Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Royal Grand Hotel Трускавець ціни 2019, відпочинок в готелі Роял Гранд 5 * в Трускавці

  1. Royal Grand Hotel Трускавець
  2. Які номери пропонує Royal Grand hotel Трускавець?
  3. Харчування в Royal Grand hotel Трускавець
  4. Де розташований Роял Гранд?
  5. Інфраструктура Royal hotels and spa
  6. Лікування в Royal hotels and spa

Royal Grand Hotel Трускавець   Royal grand hotel вважається елітним закладом преміум-класу

Royal Grand Hotel Трускавець

Royal grand hotel вважається елітним закладом преміум-класу. Це спа-готель, який розташований на території цілого комплексу Royal hotels або Luxury resort. Прямо біля готелю є чудовий красивий парк, якому не одне десятиліття.

Роял Гранд відкрили на початку 2011 року. Сьогодні це корпус з семи поверхів, загальна площа якого перевищує дев'ять тисяч квадратних метрів. До ваших послуг є поселення в ста тридцяти трьох дуже комфортабельних номерах. Безліч туристів вибирають для відпочинку Royal Grand hotel, адже рівень сервісу абсолютно відповідає високим стандартам.

У Роял Гранд є чотири корпуси, які з'єднуються між собою. З кожного можна легко і швидко дістатися до ресторану, спа-центру або інших служб. Досить скористатися переходами, які є всередині комплексу Royal hotels.

Які номери пропонує Royal Grand hotel Трускавець?

У готелі Royal Grand hotel є багато різних номерів. Площа кожного одномісного досягає сімнадцяти або вісімнадцяти квадратних метрів. Двомісні можуть бути з одним великим ліжком або двома звичайними. Площа таких номерів трохи більше - двадцять квадратних метрів. Роял Гранд також пропонує поліпшені двомісні кімнати - люкси площею двадцять вісім квадратів. Приблизно такими ж за розміром виявляться напівлюкси, але додатковим бонусом стануть великі балкони з панорамними вікнами.

Якщо ви приїдете з сім'єю або компанією друзів, то варто звернути увагу на двокімнатний люкс площею від тридцяти до тридцяти трьох квадратних метрів. Royal Grand hotel Трускавець також пропонує оселитися в таких номерах з певною тематикою. Над дизайном цих приміщень особливо постаралися дизайнери. Вони виконані в різних стилях, щоб створити модну обстановку і подарувати вам відчуття затишку і комфорту.

Вас приємно здивують умови в VIP-номерах. Є однокімнатні та двокімнатні варіанти. Площа перших може досягати сорока квадратних метрів, а друге - шістдесяти шести. Також готель Royal Grand запропонує зупинитися в чудових президентських апартаментах з чотирма кімнатами. Площа такого номера перевищить сто квадратів.

У стандартному номері Royal Grand hotel Трускавець буде сучасна дуже комфортні меблі, двоспальне ліжко, диван (може бути різних видів), новий телевізор, до якого підключено супутникове йди кабельне телебачення. Також ви зможете користуватися телефонним зв'язком, сейфом з індивідуальним кодом, міні-баром і електрочайником.

Зручно, що доступна система кондиціонування - в номері буде оптимальна і комфортна температура незалежно від погодних умов за вікном.
У готелі Royal Grand hotel також передбачений підігрів підлоги, наявність фена, біде, ванною і джакузі. Можна скористатися не тільки тапочками, халатом і рушниками, а й туалетною косметикою. Водопостачання безперебійне - цілодобово в номери подається і холодна, і гаряча вода.

Всі номери в готелі Royal Grand hotel на території Luxury resort надкомфортно. Будьте впевнені, що їх укомплектованість і рівень комфорту відповідає європейським стандартам. Royal hotels and spa по достоїнству оцінять ті, хто шукає ідеальне місце для відпочинку.

Харчування в Royal Grand hotel Трускавець

На території Luxury resort є три ресторани. Ви зможете покуштувати вишукані страви української кухні та інших європейських країн. Найчастіше в путівку входить триразове харчування. Сніданок триває з восьмої до десятої ранку, обід - з першої до третьої, а вечерю - з шести до восьми (передбачається шведський стіл). З чотирьох годин можна прийти на чаювання і перекусити солодощами.

Де розташований Роял Гранд?

Royal Grand hotel - шикарний заклад, який розташовується в туристичному районі міста. Поруч є багато цікавих пам'яток і місць, які варто відвідати.

Готель Royal Grand ви побачите, гуляючи вулицею Суховоля. Всього в п'яти хвилинах ходьби від нього - залізничний вокзал. Це дуже зручно, якщо ви збираєтеся добиратися до Трускавця поїздом. Любителям авіаперельотів підійде найближчий львівський аеропорт, розташований в 80 кілометрах від Трускавця. Зі Львова можна легко дістатися автобусом, поїздом або електричкою.

Інфраструктура Royal hotels and spa

Luxury resort користується популярністю серед відпочиваючих. Royal hotels and spa пропонує гостям скористатися лазнями, басейнами і саунами, їх налічується близько двадцяти. Вам можуть зробити різні види масажу, щоб допомогти розслабитися і оздоровити організм. До ваших послуг також медичний центр, тренажерний зал, приміщення для занять йогою, ігр в настільний теніс, більярд чи боулінг. У готелі Royal Grand є навіть невеликий кінотеатр, де можна переглянути новинки кіномистецтва.

Гості часто відпочивають в барах або кальянної. У закладі є навіть фітобар, де вам запропонують корисні коктейлі, смузі і фреші. Також на території Роял Гранда розташоване інтернет-кафе і бутик-зона.

Для тих, хто приїде на власному транспорті, передбачений міні-паркінг. Для інших же доступна послуга трансферу. Також при потребі в готелі Royal Grand hotel можуть зайнятися предметами вашого гардероба - випрати, випрасувати і вичистити одяг.

У Royal Grand hotel є прекрасний спа-салон, де зможуть провести ефективні процедури по догляду за шкірою. Там працюють справжні знавці своєї справи, які допоможуть вам провести час із задоволенням і користю для здоров'я.

Якщо ви будете відпочивати в готелі Роял Гранд з дітьми, то не потрібно буде турбуватися про їхнє дозвілля. Завдяки «дитячому клубу» малюки зможуть цікаво провести свій час і отримати незабутні враження.

Лікування в Royal hotels and spa

Роял Гранд має в розпорядженні санаторій, при якому працює бальнеологічний центр. Там ви зможете зміцнити свій імунітет, провести профілактику багатьох захворювань і вилікувати різні хвороби. Медичний центр Royal Grand hotel пропонує різні пакети. Зупиняючись там, можна пройти загальні аналізи і лікувальні процедури.

У готелі Royal Grand hotel доступні фізіотерапевтичні послуги. При потребі вас проконсультують такі лікарі як дерматовенеролог, гінеколог, стоматолог, терапевт окуліст, педіатр, кардіолог, невропатолог, уролог, дієтолог, рефлексотерапевт і психотерапевт.

Готель Royal Grand - відмінний вибір для тих, хто цінує комфорт і прекрасний сервіс. Відпочинок в цьому закладі подарує вам безліч приємних емоцій і зробить ваш відпустку незабутнім. Замовляйте житло прямо зараз, щоб якомога швидше насолодитися місцевістю Трускавця і максимально оздоровитися.

Які номери пропонує Royal Grand hotel Трускавець?
Де розташований Роял Гранд?

Новости