Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Правда про готель Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya 5 * Паттайя, Таїланд

  1. Нумерний фонд
  2. харчування
  3. персонал
  4. Розваги і анімація
  5. пляж
  6. Розташування та околиці
  7. Відео про готель і місцевості
  8. Підбір пакетного туру

Курорт Паттайя один з найвідоміших в Таїланді, в рік він обслуговує до 5 мільйонів туристів. В останні роки місцевими владі робиться акцент на відпочинок і розваги всією сім'єю.

Численні готелі міста пропонують всі умови для сімейного відпочинку, включаючи дитяче харчування і розваги для малюків різного віку.

Навіть при несприятливій погоді в них не нудно. Тут є басейни з морською водою, а інфраструктура готелів настільки різноманітна, що під час всього відпочинку можна навіть не залишати їх.

Готель Centara Grand Mirage, що відноситься до категорії 5 зірок - перлина Паттайї . Він знаходиться в північній частині курорту і в рейтингу популярності готелів на початок 2019 року обіймає 11 місце з 436.

У цьому райському місці можна сповна насолодитися усіма радощами безтурботного сімейного відпочинку. Тут подумали про все, щоб і дітям і дорослим було комфортно і весело.

Нумерний фонд

У Центар Гранд Міраж понад півтисячі номерів в двох 18-поверхових корпусах-вежах. Всі вони просторі, площею від 42 кв. метрів з видом на морську затоку. Є балкони і веранди.

Сімейний номер включає вітальню, дитячу кімнату з двоярусною ліжком в стилі «кораблик», спальню з великим ліжком і міні-кухню.

У дитячу можна при необхідності поставити ліжечко для малюка.

Прибирання робиться щодня 1-2 рази на зручне для туристів час. Зміна рушників теж кожен день. У номері є ванна і душова кабінка. Залежно від класу номера вони можуть бути розділені або перебувати в одному приміщенні. У них є крем для (від) засмаги для батьків і дітей і безліч іншої необхідної уходовой косметики високого рівня.

Є безкоштовний міні-бар. Воду в скляних пляшках приносять щодня в обмін на порожні пляшки.

Wi-Fi платний, але якщо заповнити анкету про членство в клубі - безкоштовний. У номерах є місткий сейф для цінних речей.

харчування

Залежно від категорії відпочинку в Центар є три типи харчування: сніданки, сніданки + обіди або сніданки + обіди + вечері.

Сніданки включають меню для дітей: вівсяна або рисова каша, суп з фаршем або шматочками риби, є фруктові дитячі коктейлі.

Навіть спеціальні дитячі чашки з малюнками є. В інші прийоми їжі обов'язково включені супи для дітей, молочні продукти та інші смачні страви.

Крім того можна в перший день додатково покласти гроші на готельний депозит «Бат Боназія», отримавши при цьому за бонусною програмою 30-50% додатково зверху і оплачувати харчування в ресторанах і кафе.

У готельному комплексі є декілька кафе з тайської, італійської, китайської та російської кухнею. Всі вишукано і розраховане на будь-який смак.

Поруч з басейнами розташовуються недорогі кафе по типу «шведський» стіл, де годують смачно і різноманітно. Дітям тут пропонують супи, шикарні десерти, безліч видів морозива, фруктові коктейлі.

Для любителів російської кухні - борщ. Обжарка стейків відбувається прямо на очах відвідувачів. Про прохолодних напоях навіть говорити не доводиться, барне меню дуже різноманітне

У всіх готельних номерах є вази з фруктами, які щодня оновлюють.

На міні-кухні можна підігріти дитяче харчування, пляшечку з молоком для малюка. Все це можна купити в супермаркеті (Tesco lotus), він знаходиться в декількох хвилинах пішого ходу.


персонал

Персонал, за відгуками відвідувачів, попереджувальний, ввічливий, швидко реагує на побажання. При виявленні в номері дрібних несправностей ремонт і їх усунення проводиться протягом години.

На ресепшен, в ресторанах і в місцях розваг нерідко можна зустріти російськомовних службовців.

Вони допомагають залагодити всі проблеми, відповідають на ці запитання.


Розваги і анімація

У Центар Гранд Міраж є безліч розваг для дітей:

  • міні-диско;
  • міні-клуб «Сафарі»;
  • ігрові кімнати;
  • 4 дитячі гірки;
  • дитячий басейн з насипним білим пісочком. У ньому є трамплін для дітей і басейн для малюків.

Територія готелю являє собою «Загублений світ» з джунглями і навісними містками, бунгало і іншими екзотичними атрибутами. Все це з'єднує так звана «лінива річка» з відвідними каналами, один з них веде в хатину-джакузі.

Це величезний, розкішний аквапарк з п'ятьма басейнами, безліччю водних гірок і водоспадів, дитячої платформою для стрибків і дорослим басейном. Тут можна грати в піратів, стрибати, ховатися і т.д.

Дитячі розваги влаштовуються щодня, є російськомовні аніматори, які проводять різноманітні ігри, наприклад «Знайди скарб», і всілякі шоу з місцевим колоритом. Раз в тиждень інструктори навчають дітей скелелазіння.

Програми заходів (роздруковані на англійській мові) є в ресторанах під час сніданку і в пунктах зміни рушників.

Є також такі клуби та секції:

  • водна аеробіка;
  • спортивні танці;
  • йога;
  • волейбол.

Всі заняття проводяться в величезних спортивних залах з сауною, СПА і фітнес-центрах. Є також тенісні корти.

У дитячих кімнатах працюють няні. З ними за окрему плату за домовленістю можна залишити дитину на кілька годин. Якщо ж батьки хочуть поїхати на екскурсію , То і на цілий день.

пляж

пляж

Власний пляж готелю знаходиться на першій береговій лінії, відстань до нього не більше 200 метрів.

Безкоштовних лежаків тут завжди досить. В основному пляж піщаний, лише де-не-де є дрібна галька. Вхід в море пологий, дно рівне.

На пляжних шезлонгах є кнопки виклику офіціанта, можна замовити напої та легкі закуски. Розрахунки за них ведуться по системі депозиту.

У різні сезони вода в затоці може бути спокійною і прозорою або мутною через часті відливів-припливів. Але в гіршому випадку завжди виручають басейни або пляжі на островах.

На морському березі є 2 зони - для дітей і дорослих. В останню - вхід з дітьми заборонено.

На пляжі базується басейн для дорослих з релаксом. Можна користуватися обладнанням для дайвінгу, плавати на вітрильниках і каяках. Є майданчики для гри в волейбол.

Розташування та околиці

До аеропорту Утапао, розташованого в 30 км на південь від готелю, можна дістатися таксі і автобусом. До Бангкока - 2 години їзди автобусом.

До центральної вулиці міста можна дістатися на таксі за 20 хвилин. Або йти пішки 5-10 хвилин до зони магазинів, ресторанів і кафе. Це приблизно 200 - 500 метрів. Там можна сісти на тук-тук і доїхати до центру. Піша ж прогулянка до центральної вулиці курорту забере у дорослої людини півгодини.

Готель Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya 5 * - чудове місце відпочинку всією сім'єю . Тут відмінний сервіс, послужливий персонал, смачна і різноманітна їжа, розрахована на дорослих і дітей. Тут є багато захоплюючих розваг для відвідувачів різного віку. Незабутній відпочинок з дітьми в цьому чудовому куточку забезпечений.

Відео про готель і місцевості


Офіційний сайт і координати

Веб сайт: www.centarahotelsresorts.com/ru/centaragrand/cmbr Адреса: 277, Bang Lamung District, Chon Buri 20150, Таїланд Телефон: +66 38 301 234

Цікаві готелі поблизу с хорошим рейтингом:
Паттайя Парк Біч Резорт 3 *
Авіла Резорт Паттайя 3 *
Loma Resort & Spa 3 *

Підбір пакетного туру


Порівняння цін в 30+ системах бронювання

Відгуки

Дивіться актуальні на 2019 рік відгуки про Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya 5 * в Таїланді і діліться своєю думкою. Наші читачі, які тільки планують поїхати в Тайланд з дітьми , Скажуть Вам спасибі.

Новости