Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де найкраще відпочивати у вересні?

  1. Які там світанки, який захід!
  2. Відпочинок в Європі

Перший осінній місяць - це час, який ми звикли називати «оксамитовий сезон» - період, коли вже основна маса відпочиваючих роз'їхалася по домівках, але, в той же час, приємна погода ще щосили сприяє відпочинку.

Сонце вже не смажить, як влітку, по повітрю майорить приємний вітерець, а море залишається ще в тій температурної зоні, яка дозволяє купатися і загоряти, не боячись замерзнути або ж, навпаки, сильно обгоріти. Плюс до всього - ціни на більшості курортів знижуються моментально, при цьому, ще запросто можна схопити шматочок якісного і яскравого відпочинку.

Якщо в цьому році ваш відпустку випав на вересень, не впадайте у відчай, існує море варіантів, куди можна поїхати в цей період. Про те, де найкраще відпочити у вересні, ми і поговоримо сьогодні.

Які там світанки, який захід!

Якщо ви все літо мріяли побувати на морі, але вам так і не вдалося здійснити свою мрію, то, ймовірно, саме пляжні курорти стануть найкращою ідеєю для вашого майбутнього відпочинку.

У вересні вода на більшості відомих курортів все ще досить тепла, пляжі - набагато вільніше, а сонце не такий пекуче, що може бути дуже до речі для тих, хто зовсім не переносить духоту і спеку.

У вересні вода на більшості відомих курортів все ще досить тепла, пляжі - набагато вільніше, а сонце не такий пекуче, що може бути дуже до речі для тих, хто зовсім не переносить духоту і спеку

Правда, на курортах Чорного моря, наприклад, в Криму, Краснодарському краї або у Болгарії , Ймовірно, вже не так комфортно, як влітку: вечора стають куди більш прохолодні, а море досить-таки швидко втрачає свої градуси тепла. Хоча, якщо точно вгадати з погодою, то ще можна урвати тиждень досить теплих і по-справжньому літніх днів за невеликі гроші.

Якщо ж ви все-таки не хочете ризикувати, то краще відправитися до Туреччини: Анталія, Аланія та інші курортні міста зустрінуть вас з полюбилася системою «All Inclusive», відмінною погодою і, кому подобається, досить цікавою екскурсійною програмою, яку вже не так важко долати, як в спекотні літні дні.

Мабуть, це один з найбільш недорогих і досить якісних варіантів, який вибирають тисячі росіян і не тільки. З подібними умовами зустріне і Кіпр , До речі, саме вересень тут вважається ідеальним місяцем для відпочинку: комфортна температура води тримається в районі 26 ° -28 °. Вельми недорого обійдеться поїздка в Туніс - погода вже не така спекотна, але разом з тим, вимальовується досить комфортна температура води.

Якщо ви хочете потрапити в даний спекотне літо, то вирушайте на море до Єгипту - там буде спекотніше навіть, ніж в Туреччині або Тунісі . Температура повітря близько 35 °, Червоне море за літні місяці прогрівається настільки, що навіть самим завзятим «Мерзляков» захочеться зануритися в його ваблять води.

Температура повітря близько 35 °, Червоне море за літні місяці прогрівається настільки, що навіть самим завзятим «Мерзляков» захочеться зануритися в його ваблять води

Тим, хто не боїться прохолоди, можна спробувати з'їздити в Грецію, але будьте обережні, вже у вересні тут можуть з'явитися пробиратися прибережні вітру. Тому фахівці рекомендують вибирати найбільші острови країни, наприклад, Крит.

Також прийнятними напрямами у вересні можуть стати Йорданія або Ізраїль - тут вас приємно здивує не тільки якісний пляжний відпочинок, але і оздоровчі пансіонати на базі лікувальних грязей.

Відпочинок в Європі

Якщо ви більше віддаєте перевагу екскурсійні тури, ніж пляжний відпочинок, то вирушайте в Європу! По суті, вересень - це ідеальний час, щоб відправиться за кордон і насититися новими враженнями в найкрасивіших містах світу: наплив туристів вже зменшився, по місцевих визначних пам'ятках ходити не так жарко і втомлює, а це значить, що задоволення ви отримаєте куди більше, ніж влітку .

Правда, не можна забувати, що в цей період в деяких країнах збільшується число дощових і похмурих днів, але коли це зупиняло справжніх мандрівників?

Традиційними екскурсійними напрямками в цей період залишаються Франція, Німеччина, Італія та Іспанія. Дійсно красиві країни, старовинні міста, величні замки, храми і непідробна атмосфера приваблює сюди мільйони туристів щороку.

Тим, кому хотілося б знайти щось подешевше, можна подивитися в бік Чехії - затишна і дуже колоритна країна з безліччю чарівних замків. Тут, хоч і немає морського узбережжя, є прекрасно обладнані пляжі на березі Влтави. Тим, хто вирушає в поїздку з дітьми, можливо, варто відправитися в сторону Іспанії з її приголомшливими дитячими парками атракціонів: там буде цікаво, як дитині, так і дорослому!

Якщо ви все ще не вирішили, куди поїхати, то, можливо, вас зацікавить Греція? Не забувайте, що це не тільки сонячні пляжі і фешенебельні курорти, а й край древніх міст, дивовижної культури і цікавої архітектури, яка переплітається з багатовіковою і багатою історією Греції.

Знову-таки, відвідувати екскурсії вже не так жарко, а, при бажанні, завжди можна дістатися до моря, яке залишається досить теплим і ласкавим практично весь вересень.

Якщо ви великий любитель квітів, то вам, напевно, буде цікаво відправитися до Голландії, адже там, як раз-таки в перші вихідні осені проходить одне з найдивовижніших і прекрасних видовищ у всьому світі - парад квітів.

Дійство проходить в голландському Аалсмеер, правда, поспішіть з квитками, на нього може з'їхатися дуже багато бажаючих. У Неаполі у вересні традиційно проходить відомий фестиваль піци, тому, якщо ви є шанувальником даного страви, то не пропустіть можливість побувати на його самому грандіозному святі.

Як бачите, вибір, куди відправитися в перший осінній місяць - дійсно вражаючий, тому визначайтеся з метою поїздки і швидше в подорож!

Правда, не можна забувати, що в цей період в деяких країнах збільшується число дощових і похмурих днів, але коли це зупиняло справжніх мандрівників?
Якщо ви все ще не вирішили, куди поїхати, то, можливо, вас зацікавить Греція?

Новости