Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

  1. Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya: розташування
  2. Centara Grand Mirage Resort Pattaya 5: територія
  3. номери
  4. Centara Grand Mirage Beach 5 Паттайя: харчування
  5. персонал
  6. Для дітей
  7. анімація
  8. охорона
  9. Що є поруч
  10. Ціни в Centara Grand Mirage Resort Pattaya 5
  11. Centara Grand Mirage Pattaya відгуки

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya 5 - один з моїх улюблених готелів Паттайя

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya 5 - один з моїх улюблених готелів Паттайя. Він відноситься до міжнародної мережі Centara, де я вже відвідала Centara Blue Marine на Пхукеті і Centara Coconut на Самуї . А сьогодні розповім про Паттайї. Всі готелі Centara з приставкою «Гранд» просто шикарні.

Готель Centara Grand Mirage Beach 5 в Паттайя позиціонує себе як розкішний сімейний готель для невимушеного відпочинку. Все, що є на території настільки круто, що можна навіть нікуди не виходити. Жарт. 🙂 У Паттайя занадто багато всього цікавого, що можна пробачити весь час просидіти в готелі.

Чому для сімейного відпочинку? Так тут є все для дітей, включаючи дитяче харчування і розваги. А територія така, що може зрівнятися хіба що з Діснейлендом.

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya: розташування

Готель Centara Grand Mirage Beach Resort Паттайя знаходиться в північній Паттаї, він же район Наклуа, на пляжі Вонгамат - одному з найчистіших пляжів в брудній Паттайя. Але для такого курорту це вважається вже круто.

Готель Centara Grand Mirage Resort Pattaya 5 щорічно миготить у всіх рейтингах готелів Таїланду, тому що він дійсно розкішний.

Centara Grand Mirage Resort Pattaya 5: територія

Ось за що я люблю готель Centara Grand Mirage Resort Pattaya 5, так це за територію. Тут є свій аквапарк, басейни з морською водою, джакузі, гірки, водоспади, все хитро сплітається в оточенні статуй і джунглів. Справжній загублений світ. До речі, за безпекою тут теж стежать. Працюють рятувальники на гірках і у басейнів.

номери

У готелі Centara Grand Mirage Beach Resort Паттайя більше 500 номерів. В обробці використовуються тільки натуральні природні матеріали. При заселенні беруть депозит 100 доларів. Сама будівля величне і підноситься над всім Наклуа. Правда, зараз там набудували кондомініумів по 50 поверхів. Номери просторі, з балконами і видом на море. Чим вище номер, тим дорожче. Всього 18 і 19 поверхів в двох корпусах. У номері плоский телевізор, чай, кава, сейф. Кожен день поповнюють вазу з фруктами в номері. В санвузлах всяка брендовий косметика, дуже крута.

Centara Grand Mirage Beach 5 Паттайя: харчування

Тут немає, звичайно, «все включено», але є сніданки, сніданки + обіди та сніданки + обіди + вечері. Є дитяче меню - каші, суп, фруктові коктейлі. Дітям подобається, в ресторані готелю можна отримати навіть дитячі гуртки.

Є ресторани і бари на території готелю - красиві і вишукані. Біля басейну кафе працює за системою самообслуговування, все готується при вас, смажать м'ясо, рибу, готують піцу. У барі великий вибір алкогольних і безалкогольних напоїв.

У барі великий вибір алкогольних і безалкогольних напоїв

персонал

Персонал готелю Centara Grand Mirage Beach 5 бігають як електровіники, виконуючи всі забаганки гостей - дуже їх тут «видресирували». Поки йдеш по території, з тобою привітається кожен. Тут, звичайно, не знають усіх по іменах, як в Crest Resort , Але видно, що дуже стараються.

Для дітей

Для дітей в готелі Centara Grand Mirage Beach Resort Паттайя чого тільки немає, міні-диско, ігрові з нянями, водні гірки, дитячі басейни, міні-клуб. Для маленьких дітей розваги в дитячих - кубики, конячки і т.д. Для дітей старшого віку - комп'ютерні ігри, дитячі автомати.

Просто грандіозні споруди побудовані в готелі - острівці, містки, величезні входи, височенні арки. Внизу під всім цим тече «лінива річка» з відвідними каналами, на якій можна неквапливо пропливати на надувний ватрушки.

Тури в Centara Grand Mirage від Level.travel

анімація

На окрему увагу заслуговує анімація. Гостей розважають усіма активностями відразу. Аквааеробіка, скелелазіння, спортивні танці, заняття йогою, пілатесом, ігри, пляжний волейбол. Є російськомовні аніматори.

Готель Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya розташований на пляжі Вонгамат, до нього потрібно спускатися по величезних сходах і пройти метрів 50 до моря. На пляжі пісок, шезлонги, щодня видають пляжні рушники.

На пляжі пісок, шезлонги, щодня видають пляжні рушники

Вхід в море пологий, зона для купання огороджена. Офіціанта можна викликати з кнопки на шезлонгу. Ціни в готелі завищені. Розраховуватися потрібно за допомогою депозиту. Пропонують акцію - покласти на депозит певну суму, а витратити можна на 50% більше. Але все одно виходить дорого. За тайським мірками. Але готель такий, не для всіх. До речі, є «щасливі години» на алкоголь.

До речі, є «щасливі години» на алкоголь

охорона

Кажуть, готель Centara Grand Mirage Resort Pattaya 5 дуже ретельно охороняється, не пройти ні з вулиці, ні з пляжу. Але я вже 4 рази туди заходила, не будучи його гостем, і жодного разу ніхто не зупинив, а мило привіталися і все. Єдине, ліфти працюють при наявності пластикової карти.

Що є поруч

Наклуа - відмінний район Паттайї, хоч його багато і не розцінюють як місце для відпочинку. Тут є все і море більш-менш чисте, і до центру добиратися швидко. Як тільки ви вийдіть з готелю Centara Grand Mirage Beach Resort Паттайя, вас чекає вулиця з магазинами, вуличною їжею, поруч є «Family Mart». Вулиця не сама жвава, рух тут спокійне. Не всі, звичайно, супер, а якщо пройти наліво по цій вулиці, то там жахливо смердить. І схоже, в тому місці в море зливаються нечистоти. Вночі дороги Наклуа дуже хреново висвітлюються - це мінус цього району в цілому.

Увечері на вулиці біля готелю Centara Grand Mirage Beach Resort в Паттайя багато народу, продають млинці роти, фрукти суші, вуличну їжу. У готелю купа таксистів, які шукають богатеньніх туристів. Але можна дійти до вулиці Наклуа і зловити дешевий тук-тук за 10 бат. До фонтану з дельфінами можна дійти пішки - хвилин 15. Тут же знаходиться відмінний супермаркет, який люблять фаранги - «Best Supermarket» з великим вибором європейських продуктів і напоїв.

У фонтана з дельфінами вже початок Біч Роуд, все недалеко, можна далі прогулятися. до Централ Фестиваль можна дійти хвилин за 30.

А ще в Наклуа знаходиться мій улюблений буфет Nenjar , храм Істини , Та багато чого.

Ціни в Centara Grand Mirage Resort Pattaya 5

Ну і ціни на всю цю красу. Шикарно і дорого.

Centara Grand Mirage Pattaya відгуки

В цілому, готель Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya кльовий, рекомендую його для відвідування. Якщо вам потрібен свій окремий загублений рай в Паттайя, то це місце для вас. З підвищенням курсу готель став не так доступний, як раніше, як і весь Таїланд. У 2010 році путівка на 10 днів коштувала 30000 руб., А в 2018 році 110000 крб. Ось така різниця.

Кращі ціни на тури в Паттайю

Чому для сімейного відпочинку?

Новости