Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Belmond Grand Hotel Europe - чудова перлина Санкт-Петербурга

Гранд Готель Європа (Belmond Grand Hotel Europe) - це не просто найстаріший готель величного Санкт-Петербурга, але і одна з найчудовіших і ефектних його пам'яток. Справжня перлина прекрасного з російських міст, оповита шармом розкоші і елегантності і вже 140 років підкорює серця кожного, кому пощастило переступити її поріг. Це не просто красива старовинна готель, це місце де дійсно оживає велика історія, де живе дух аристократичного чарівності. Адже тут зупинялися і продовжують зупинятися найзнаменитіші, сильні і легендарні особистості різних епох: принци та дипломати, письменники і артисти. Сходи готелю пам'ятають легкий крок Анни Павлової, тут жили Бернард Шоу, Тургенєв і Чайковський. У стінах Гранд Готелю Європа прокидалися і насолоджувалися сніданками і відпочинком члени королівських сімей Великобританії, Данії, Норвегії, Голландії, Малайзії, нащадки родини Романових, відомі політики - Білл Клінтон, Жак Ширак, Гельмут Коль, Михайло Горбачов, багато артистів і музиканти, серед них Галина Вишневська і Мстислав Ростропович, Клаудіо Аббадо, Монсеррат Кабальє, Пласідо Домінго, Хуліо Іглесіас, Елтон Джон, Джейн Фонда, Шерон Стоун, Уїтні Х'юстон і багато інших. Гранд Готель Європа (Belmond Grand Hotel Europe) - це не просто найстаріший готель величного Санкт-Петербурга, але і одна з найчудовіших і ефектних його пам'яток

Розташування

Гранд Готель Європа перебуває в самому серці Санкт-Петербурга, на розі Невського проспекту, навпаки Філармонії, недалеко від знаменитого Ермітажу і по сусідству з Російським музеєм, а також Михайлівським театром опери та балету. Зупинившись тут, ви опинитеся всього за кілька кроків від головних визначних пам'яток міста, в центрі найважливіших світських і культурних подій петербурзької життя.

номери

Готель має в своєму розпорядженні 266 розкішними номерами різних категорій і характеристик. Всі вони оригінальні, прекрасні і дивні, але їх об'єднує кілька загальних обов'язкових атрибутів: виняткова елегантність і вишуканість оформлення, сучасні зручності, що дарують гостям максимальний комфорт і насолоду від перебування в номері, і приголомшлива атмосфера, породжена поєднанням незрівнянного історичної спадщини та естетики.

До послуг гостей розміщення в номерах класу преміум, делюкс і люкс, історичних номерах і номерах «Тераса», а особливо цікавими стануть Історичні і Авангардні люкси або ж розкішні Президентські люкс-апартаменти. Але якою б з цих приголомшливих номерів ви не вибрали, будьте впевнені, що, опинившись в ньому, ви потрапите в обійми істинної позачасовий краси, затишку, яке наповнювало душу теплом, і розслабляючого комфорту. Звичайно ж, всі апартаменти оснащені Wi-Fi, особистим сейфом, телефоном і телевізором з DVD-програвачем.

Звичайно ж, всі апартаменти оснащені Wi-Fi, особистим сейфом, телефоном і телевізором з DVD-програвачем

Ресторани і бари

Гранд Готель Європа може заслужено пишатися своїми барами і ресторанами, адже вони входять до числа найкращих і відомих закладів високої кухні в Санкт-Петербурзі. Тут ви знайдете три абсолютно різних, але абсолютно приголомшливих ресторану з інтригуючими назвами AZIA, «Європа» і «Ікряний бар». Всі вони не раз удостоювалися честі приймати знаменитих гостей і дарувати їм справжнє гастрономічне насолоду. Вишукані та оригінальні страви, розроблені справжніми кулінарними метрами і приготовані висококласними кухарями, не залишать байдужими навіть найдосвідченіших гурманів. А лобі-бар і кафе «Мезонін» завжди готові запропонувати своїм гостям дивовижні сніданки, легкі обіди та розслаблюючі вечірні коктейлі в чарівної і елегантній атмосфері.

послуги

До послуг гостей Гранд Готель Європа чудовий сучасний Будинок Краси CARITA, який подарує своїм клієнтам таку безцінну атмосферу гармонії і блаженства, а також непередаване задоволення від ексклюзивних SPA-процедур. Тут вам запропонують програми по догляду за тілом та обличчям, різні види масажу, а також послуги перукаря, майстра манікюру та педикюру.

У готелі також є фітнес-клуб, оснащений новітніми кардіо- та силовими тренажерами, де, крім фітнесу, можна позайматися йогою, а на допомогу вам завжди готовий прийти професійний тренер.

Гості, які бажають зробити вдалий шопінг, без проблем і зайвих пересувань будуть у захваті від широкого вибору ексклюзивних бутиків і магазинів, де можна придбати дизайнерський одяг, аксесуари, ювелірні прикраси, квіти і навіть кондитерські шедеври.

Крім того, не можна не відзначити, що Гранд Готель Європа ідеально підходить для гостей з дітьми, адже все тут ретельно продумано для комфортного перебування навіть найменших гостей: халати, тапочки, іграшки та приладдя для ванни, додаткові дитячі ліжечка, спеціальне дитяче меню в ресторанах та інші невеликі приємні подарунки, частування та бонуси.

Спеціальні пропозиції

Особливу увагу хочеться звернути на спеціальні пропозиції, діючі зараз в цьому чудовому готелі. Гранд Готель Європа хоче радувати своїх гостей чудовими подарунками і зробити ваше перебування тут ще більш незабутнім і вражаючим, тому він підготував супервигідні, унікальні пропозиції, які дають остаточну відповідь на питання: «Де зупинитися в Санкт-Петербурзі?».

СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ - 25% ЗНИЖКА НА НОМЕРИ ЛЮКС

Готель запрошує гостей зупинитися в одному з номерів Люкс з 25% знижкою від кращого тарифу дня. У кращих петербурзьких традиціях епохи Імператора Олександра I оформлені люкси класичного і імперського стилю, оздоблення останніх включає вишукані предмети з антикварної колекції готелю. На історичному поверсі будівлі розташовано 10 унікальних іменних люксів, серед яких апартаменти «Достоєвський», «Романов» і «Паваротті». Нові люкси в дусі російського авангарду присвячені творчості видатних російських художників початку XX століття: Кандинського, Малевича, Архипенка.

Пропозиція включає:

  • Проживання в номері Люкс обраної категорії
  • 25% знижку від кращого тарифу дня
  • Щоденний сніданок-буфет в ресторані «Європа»
  • Послуги персонального дворецького

Пропозиція дійсна до 25 травня 2017 року, а також з 1 серпня 2017 по 31 березня 2018 року.
Мінімальна кількість ночей проживання - 2 ночі.

ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ РОЗМІЩЕННЯ ВСІЄЇ СІМ'ЄЮ - «СІМЕЙНІ КАНІКУЛИ»

Забронюйте номер Люкс і отримаєте в подарунок додатковий номер для проживання дитини та ще більш комфортного розміщення всієї родини.

Забронюйте номер Люкс і отримаєте в подарунок додатковий номер для проживання дитини та ще більш комфортного розміщення всієї родини

Пропозиція включає:

  • Проживання в номері Люкс
  • Щоденний сніданок-буфет в ресторані «Європа»
  • У подарунок: номер, що з'єднується з заброньованим номером категорії Люкс

Пропозиція дійсна до 28 грудня 2017 року.
Мінімальна кількість ночей проживання - 2 ночі.

ПРОГРАМА В РЕСТОРАНАХ

Винні дегустації в ресторані AZIA: Візьміть участь в ексклюзивних майстер-класах з сомельє ресторану AZIA. Ви продегустуєте 5 вин з різних точок зору, що подаються із спеціально розробленими азіатськими тапас. Кулінарні майстер-класи в ресторані AZIA: Візьміть участь в кулінарних майстер-класах з шеф-кухарем ресторану AZIA, де ви навчитеся готувати авторські страви на пару, в тандуре і в воке.

Недільний бранч в ресторані «Європа»: Щонеділі на Бранч в ресторані «Європа» вас чекає широкий вибір страв і необмежений бар напоїв під акомпанемент живої джазової музики.

Дегустація горілки та ікри в ресторані «Ікряний Бар»: Розкрийте тонкощі смаку ікри і горілки на дегустації від професійного горілчаного сомельє в ресторані «Ікряний Бар».
Кулінарні майстер-класи для дітей в ресторані AZIA: Щомісяця шеф-кухаря готелю запрошують дітей, щоб ділитися секретами свого кулінарної майстерності.

Ще більше спеціальних пропозицій, бонусів і приємних деталей ви знайдете по засланні .

Дізнатися більше про цей готель, забронювати номер і знайти всю необхідну інформацію ви зможете на офіційному сайті Belmond Grand Hotel Europe .

Поділіться цим постом зі своїми друзями!

Новости