Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Шахова вітальня імені В.Я. Дворковича приймала зіркових гостей на RIW13

Гостями легендарної Шахової вітальні стали відомі медійні персони і шановні люди, серед яких віце-прем'єр Аркадій Дворкович, бізнесмен Михайло Дворкович, директор АНО «Модернізація» Микита Одинцов, знаменитий фотохудожник Борис Долматовський, заслужений артист РФ Дмитро Золотухін, актриса Ольга Єгорова та багато інших.

Гостями легендарної Шахової вітальні стали відомі медійні персони і шановні люди, серед яких віце-прем'єр Аркадій Дворкович, бізнесмен Михайло Дворкович, директор АНО «Модернізація» Микита Одинцов, знаменитий фотохудожник Борис Долматовський, заслужений артист РФ Дмитро Золотухін, актриса Ольга Єгорова та багато інших

Шахова вітальня стала справжньою окрасою всього Тижня Російського Інтернету RIW13. Різноманітні події і персони змінювали один одного. Стилістично підібрана насичена програма Вітальні включала в себе шахові турніри, зустрічі зі спеціальними гостями, світські прийоми, демонстрації високих технологій компанії Uniteller - організатора Шахової вітальні.

У день відкриття RIW Шахова вітальня стала виставковим майданчиком для робіт знаменитого фотохудожника Бориса Долматовского. Його фотографії прославлених гросмейстерів, політиків і артистів, захоплених інтелектуальною грою, були представлені раніше на найбільших міжнародних фотовиставках, відзначені престижними призами. З кожною фотографією, представленої на виставці, були пов'язані цікаві, іноді курйозні історії, про які і розповів сам художник. Частина робіт Борис Долматовський передав організаторам для благодійного аукціону, кошти від якого підуть в один з дитячих будинків.

Так само в перший день роботи RIW в Вітальні відбувся шаховий турнір на призи Uniteller, суддею якого став відомий шахіст майстер ФІДЕ Костянтин Базаров.

Найбільш насиченим на події та персони став другий день роботи Шахової вітальні. Пристрасний любитель шахів Віце-прем'єр уряду РФ Аркадій Дворкович винайшов можливість відвідати Вітальню і взяв участь в конкурсі етюдів. Політик довів реноме класного шахіста вирішивши складний етюд Сергія Голіцина з матом в 2 ходи. Завдання так само вирішили відомий бізнесмен і брат Віце-прем'єра Михайло Дворкович і власник компанії Uniteller Олексій Богаткина.

У той же день відбулася презентація книги Ірини Толмачової «Лобізм по-російськи. Між бізнесом і владою », одним з героїв якої став Михайло Дворкович, який поділився з присутніми гостями секретами цієї закритої професії. Презентацію вела знаменита актриса Ольга Єгорова знайома глядачам, перш за все, за роллю Поліни в культовому фільмі «Любити по-російськи».

У фінальний день RIW в Шахової вітальні відбулася гра «Що? Де? Коли? », Учасникам якої належало відповісти на питання по шаховій тематиці. Суддею і ведучим став майстер ФІДЕ Костянтин Базаров. Дві команди, що складалися з бізнесменів, журналістів і спеціальних гостей, помірялися своїм шаховим інтелектом. У напруженій боротьбі переможцем стала команда «чорних», капітаном якої був Борис Долматовський.

Вінчала події Шахової вітальні «Ікряним вечірка» і шампанське.

Довідка про компанію:


Компанія Uniteller - перша в Росії процесингова компанія з повним комплексом послуг еквайрингу платежів в Інтернет і сфері самообслуговування Компанія Uniteller - перша в Росії процесингова компанія з повним комплексом послуг еквайрингу платежів в Інтернет і сфері самообслуговування. C допомогою Uniteller ви зможете приймати оплату банківськими картами, електронними грошима, мобільними платежами, як на своєму сайті, так і в системах самообслуговування. Платіжна система Uniteller відповідає вимогам стандарту безпеки даних індустрії платіжних карт PCI DSS, рішення компанії сертифіковані відповідно до вимог PCI PA-DSS.

16 серпня 2013 року компанії Uniteller виповнилося п'ять років: http://www.uniteller.ru/News/ru/320

У фінальний день RIW в Шахової вітальні відбулася гра «Що?
Де?
Коли?

Новости