Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Навчання в Японії




Вивчення японської мови в в Міжнародній Лінгвістичною Академії
Тривалість туру: 1-2 роки
Ціна: від 223000 руб.
міста: Кобе
Короткий опис: Міжнародна Лінгвістична Академія розташована в місті Кобе. Довгостроковий курс розроблений для студентів, які бажають вступити в японський університет або аспірантуру. Академія надає допомогу в подачі документів для вступу. Рівень японської мови, який досягається в Академії дозволяє знайти роботу в компаніях в Японії. Студенти Академії можуть самостійно заробляти на своє навчання.
Август в Японії 2019 - навчання та активний відпочинок
Тривалість туру: 1 місяць
Ціна: від 98000 руб.
міста: Кобе
Короткий опис: Міжнародна Лінгвістична Академія спільно з компанією «СОНЦЕ-САН» проводять традиційну літню програму вивчення японської мови. Ми приймаємо всіх бажаючих від 16 років до 45 років з будь-яким, навіть з нульовим рівнем знання мови. Це хороша можливість не тільки для студентів-японістів, але і для дорослих, спеціально не вивчав мову, провести весело і з користю місяць в Японії.

Вища школа є заключною етапом освіти в Японії. Її основна ланка складають університети (дайгаку) в яких, як і належить, готують фахівців високої кваліфікації і широкого профілю. Термін навчання - 4 роки (на медичних відділеннях 6 років).

Як правило, перші два роки студенти займаються на загальноосвітньому факультеті, а наступні два навчаються обраною спеціальністю. Після успішного завершення навчання їм присуджується ступінь бакалавра. У більшості університетів існує можливість продовжити навчання і отримати ступінь магістра.

Серйозною перевіркою знань у молодих людей, які обрали навчання в японській вищій школі, вважаються вступні випробування. Вони проходять у два етапи. На першому - всі випускники повної середньої школи здають обов'язкові єдині державні іспити в рамках шкільної програми. І на другому - вступні іспити в обраному ними університеті. За сформованою в Японії традиції під час вступу молодих фахівців на державну службу або в великі компанії особлива увага приділяється навчальному закладу. Найпрестижнішим серед державних університетів є Токійський (Тодай), відкритий ще в 1877 р Серед приватних університетів найбільш престижні - Васеда, Кейо, Тюо (Токіо), Кансай (Осака), Руцумейкан (Кіото).

Навчання в Японії є платним як в державних, так і в приватних університетах, причому в приватних вартість вище. З кожним роком вивчення японської мови набуває все більшої популярності. Нараховуючи близько 130 млн. Носіїв (в т.ч. для 120 млн. Ця мова є рідною), японський посідає дев'яте місце серед найпоширеніших мов світу.

Поки що в японських університетах іноземні студенти складають лише близько 4% учнів. Однак уряд країни докладає великих зусиль для збільшення їх числа. Завдяки прекрасним вчителям, вивчати японську мову в Японії стає воістину захоплюючим дійством. Свою освіту в Японії можна почати з проходження початкових курсів японської мови і продовжити навчанням у вищому навчальному закладі.



На всі ваші питання відповімо за телефонами:
в Москві: +7 (495) 640-06-88,
в Санкт-Петербурзі: +7 (812) 640-06-88.

Новости