пошуку готелю. Вибирайте найпростіший варіант, адже кабельне телебачення або бар, без яких цілком можна обійтися, у багато разів збільшать вартість проживання в номері. А ось душ і безкоштовний Інтернет будуть до речі. Не беріть готелі на околиці - на дорогу до центру міста ви витратите всі, що заощадите на готелі.

Рекомендується до прочитання: Таїланд - країна тисячі посмішок

Дешевше номера в готелі буде оренда приватної квартири. Для не самих вибагливих і обмежених в засобах туристів існують такі пропозиції, як хостели і студентські гуртожитки.

Знайти і забронювати відповідний вам номер в готелі можна прямо зараз

Поєднавши дати вильоту і проживання, тут же приступайте до бронювання та оплати. Пам'ятайте: рахунок йде навіть не на годинник, а на хвилини - вигідні пропозиції розкуповуються миттєво!

Пам'ятайте: рахунок йде навіть не на годинник, а на хвилини - вигідні пропозиції розкуповуються миттєво

Вибір місця зупинки, будь то готель або хостел, залежить від розрахованого бюджету

Не забудьте закласти в бюджет туру квитки в музеї, оплату проїзду і харчування - все це в Європі коштує недешево. Ви значно заощадите, якщо замість постійного відвідування ресторанів і кафе купите їжу в місцевому супермаркеті.

Відпочинок в Україні

Не менш цікавим, буде подорож по Україні - наприклад, риболовля на берегах Дніпра, сходження на гору Ай-Петрі, прогулянка по старовинних вуличках Львова, вихідні в Києві чи Одесі. Можна купити тур, але самим організувати поїздку вийде дешевше.

Рекомендується до прочитання: Як відзначають Новий рік у різних країнах

На жаль, розраховувати на знижки при купівлі квитків, як у випадку з закордоном, не доведеться. Тому постарайтеся знайти родичів або знайомих, у яких можна зупинитися або які допоможуть з орендою дешевого житла.

Приємного вам відпустки!

Знайшли друкарську помилку? Виділіть і натисніть CTRL + Enter

Отже, найоптимальніше рішення - поїхати за кордон, але як бути, якщо ви обмежені в бюджеті?
Знайшли друкарську помилку?

Новости