Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гранд Готель Поляна | Червона Поляна, Сочі

«Гранд Готель Поляна» - це три готельні корпуси, категорії "5 зірок", розраховані на 413 номерів і 17 окремих вілл. Готельний комплекс "Гранд Готель Поляна" розташований в сел. Есто-садок. Власний ГК "Газпром" знаходиться в 200 метрах.

Період роботи: Цілий.

номери:

3 корпусу, всього 413 номерів. Номери в корпусах однакових категорій і практично не відрізняються один від одного по комфортності і обробці. Всі категорії номерів з балконами. Номери категорії "Делюкс" - частково з балконами. Всі номери мають вигляд на гори або на річку.

У всіх У всіх   номерах є: міні-бар, телефони (в т номерах є: міні-бар, телефони (в т.ч. в ванних кімнатах), система кондиціонування повітря, електронний сейф, рідкокристалічні телевізори від 26 до 32 дюймів (в тому числі у ванних кімнатах), супутникове телебачення, працює WI-FI ( бездротовий доступ в інтернет), в номерах є дротове підключення до інтернету. У всіх ванних кімнатах: фен, набір фірмових рушників і предметів гостинності.

  • «Делюкс» 1-кімн. 2тместн. (30 м2). Делюкс діляться на 2 категорії номерів: з балконом або без. У номері: передпокій, спальня і санвузол. У спальні одне французьке ліжко або 2 односпальні. У ванній: ванна, унітаз, біде.
  • «Люкс Студіо» 1 -комн. 2тместн. (85 м2) мансардний номер з балконом, складається із зон вітальні та спальні (французьке ліжко). Спальня і вітальня з'єднані арочним проходом (без дверей між приміщеннями).
  • «Люкс» 2-кімн. 2тместн. (56 м2) з, із суміжною спальні і вітальні (французьке ліжко). Спальня і вітальня суміжні, передпокій, простора тераса, ванна кімната.
  • «Сімейний люкс» 3-кімн. 4-місний. (85 м2) з затишним вишуканим інтер'єром. Номер складається з 2-х спалень, вітальні, 2-х санвузлів, передпокої і просторою тераси. В одній спальні - 2-х спальне ліжко, в іншій - два односпальні. Такі номери зручні для проживання сім'єю з дітьми або компанією друзів.
  • «Панорамний люкс» 2-кімн. 2тместн. (93 м2) просторий номер, призначений як для комфортного відпочинку, так і для плідний роботи. Загальна площа номера 91 м2. Зони спальні і вітальні доповнюються окремим кабінетом і просторою терасою з видом на річку.

Фотографії та опис вілл дивіться на цій сторінці .

Доп. місце: євро-розкладачка, може бути встановлена в будь-який номер. У всіх номерах категорії "Люкс" в якості додаткового. місця - диван. Обмежень за віком немає.

Прибирання в номерах: прибирання номерів здійснюється щодня, cмена постільної білизни - 1 раз в 3 дня, на прохання гостя - частіше.

діти:

Діти приймаються з 0 років.

Харчування:

У Гранд Готелі Поляна кілька ресторанів, бари, диско-бар, фіто-бар, працює цілодобовий room-service. У вартість включено сніданки в форматі "шведський стіл".

Інфраструктура готелю "Гранд Готель Поляна":

У готелі «Гранд Готель Поляна»: SPA центр з фітнес залом і СПА салоном, великий закритий басейн, комплекс саун, більярд, комплекс оздоровчих і SPA процедур, перукарня, ресторани, бари, диско-бар, фіто-бар, цілодобовий room-Servicе , бутики, У готелі «Гранд Готель Поляна»: SPA центр з фітнес залом і СПА салоном, великий закритий басейн, комплекс саун, більярд, комплекс оздоровчих і SPA процедур, перукарня, ресторани, бари, диско-бар, фіто-бар, цілодобовий room-Servicе , бутики,   банкомат, Дитячий клуб, відкритий басейн, послуги пральні, цілодобово до ваших послуг допомога консьєржів, медичне обслуговування, вертолітний майданчик, парковка для автомобілів, автопарк (трансфер, оренда автомобіля), бізнес центр (4 конференц залу різної місткості), цілодобовий room- service банкомат, Дитячий клуб, відкритий басейн, послуги пральні, цілодобово до ваших послуг допомога консьєржів, медичне обслуговування, вертолітний майданчик, парковка для автомобілів, автопарк (трансфер, оренда автомобіля), бізнес центр (4 конференц залу різної місткості), цілодобовий room- service.

Ресторани і бари:

  • Ресторан «Континенталь», ресторан «Мисливський зал», ресторан «Сезон», ресторан «Павільйон"
  • Лобі-бар, бар «Грильяж», кафе «Відень», диско-бар «Лабіринт», Ширм-бари на хребті Псехако
  • Цілодобова доставка в номер
  • банкетна служба

Оздоровчий комплекс:

  • · Салон краси, що пропонує комплекс косметологічних послуг, перукарські послуги та оздоровчі SPA процедури і програми
  • · Фітнес-центр з тренажерним залом, басейном і комплексом саун
  • · 3 басейни: 1 критий басейн і 2 відкритий, в тому числі відкритий підігріває басейн Олімпійських розмірів
  • · Відкритий басейн з баром
  • · Хаммам
  • · Гірськолижні тренажери-імітатори
  • · Професійні тенісні корти і спорт-майданчики
  • · Дитячий клуб і послуги няні
  • Можливість проведення ділових заходів будь-якого рівня:
  • · 9 Конференц-залів
  • · Багатофункціональний банкетний зал
  • · Сучасне конференц-обладнання та доступ в інтернет
  • · Тераси і відкриті майданчики під навісами
  • · Бізнес центр

Оздоровчий комплекс

Оздоровчий комплекс «Гранд Готелю Поляна» є одним з найбільших на узбережжі Чорного моря. До його складу входять фітнес-центр, водна і термальна зона, зона відпочинку, фіто-бар і SPA-центр.

У фітнес-центрі розташовується сучасний тренажерний зал з повним набором кардіо і силових установок. Новинка лижного сезону 2008-2009 - гірськолижний і сноуборд-імітатор для тих, хто тільки освоює техніку катання або бажає підготуватися до сезону. При необхідності, досвідчені інструктори складуть для Вас індивідуальну програму тренувань. Також Вас чекають відкриті тенісні корти і універсальна спортмайданчик.

Водна зона - це басейн (11 х 19 метрів) зі змінною глибиною, а також спеціальної безпечної дитячої зоною купання. Наші інструктори завжди готові допомогти Вам навчитися плавання, організувати веселу гру в воді, а також провести заняття з аква-аеробіки.

У термальною зоні, що складається з галереї російських і фінських парних, досвідчені масажисти і банщики завжди раді надати Вам весь комплекс омолоджуючих і оздоровчих процедур: послуги ширяння, сеанси ароматерапії, комплексні послуги з догляду за тілом, скраби, обгортання та ін.

Дитячий клуб

Дитячий клуб «Капелюх», який володіє величезним лабіринтом з переходами, гірками і сухими басейнами, займає наших маленьких гостей на довгі години, що дає можливість батькам провести свій вільний час в задоволення. Крім вихователів, в роботі клубу беруть участь і спортивні інструктори. Вони готові запропонувати дітям взяти участь в дитячому творчості, підготовці домашніх вистав, і, звичайно, в спортивних заняттях - плавання, теніс, футбол, гірські лижі. Надання послуг няні для ваших дітей передбачено в будь-який час доби.

гірськолижникам:

Готельний комплекс "Гранд Готель Поляна" пропонує гостям: сушильна кімната для спортінвентарю, великий вибір обладнання на прокат, станція канатних доріг і гірськолижний комплекс «Газпром» , До яких гостей Готелю безкоштовно доставлять від дверей готелю міні-кари, спортивна школа, тренери - чемпіони з гірськолижного спорту.

ціни

Новости