Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найкрасивіші міста Японії

Все відвідують Японію туристи закохуються в неї з першого погляду. Любителі історії напевно оцінять замки і визначні пам'ятки, а духовні мандрівники можуть відвідати храми і релігійні об'єкти. Цікаві мандрівники можуть дізнатися все про культуру в традиційних готелях, чайних будиночках і на змаганнях з боротьби сумо. Японія - також ідеальне місце призначення для гурманів, тому що японська їжа - це набагато більше, ніж просто суші. Цінителі активного відпочинку на природі безумовно побажають піднятися на гору Фудзі, а любителі нічного життя насолодяться яскравим світлом міського життя.

Хоча це і невелика країна, планування поїздки в Японію може бути проблемою через відсутність знань про те, куди піти і що подивитися. До того ж, далеко не всі говорять на японській мові. Але все ж, вам легко вдасться вивчити всю країну завдяки першосортною системі громадського транспорту. У цій збірці зібрані 10 найкрасивіших міст Японії, які варто відвідати. Відправляйтеся в Кіото - прекрасне місто для знайомства з Японією, де можна багато чого довідатися про буддизм, храмах і історії культури. У цього міста є більше святинь і храмів, ніж де-небудь ще в країні. Кіото ідеальний для спокійного проведення часу наодинці з собою і власним змістом духовності. Чи не пропускайте Святиню Фусімі-Інарі-Тайся і Золотий Павільйон, разом з безліччю менш популярних храмів. Відвідайте бамбуковий ліс Араcіяма недалеко від міста, яким вважають одним зі світових чудес природи.

Токіо є найбільш популярною відправною точкою для мандрівників в Японії, і тому знаходиться на вершині нашого списку. Це те місто, яке ви будете любити і ненавидіти практично одночасно. Він надзвичайно жвавий і швидко змінюється, і багато хто просто не встигають за його динамічністю. Тут ви знайдете унікальне поєднання традиційної японської та сучасного життя, що робить місто головним туристичним напрямком країни. З визначних пам'яток не пропустіть Імператорський палац і храм Сендозі. Рибний ринок Цукідзі - чудове місце для дегустації місцевої риби і традиційних суші. Спробуйте замовити все це і просто спостерігати за людьми, чекаючи свої делікатеси. Чудове місце для прогулянок в Токіо - це парк YOёгі в районі сібуй.

Осака - величезний діловий центр в Японії, будинок для безлічі глобальних компаній і міжнародних корпорацій. Але навіть якщо Ви подорожуєте заради задоволення, це місто знайде що запропонувати. До того ж, Осака - фаворит серед гурманів. Сільська місцевість навколо міста вкрай спокійна, якщо ви потребуєте в перерві від міського життя. Деякі пам'ятки в Осаці включають торговельний район Сінсайбасі, акваріум Каіюкан і район розваг Донтонборі, який оживає після настання темряви.

Є безліч причин відвідати Японію, але пиво не завжди потрапляє в цей список. Однак, любителі пива повинні відвідати Саппоро. Місто відоме своїм пивом і є столицею самого Північного гористого острова Японії Хоккайдо. Тут проводилися Олімпійські зимові ігри 1972 року завдяки яким місто і прославився. Але одна з найцікавіших причин відвідати Саппоро - це тематичний парк в честь супу Рамен. Тут ви зможете спробувати всі типи Рамена включаючи соєвий суп, місо і безліч інших делікатесів Японії. Серед них ви напевне знайдете свого фаворита. Відвідуючи Саппоро в лютому можна також побувати на фестивалі льоду і снігу, де представлені знамениті льодові скульптури.

Такаяма - дуже добре зберігся місто, який відноситься до періоду Едо в японській історії. Такаяма знаходиться в гористій області Префектури Гіфу і вважається прекрасним місцем для занурення в сільську сторону життя Японії. Це чудове місце для покупки сувенірів, дегустації місцевого саке і обідів в традиційних ресторанах. Вироби місцевих ремісників продаються в традиційних дерев'яних будівлях, а двічі на рік навесні і восени тут проходять одні з найбільш чудових фестивалів в Японії. Фестиваль Джерела Такаяма проводиться в квітні і цілком присвячений Святині Хіе. Осінній фестиваль в жовтні - фестиваль Святині Хатиман. Обидва свята відомі своїми ретельно продуманими програмами.

У цій японській префектурі розташований прибережний місто Йокогама із захоплюючою історією. Канагава вважається популярним напрямком для одноденної поїздки з Токіо, щоб проводити час на пляжі і досліджувати храми. Під час екскурсії ви напевне не пропустіть величезну статую Будди, яку неодмінно захочете відвідати. Інша популярна визначна пам'ятка в цій префектурі включає Хаконе, який відомий своїми гарячими джерелами і мальовничими краєвидами на гору Фудзіяма.

Безліч загадкових і надихаючих храмів зі святинями чекають вас у Nikko, який відомий перш за все об'єктом всесвітньої спадщини ЮНЕСКО - Національним парком Нікко. Це ідеальне місце призначення для мандрівників, які зачаровані ретельно продуманої японської архітектурою. Архітектурні пам'ятки тут неймовірно вражаючі. Під час тихої прогулянки між храмами ви зможете усамітнитися і зібратися з думками, щоб знайти душевний спокій. Це популярний напрям для одноденної поїздки в годині їзди поїздом з Токіо. Багато туристів приєднуються до автобусної екскурсії з добре обізнаним гідом, який може багато розповісти про історію області.

Є безліч причин відвідати Нара, але цей японський місто є найбільш відомим завдяки своїй великій популяції оленів. Більш ніж 1,000 оленів бродять по землях Національного парку Нари, де Ви можете купити печиво і погодувати їх! Крім оленів, в список пам'яток міста входять храми і об'єкти всесвітньої спадщини, які можна відвідати під час чудовою пішохідної екскурсії. Недалеко від парку розташувався Храм Тодайдзі з його статуєю Будди висотою в 15 метрів.

Щоб повністю зрозуміти нову країну, важливо знати її історію, навіть якщо це хворобливі знання. Хіросіма стала всесвітньо відомою через атомної бомби, але сьогодні представляє з себе місце світу. У місті є Меморіальний музей світу, розташований під пережили вибух в той фатальний день куполом. Святилище Іцукусіма на острові Міядзіма - ще один об'єкт Світової спадщини ЮНЕСКО, який варто відвідати під час подорожі по цій області.

Є один факт, який геть втрачають всі мандрівники в Японію - то, що це відмінне місце призначення для любителів зимових видів спорту. Хакуба-Мура - одне з кращих місць для любителів лиж та сноубордингу, розташоване в Альпах Північної Японії. Зимовий гірськолижний курорт розташований в районі Кітаазумі в Префектурі Нагано. Лижники і сноубордисти люблять це місце через більш ніж 200 трас на схилах, а також відмінних готелів і пабів, де можна розслабити втомлені м'язи в кінці довгого активного дня. Хакуба - відмінний місто, щоб побачити іншу сторону Японії. Не пропустіть шанс відвідати місцеві мінеральні гарячі джерела і вдосталь порелаксировать!

джерело

Новости