Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сонник Квітковий горщик без квітки. До чого сниться Квітковий горщик без квітки бачити уві сні

  1. Ви завжди пам'ятайте те, що вам сниться?
  2. Запитайте тлумача до чого сниться Квітковий горщик без квітки

Сонник Квітковий горщик без квітки приснилося, до чого сниться уві сні Квітковий горщик без квітки? Для вибору тлумачення сну введіть ключове слово з вашого сновидіння в пошукову форму або натисніть на початкову літеру характеризує сон образу (якщо ви хочете отримати онлайн тлумачення снів на букву безкоштовно за алфавітом).

Зараз ви можете дізнатися, що означає бачити уві сні Квітковий горщик без квітки, прочитавши нижче безкоштовно тлумачення снів з кращих онлайн сонників Будинки Сонця!

Сонник Квітковий горщик без квітки приснилося, до чого сниться уві сні Квітковий горщик без квітки Ви завжди пам'ятайте те, що вам сниться?

Бачити уві сні глиняний горщик - до зростання майна. Горщик харчової - до задоволення бажань, горщик нічний віщує щастя в будинку, горщик для квітів - до приємної несподіванки.
Розбити його - до переляку, настанню смуги невезіння; бачити горщик з квітами - вам судилося довге життя; якщо квіти засохлі - не будете знаходити собі місця від занепокоєння. Нести на голові горщик з геранню - завагітніти. Бити горшки - до задоволення.

Тлумачення снів з Сонника за алфавітом

Горщик - якщо це звичайний глиняний горщик, в якому готують їжу або вирощують квіти, значить, ти сумуєш за своїм близьким або друзям, з якими тобі давно не доводилося побачитися. Якщо ж це горщик, з яким зазвичай не розлучаються маленькі діти, значить, ти можеш потрапити в непередбачену ситуацію, навіть стати загальним посміховиськом.

Тлумачення снів з дитячого сонника

Розбитий передвіщає хворобу помічника.
Горщик міцний бачити означає поправку домашніх справ.
Горщик розбити значить позбудешся слуги через смерть його.

Тлумачення снів з безіменного сонника

Горщик (прод.) - Цілий, повний - до достатку. Якщо є скотина або домашні тварини - то до хорошого приплоду. Дірявий - до матеріальних втрат.

Тлумачення снів з езотеричного сонника

Горщик - бачити невеликий - зростання майна - розбити - настане поганий час для Вас.

Тлумачення снів з Cонніка Кананіта

Бачити його уві сні - знак сімейного благополуччя. Розбитий або тріснутий горщик символізує сімейні розбрату і розлуку з коханим. Дивіться тлумачення: тріщина, посуд.

Тлумачення снів з сімейного сонника

Глиняний - до бідності, нічний - до матеріального благополуччя (див. Також Унітаз).
Якщо приснився глиняний горщик, уявіть, що він наповнений горохом (див. Горох). Можете використовувати будь-який інший символ, що передвіщає багатство.

Тлумачення снів з Сонника Симеона Прозорова

Запитайте тлумача до чого сниться Квітковий горщик без квітки

Опублікуйте свій сон безкоштовно в розділі тлумачення снів і наші тлумачі снів , Можливо, зможуть розтлумачити вам до чого сниться Квітковий горщик без квітки уві сні.

Замовте безкоштовно онлайн тлумачення снів!

Ви завжди пам'ятайте те, що вам сниться?
Ви завжди пам'ятайте те, що вам сниться?

Новости