Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Безвізові країни з виходом до моря: місця відпочинку в 2019 році

  1. Переваги вільного в'їзду
  2. Сезони пляжного відпочинку
  3. Як забронювати тури на море за кордон недорого
  4. Де відпочити на морі за кордоном
  5. Азія і Близький Схід
  6. Америка і Кариби
  7. Європа
  8. З дитиною за кордон
  9. вибір напрямку

Кожна людина, в тому числі і ми з вами, має потребу у відпочинку. Найкраще на морському узбережжі - і для здоров'я корисно, і для душі. Щоб не затьмарювати відпустку паперовими клопотами, заплануємо ідеальний відпочинок на морі без візи в 2019 році. Кожна людина, в тому числі і ми з вами, має потребу у відпочинку

Переваги вільного в'їзду

Основні переваги безвізового в'їзду - це відсутність необхідності заздалегідь відвідувати (причому неодноразово) консульський відділ обраної вами країни і платити візовий збір.

Якщо ви бажаєте потрапити на море без закордонного паспорта і візи, можна побувати на вітчизняних курортах Чорного моря. Можна поїхати в якусь країну ближнього зарубіжжя. Однак в море вдасться скупатися лише на пляжах Абхазії.

В інші держави, що мають вихід до теплого моря, необхідно взяти як мінімум закордонний паспорт .

Безвізові країни для росіян - це понад шістдесят держав, розташованих по всьому світу: в Південній Америці, Африці, в Азії і на Близькому Сході. Можна відвідати і деякі європейські держави, які не входять до Шенгену. Але це не означає, що перетинати кордон можна з одним лише закордонним паспортом.

Прикордонні служби перевірять у вас:

  • бронь готелю або іншого місця для проживання;
  • зворотний квиток в свою або третю країну;
  • наявність достатньої кількості грошових коштів;
  • закордонний паспорт з запасом придатності від трьох до шести місяців.

Крім безвізових, є ще й такі країни, де дозвіл на в'їзд можна отримати після прильоту прямо в аеропорту або оформити через інтернет. Строго кажучи, вони не є безвізовими, але туриста адже цікавить не назва штампа в паспорті, а практична сторона справи.

Наприклад, в гаряче улюблений Єгипет в'їзд здійснюється саме за такою ось візі після прильоту. А дозволу в Індію або М'янму оформляються в інтернеті через спеціальні сайти. Основна умова їх отримання - своєчасна оплата візового збору.

Сезони пляжного відпочинку

Завдяки наявності на землі різних кліматичних поясів безвізовий відпочинок на морі для росіян доступний круглий рік. Просто потрібно знати, в які місяці в тому чи іншому регіоні починається високий сезон. Високий сезон - це оптимальні погодні умови, найвищі ціни на проживання і максимум таких же, як ви, блідолицих туристів.

У тропіках і на екваторі завжди тепло, це ми знаємо ще з курсу шкільної географії. Але орієнтуватися лише на показники термометра при виборі місця для пляжного відпочинку не варто. Низький сезон в теплих широтах - це затяжні дощі, спека, вологість і висока ймовірність сильних ураганних вітрів.

Із наступних таблиць можна дізнатися, в які місяці можливий пляжний відпочинок без візи для росіян в 2019 році (відповідні осередки виділене). А для екскурсійного відпочинку дощова погода і прохолода - не перешкода, тому туристичний сезон у багатьох країнах відкритий завжди. Із наступних таблиць можна дізнатися, в які місяці можливий пляжний відпочинок без візи для росіян в 2019 році (відповідні осередки виділене)

Як забронювати тури на море за кордон недорого

Наша мета - це відпочинок на морі за кордоном без візи, але підготуватися до подорожі краще заздалегідь. Чим менше часу залишається до вильоту, тим дорожче будуть авіаквитки.

Недорогі путівки краще відстежувати і бронювати на спеціальних сайтах-пошуковиках, наприклад,. Напевно ви знайдете і інші сервіси, що дозволяють порівняти ціни у популярних туроператорів і вибрати самий бюджетний тариф.

Для того щоб економити, можна вибирати період на самому початку або в кінці сезону. Тоді і людей буде менше, і ціни не такі високі.

Але не перестарайтеся, інакше ваш відпочинок буде зіпсований погодними умовами - пекельної спекою або холодом, рясними дощами і ураганами.

Де відпочити на морі за кордоном

Відпочинок на російських курортах зараз в тренді, і курс долара цьому сприяє, але знайдеться чимало охочих відвідати пляж саме за кордоном. Відпочинок на російських курортах зараз в тренді, і курс долара цьому сприяє, але знайдеться чимало охочих відвідати пляж саме за кордоном

Інша країна - це не завжди більш спекотне сонце і високий рівень сервісу, це інші кухня, звичаї, мовне середовище. Цікаво і пізнавально.

У вас з'явиться прекрасна можливість долучитися до культури інших народів.

Азія і Близький Схід

Список безвізових країн для пляжного відпочинку для росіян в 2019 році знову впевнено очолює Туреччина . Недалеко, недорого і з комфортом. Пляжний сезон починається в квітні-травні і закінчується в жовтні. Кращі місяці для відпочинку - червень і вересень, водичка в морі вже досить тепла, і немає сильної спеки.

З весни і до осені чекають росіян курорти без візи на море в самому ближньому зарубіжжі - в Грузії та Азербайджані.

Країни Близького Сходу або Азії сміливо можна вибирати тим, у кого відпустка випав на осінні або зимові місяці. У вересні-жовтні потихеньку спадає спека в таких гарячих точках, як Єгипет і Ізраїль . В Єгипет візу без проблем можна отримати по прильоту, а в Ізраїлі безвізові пляжі для росіян доступні протягом трьох місяців.

Восени достигають фініки в Тунісі і Марокко. Безвізове перебування для росіян в цих країнах можливо протягом трьох місяців.

А в жовтні-листопаді підійде до кінця сезон дощів в країнах Азії. Найбільш популярні напрямки для росіян - Таїланд, В'єтнам - славляться своїм відмінним сервісом і низькими цінами на проживання.

Практично цілий рік відкрито туристичний сезон на китайському Хайнані, на Мальдівах і в Індонезії. Однак саме в зимовий період тут тепло і сухо, тоді як літо спекотне і вологе.

Відвідати Хайнань можна лише в складі туристичної групи. Віза на Мальдіви оформляється по приїзду, а в Індонезії від вас буде потрібно лише бронь готелю і достатню кількість грошей на один безвізовий місяць перебування.

Прекрасний зимовий варіант пляжного відпочинку - Гоа, найпопулярніший індійський штат. Для візиту буде потрібно електронний дозвіл на в'їзд.

А ось для того щоб провести відпустку на морі без візи в Південній Кореї, слід вибрати традиційні літні місяці. А ось для того щоб провести відпустку на морі без візи в Південній Кореї, слід вибрати традиційні літні місяці

Америка і Кариби

Ви об'їздили всю Азію і Єгипет і думаєте, куди податися наступної весни? У цю пору року можна махнути в Америку, благо в південній частині континенту досить країн, де можна відпочити без візи на море. Однак не все так просто - тривалі перельоти в цей регіон часто вимагають пересадок, причому на території США. А тут без транзитної американської візи не обійтися.

Проте райські острови Карибського моря можуть посперечатися з таким розкрученим курортом, як Мальдіви, і за рівнем сервісу, і за кліматичними умовами. На які острова не потрібна віза: Антигуа і Барбуда, Барбадос, Домінікана, Домініка, Багами, Сент-Кітс і Невіс, Куба, Ямайка. Все це невеликі острівні держави, з яскраво вираженим тропічним кліматом. Це означає, що в принципі загоряти й купатися там можна цілий рік.

Куди поїхати відпочивати на море без візи в країнах Центральної і Південної Америки? Росіян чекають в Перу, Колумбії, Венесуелі, Еквадорі, Бразилії, Панамі, Коста-Ріці. Там не тільки можна буде позасмагати на сонечку, а й подивитися на чудеса місцевої природи і культури. А в Коста-Ріці, наприклад, можна відвідати відразу два узбережжя - на Тихому й Атлантичному океанах.

Особливістю безвізової Аргентини буде невелика кількість придатних для відпочинку пляжів і коротке літо.

Мексика , Все узбережжя якої - один суцільний пляж, - одне з найпоширеніших курортних місць в Америці, проте для росіян буде потрібно е-віза. Мексика   , Все узбережжя якої - один суцільний пляж, - одне з найпоширеніших курортних місць в Америці, проте для росіян буде потрібно е-віза

Європа

Оскільки влітку тепло і в наших широтах, далеко летіти за море не потрібно, достатньо перебратися трохи південніше. Самі бюджетні варіанти на море на вихідні без візи - це балканські країни, що мають вихід до моря: Чорногорія і Албанія , Традиційно що скасовує візи для росіян в літній період.

Відпочинок на Середземному морі без візи чекає вас на початку літа на Кіпрі , Поки немає виснажливої ​​спеки. Острів, як відомо, ділиться на дві половини - грецьку і турецьку. Для грецького Кіпру можна оформити е-візу. Щоб потрапити на північну частину острова, потрібно лише закордонний паспорт. Відпочинок на Середземному морі без візи чекає вас на початку літа на   Кіпрі   , Поки немає виснажливої ​​спеки

З дитиною за кордон

Чи потрібна спеціальна підготовка батькам, які планують відпочинок з дітьми на море без візи? Перевірте, чи всі документи у вас є в наявності:

  • власний закордонний паспорт дитини;
  • його свідоцтво про народження (щоб підтвердити, що дитя - ваше);
  • якщо у вас з дитиною різні прізвища, потрібно взяти з собою документи, що підтверджують родинні зв'язки (свідоцтва про розірвання або укладення шлюбу);

Щоб не брати з собою купу документів, які розповідають про всі ваші шлюбні союзи, можна вписати дитину в свій закордонний паспорт. Але зробити це можна, тільки якщо у вас документ старого зразка.

  • якщо дитина їде лише з одним батьком, від другого потрібно отримати письмову згоду.

За російськими законами, дитина, яка перетинає кордон хоча б з одним батьком, ні в чиїх згоди не потребує, однак вам потрібно бути готовими до того, що приймаюча країна може мати іншу точку зору. Як показує практика, в таких популярних місцях відпочинку, як Туреччина і Єгипет, проблем з дітьми, супроводжуються лише одним батьком, не виникає.

Збираючись в екзотичні країни з дітьми, не полінуйтеся і оформите медичну страховку. Цей документ може заощадити чимало ваших коштів, хоча і не є обов'язковим при проходженні прикордонного контролю. Збираючись в екзотичні країни з дітьми, не полінуйтеся і оформите медичну страховку

вибір напрямку

Куди полетіти без візи на море з дитиною? Присутність маленького мандрівника швидше обмежує ваш вибір готелю, ніж вибір конкретної країни. Головне, щоб у дітей були розваги, а у батьків - можливість залишити чадо під наглядом няні.

Питання з вибором країни кожен вирішує для себе сам. Для малюків небажані тривалі перельоти і зайва вологість. Цим якраз славляться країни Південно-Східної Азії. Крім того, в тропіках висока ймовірність зараження незнайомими для нашої імунної системи інфекціями. Хоча тривалі зимівлі в Таїланді і В'єтнамі вельми популярні серед росіян, у тому числі які подорожують з дітьми.

Якщо відпустку короткочасний, не більше двох-трьох тижнів, у дитини просто не буде часу на акліматизацію. В цьому випадку для дітей краще сухе повітря Єгипту або Туреччини.

Кращі безвізові країни: Відео

Куди поїхати відпочивати на море без візи в країнах Центральної і Південної Америки?

Новости