Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У активістів Міхомайдана вилучили 9 гранат РГД-5, коктейлі Молотова і 5 димових хв

Правоохоронці під час слідчих дій на території наметового містечка під Верховною Радою вилучили 9 гранат РГД-5, запали, «коктейлі Молотова» і 5 димових хв,   повідомляє   департамент комунікації Національної поліції України

Правоохоронці під час слідчих дій на території наметового містечка під Верховною Радою вилучили 9 гранат РГД-5, запали, «коктейлі Молотова» і 5 димових хв, повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

«Під час проведення слідчих дій на території наметового містечка правоохоронці вилучили предмети, схожі на гранати. А саме: 9 гранат РГД-5, запали, «коктейлі Молотова» і 5 димових хв. Всі вилучені речові докази направлені на експертизу », - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що процесуальні дії на території табору під ВР тривають в рамках кримінальних проваджень, які розслідуються слідчими столичної поліції.

«Жителі наметового містечка надавали непокору законним вимогам поліцейських і завдали тілесних ушкоджень правоохоронцям. В результаті в госпіталь МВС для надання медичної допомоги доставлені 4 поліцейських, інформація про потерпілих уточнюється », - додали в поліції.

Нагадаємо, в наметовому містечку під Верховною Радою в Києві відбулися сутички правоохоронців з мітингувальниками . В результаті зіткнень було затримано близько 50 осіб.

У поліції зазначили, що слідчі дії проводяться в рамках розслідування двох кримінальних проваджень: за фактом подій 27 лютого за парламентом, коли були травмовані 11 поліцейських .

Новости