Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як спокусити Козерога. Сексуальний гороскоп чоловіків-Козерогів

Маскуються, засранці, хвацько: під доброчесних. Але на практиці порномани ті ще. Секс люблять в усіх його проявах, в тому числі гнилостно-фантастичних. Вся ось ця зоофілія, копрофілію і інша погань - підступи Козерогів, навіть не сумнівайтеся. Це все тому, що Козерога хитає від пурітантства до відвертого смачного некошерної бляді.

Покажіть мені хоч одного несексуального Козерога, і я потисну вам вашу скромну ручку.

Дуже прискіпливі. До неможливості. Гірше чіпляючись немає, навіть Діви програють. Тому що Козеріг мало того, що він знає, хто йому потрібен, він ще й знає, як з вас, якщо вже вам не пощастило і в вас закохався Козеріг, це саме ВОНО зліпити. І він буде ліпити. І будьте впевнені, сліпить. Це дуже грамотні психологи, тому вони повільно будуть випилювати вас лобзиком, поки з вас не вийде Галатея. Бонусом буде обожнювання, якісний секс, причому в тій частоті, в якій треба вам, Козеріг терплячий і підлаштується під вас, якщо, звичайно, ви не фригидная незаймана. Втім, і таких брали, не проблема!

Козеріг в міру щедрий, а якщо любить, то й без міри щедрий. Як правило, забезпечений, у нього завжди є заначки, так що з голоду не помрете. Ще буде виносити горщик за вашої псинка або котішкой, якщо ви не хочете, причому полюбить її, як свою, навіть якщо алергія. Відповідальний чоловік. Добре і якісно готує, але не кожен раз, але балувати буде. Чим страше стає, тим більше розслабляється і стає схожий на людину, а не на робота. У старості вам воздасться за всі його нудні мовлення під чарочку коньяку та ін.

Змінює? Да може. Або не може. Це як масть ляже. Чи залежить це від вас? Залежить! Або не залежить. Це як піде.

Одягається акуратно, не без деякого лиску, а іноді помітно й навіть незграбно, але ніколи погано. Навіть бідний Козеріг (а такі є взагалі?) Буде носити чистенькі шмоточкі і пахнути чимось солідним, а не дешманскім шипром. Я, звичайно, кажу про чоловіків з більш-менш нормального соціального шару, а не з дерЁвні. Там все по гороскопу - Васі.

Закохати в себе Козерога, як не дивно, можна. Піддаються на розкриття довірчих відносин. Але при цьому виглядати треба теж непогано, підтягнуто. Він вибірковий, фуфла не тримає. Дружина повинна бути зразком, а кожну кандидатку розглядає на роль дружини. Одружується пізно, тому що дуже довго відверто блядь. І, можливо, саме з вами, поки ви там про весілля розмріялись. А потім зіллється, ніби й не було, ось що-що, а зливаються Козероги красиво. Чи не втримаєш. Тю, та не було його ніби. Назад не повернуться, і не чекайте.

Подарунки дарують дорогі, але більше з міркувань практичності. На дешеве їм просто шкода грошей, що, втім, розумний підхід.

Що ще. Працюють як тягачі. Можуть цілодобово орати. Потім ще і вечерю приготують. І сексом з вами займуться: годинок так 5 поспіль. І бадьорі на роботу учапают! До речі, гіперсексуальні до глибокої старості. Так що на ранній клімакс і відсутність інтимного життя після 45 і не розраховуйте. Там все тільки почнеться !!

Що ще? Компліменти роблять вишукано. Цілком привабливі, Мачісте навіть. Такі мужики прям мужики, яких хочеться всім. Намагаються для цього! Ліплять свій образ старанно. Потайливі !!! Але про вас будуть знати все і нахабно користуватися вашими слабкими місцями. Справжні дипломати і природжені шпигуни. Взагалі люблять владу, гроші, жінок. Трохи вперті, в якійсь мірі містичні, заморочені на всяких таких штучках психологічних. Уміло цим користуються. Взагалі, в принципі, як не крути, зійдуть. Придатні товариші. Але вибирають ТІЛЬКИ самі. Втім, як уже було сказано, можна втиратися в довіру. І акуратно так втертися. Але чи вистачить у вас силоньок і бажання?

Автор теми: Ірина Прекрасна (Москва)

Змінює?
Чи залежить це від вас?
А такі є взагалі?
Що ще?
Але чи вистачить у вас силоньок і бажання?

Новости