Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Стоматологічна поліклініка № 12

Вітаємо Вас на сайті СПб ДБУ «Стоматологічна поліклініка № 12» Московського району.

Поліклініка обслуговує доросле та дитяче населення Московського району, надає всі види стоматологічних послуг, по ОМС, по ДМС, а також на госпрозрахунковій основі. Всі кабінети оснащені сучасним стоматологічним обладнанням. Також, поліклініка надає стоматологічну допомогу нетранспортабельним пацієнтам вдома.

За полісом ОМС ви отримаєте всю медичну допомогу, яка входить в програму державних гарантій надання медичної допомоги населенню. При зверненні до нас ви повинні мати при собі паспорт і поліс. Спочатку ваше відвідування ви потрапляєте в черговий кабінет. У черговому кабінеті проводять ретельний огляд порожнини рота, збирають анамнез супутніх захворювань. Надають першу допомогу при гострого болю, призначають додаткові методи обстеження, складають детальний план лікування, пояснюють до яких фахівцям вам слід звернутися. Далі в реєстратурі ви записуєтеся на прийом до фахівців у зручний для вас час.

Так само за адресою вул. Благодатна 16 знаходиться доросле відділення, надання стоматологічної невідкладної допомоги.

Стоматологічна поліклініка №12 входить до переліку медичних організацій Санкт-Петербурга, щодо яких проводиться незалежна оцінка якості надання послуг мед Стоматологічна поліклініка №12 входить до переліку медичних організацій Санкт-Петербурга, щодо яких проводиться незалежна оцінка якості надання послуг мед. організаціями в 2017 році.

Новости