Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірські лижі в Німеччині: де, крім Гарміша?

  1. Шварцвальд: гірськолижні курорти
  2. Гори Рен: гірськолижні курорти
  3. Гарц: гірськолижні курорти
  4. Ерцґебірґе і Зауерланд: гірські лижі з Берліна і Кельна

Гарміш-Партенкірхен - головний і, безумовно, самий популярний гірськолижний курорт Німеччини. Однак він є далеко не єдиним місцем в країні з хорошим зимовим відпочинком. У країні є ціле намисто так званих «малих гірськолижних регіонів». Вони пропонують нехай і не дуже круті схили, але, тим не менш, цілком годяться для того, щоб стати місцем проведення зимових канікул.

Вони пропонують нехай і не дуже круті схили, але, тим не менш, цілком годяться для того, щоб стати місцем проведення зимових канікул

Шварцвальд: гірськолижні курорти

Шварцвальд, він же «Чорний ліс» - один з найпопулярніших гірськолижних центрів Німеччини, який має в своєму розпорядженні відмінною інфраструктурою з більш ніж 200 підйомниками.

Ліфтфербанд Фельдберг (Liftverband Feldberg) - головний курорт Шварцвальда і найвищий центр гірськолижного відпочинку Німеччини за межами Альп. Він має у своєму розпорядженні 28 підйомниками і сертифікованої FIS гірськолижної трасою «Fahler Loch». Сімейні курорти Шварцвальда - також це Штолленбах (Stollenbach) в 25 хвилинах їзди від Фрайбурга, крихітні Тодтнау, Шауінсланд (Schauinsland), Тойфельсмюле (Teufelsmühle) та інші, всього більше 20.

Гори Рен: гірськолижні курорти

Розташовані між трьома федеральними землями - Гессен, Баварією і Тюрінгією - гори Рен можуть стати відмінним варіантом для зимового відпочинку в Німеччині з сім'єю. Визнані ЮНЕСКО біосферним заповідником, що володіють численними спадщиною у вигляді старовинних церков, фортець і замків і навіть власним вулканом, що мають в розпорядженні пологі схили, що ідеально підходять для новачків, гори Рен заслуговують найпильнішої уваги. Серед курортів регіону можна виділити Фойерберг, який відомий як єдиний курорт північній Баварії, який володіє крісельний підйомник, а також курорти Вассеркуппе з нічним катанням і 600-метровою трасою для тобоггана, Дюссельдорф, бішофсгайм і Цукерфельд.

Гарц: гірськолижні курорти

Північна Німеччина. Найвищий гірський масив регіону - Гарц. Більшість тутешніх вершин досить скромні - до 1000 м. Головний тутешній курорт - Браунлаге , Який має в своєму розпорядженні в тому числі і власної гондолою. Серед інших курортів можна виробити Торфхауз, Альтенау, Остероде, Санкт-Андреасберг.

Ерцґебірґе і Зауерланд: гірські лижі з Берліна і Кельна

Гірські лижі з Берліна? Гірськолижні курорти Саксонії на схилах Ерцґебірґе (вони ж Рудні гори) можуть стати ще однією альтернативою Альп. Фіхтельберг - головна вершина регіону (1206 м), біля підніжжя якої розташувався курорт Обервізенталь , Який володіє найбільшою гірськолижної зоною в Саксонії. Південніше уздовж кордону з Чехією можна також відшукати курорти Клігенталь і Шонек, а також Альтенберг

Гірськолижний курорт Кельна - так можна було б назвати регіон Зауерланд, розташований в 200 км від знаменитого німецького міста. Головний його курорт - Вінтерберг (17 гірськолижних трас), який також відомий своїми бобслейній трасі, а також Виллинген, який регшулярно приймає у себе етапи Кубка світу зі стрибків з трампліну.

Новости