Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Названо найдорожчі і найдешевші міста світу для туристів

Названо найдорожчі і найдешевші міста світу для туристів Названо найдорожчі і найдешевші міста світу для туристів   Столиця України очолила рейтинг міст світу для найбільш економного подорожі 2018 го року

Столиця України очолила рейтинг міст світу для найбільш економного подорожі 2018 го року.

Рейтинг «100 місць світу для подорожі 2018 року: від найдорожчих до найдешевших» склала британська туристична компанія Hoppa.

У списку були вказані міста і суми, які туристи використовують там в середньому за добу.

Як підрахували укладачі рейтингу, в Києві за оренду житла, триразове харчування, різні напої і екскурсії - мандрівникові доведеться заплатити в середньому 65 фунтів стерлінгів (близько 2500 гривень) за день.

До п'ятірки найбільш бюджетних крім Києва увійшли:

  • Каїр, Єгипет - 79 фунтів стерлінгів,
  • Сиемреап, Камбоджа - 79 фунтів стерлінгів
  • Маніла, Філіппіни - 70 фунтів стерлінгів
  • Анталія, Туреччина - 70 фунтів стерлінгів

Рейтинг складався з урахуванням декількох показників, найважливішими з яких були вартість житла, обіду в ресторані і в бюджетній закусочної.

Так, поїсти в Києві виявилося дешевше всього із заявлених ста міст. У той час, як за вартістю житла місто посіло 5 сходинку серед економ-варіантів. Так, орендувати квартиру в Києві, за даними агентства, коштує близько 42 фунтів стерлінгів за добу (близько 1600 грн).

За вартістю житла дешевше Києва виявилися: Денпасар (Індонезія), Анталія (Туреччина), Пхукет (Таїланд) і Джакарта (Індонезія).

Разом з тим, найдорожчим містом для подорожі 2018 року визнано Нью-Йорк, США. Щоб відпочивати тут, туристи щодня витрачають близько 346 фунтів стерлінгів, а це понад 13 тисяч гривень

https://www.facenews.ua/news/2018/390435/

18 Января 2018

Новости