Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гранд Ринг готель Кемер

  1. Grand Ring Hotel на карті Кемера в Туреччині

Всі ми любимо відпочивати і бажано, що б це була затишний готель. Гранд Ринг готель Кемер вже багато років є улюбленим місцем відпочинку для росіян в Бельдібі.

Уже кілька років на комфортабельний відпочинок нас запрошує гостинна Туреччина. Ця країна недорогий і приємний відпочинок для гостей будь-якого соціального шару. Тут працює безліч готелів різного рівня, але всіх їх об'єднує одне - якісне обслуговування.
Уже кілька років на комфортабельний відпочинок нас запрошує гостинна Туреччина
Недалеко від Анталії, поруч з прекрасними піщаними пляжами, гостинно відчинив свої двері готель під назвою Grand Ring. Готель, що відповідає вимогам 5 зірок, розташована в селищі Бельдібі, не далеко від траси на Кемер. У 45-ти км, (майже поруч з Анталією), знаходиться міжнародний аеропорт, що зв'язує цей молодий курорт з більшістю країн. А налагоджений трансфер між готелем і аеропортом, дозволить швидко, і з комфортом діставатися до місця.

20 000 квадратних метрів готелю Гранд Ринг Кемер, зручно розташувалися поблизу моря (буквально через дорогу). Його номери, а їх 295 штук, обладнані всім необхідним для приємного відпочинку: кондиціонером, феном, міні-баром, сейфом і балконом. Більше семисот чоловік, одночасно, можуть насолоджуватися усіма зручностями цього готелю. У їх розпорядженні будуть: фітнес-центр, басейн, ресторан, нічний клуб.

У готелю Grand Ring Kemer відмінна інфраструктура: конференц-зал на три сотні гостей, власна парковка для автотранспорту, 1 критий і 2 відкритих басейни, 3 дитячих басейну, водні гірки, різні магазини, бізнес-центр, дискотека і т.д.

За окрему плату можна взяти в оренду автомобіль, замовити доставку квітів, отримати пристойну медичне обслуговування, відвідати салон краси, скористатися послугами пральні. Серед платних розваг великою популярністю користуються: масаж, ігрові автомати і боулінг, SPA-процедури. Організовано всілякі розваги на воді: водні лижі, дайвінг, серфінг, політ над морем на парашуті і багато іншого.

Серед безкоштовних послуг готелю Гранд Ринг можна відзначити: настільний теніс, турецьку лазню, пляжний волейбол, дискотеку, аеробіку і т.д. Є можливість позайматися гімнастикою, степом, пограти в дартс. З обмежень, є одне - не можна заселитися з домашніми вихованцями.

Не обділені тут і гості з обмеженими можливостями. Для них є спеціальні номери і окреме обслуговування. Для користування багатьма розвагами їм доступ не обмежують, а навпаки, створюють додаткові можливості.

Grand Ring Hotel на карті Кемера в Туреччині


З 2015 р, по 2017 г готель Гранд Ринг встигла завоювати авторитет серед туристів. Ціни на номери і послуги вважаються тут одними з найдемократичніших. А пейзажі, які оточують це місце, дозволяють зробити відмінні фото- і відео - кадри. Взимку, сидячи вдома під теплими пледами, люди будуть, посміхаючись згадувати відпочинок в цьому готелі і планувати повторну поїздку на наступне літо.

Забронювати номер можна прямо на сайті, вказавши терміни заїзду і виїзду, і кількість людей. Забронювавши, турист може не турбуватися, що по приїзду будуть проблеми з вселенням. А при необхідності бронь можна зняти. Плата за скасування броні не стягується.

Новости