Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Карта убитих доріг Росії поповниться вибоїнами Центрального федерального округу

Загальноросійський народний фронт (ОНФ) продовжує рейди по країні, в ході яких знаходить самі розбиті дороги і примушує місцеву владу зайнятися їх ремонтом. В цьому році явно пощастить жителям Донського - невеликого містечка в Тульській області. Але «фронтовики» оцінять стан дорожнього покриття в Смоленську, Вязьмі, Калузі, Тулі, Красногорську, Брянську, Орлі, Курську, Бєлгороді, Старому Осколі, Воронежі, Липецьку, Тамбові, Рязані, Володимирі, Коврові, Іваново, Костромі, Ярославлі, Рибінську, Твері, Бологоє, селі Верхнеспасском і навіть в Москві.

Не знаємо, чи зуміють вони виправити ситуацію в Першопрестольній, де число ям і вибоїн , Що з'явилися після минулої зими, просто зашкалює, але ось на керівництво міста Донський вплинуть вже точно. Місцеві жителі зуміли привернути увагу громадських активним голосуванням на сайті www.dorogi-onf.ru , Де прописалася онлайн-карта «Дорожня інспекція ОНФ / Карта убитих доріг ». Їх зусиллями місцева вул. Калініна стала лідером голосування тижні набравши 1338 голосів. Цифра ніби й незначна, але з огляду на, що в містечку живе всього 64 000 чоловік - просто вбивча для його керівників. Це ж треба було так дістати своїм пофігізмом людей, що цілих 2,1% городян не полінувалися проявити громадянську активність. За словами активістів, згадану дорогу не ремонтували близько 50 років:

- «Швидка допомога» насилу проїжджає, а таксисти беруть подвійний тариф, - скаржаться вони в ОНФ.

Нагадаємо, що згідно з попереднім рейдів «дорожньої інспекції», на сьогоднішній момент найкращим містом ЦФО станом вулично-дорожньої мережі визнаний Білгород, а гіршим - Ярославль . Інспектуючи нові міста, експерти «Народного фронту» заодно перевірять, що зроблено для виправлення виявлених недоліків у вже перевірених, а заодно оцінять якість гарантійних доріг, відремонтованих в 2012-2016 роках. Початок акції заплановано на 10 квітня. А в травні-червні експерти оцінять якість доріг в містах Поволжя і Північного Заходу, в липні-вересні - в Сибіру, ​​на Далекому Сході і Уралі.

37572

37572

Новости