Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Horizont Hotel

Розташований в центрі Старого Баку готель з 2004 року є одним з улюблених місць багатьох гостей міста Баку Розташований в центрі Старого Баку готель з 2004 року є одним з улюблених місць багатьох гостей міста Баку. Він дуже зручно розташований недалеко від Приморського бульвару і діловій частині міста.

В готелі всього 12 номерів, всі вони надзвичайно зручні й затишні. Є номери для некурящих, В готелі дозволено в'їзд з невеликими домашніми тваринами. У ресторані готелю сервірують сніданок шведський стіл.
Безпека клієнтів - понад усе, тому двері в номерах обладнані електронними замками.

Просторі номери готелю оформлені в класичному стилі і обставлені елегантними дерев'яними меблями. Всі номери мають все необхідне для комфортного проживання - м'які меблі, ліжка з ортопедичними матрацами, є виділене робоче місце з виходами для підключення офісної апаратури та Інтернету. З вікон кімнат відкривається мальовничий вид на історичну частину міста.

В кожному номері: кондиціонер, супутникове TV, телефон, Інтернет, міні-бар, холодильник, сейф, душ, фен, туалетні приналежності, халат.

Номери Deluxe, площею 30 м2 є з одним великим ліжком або двома окремими ліжками.

Номер Deluxe Caspian Sea, площею 30 м2 з одним великим ліжком і прекрасним видом на море.

Затишний ресторан готелю оточить Вас романтичною атмосферою. Тут Ви завжди зможете покуштувати неймовірно смачні страви як європейської, так і національної кухні. У ресторані готелю велика винна карта, безліч десертів і напоїв.

У готелі працює бізнес-центр, де можна влаштовувати тренінги та презинтації.

До Ваших послуг: цілодобовий ресепшн, консьєрж, камера зберігання багажу, пункт обміну валюти, факс / ксерокс, ліфт, хімчистка, пральня, сувенірний кіоск, прокат автомобілів, безкоштовна парковка.

Готель знаходиться в 5 хвилинах ходьби від Палацу Ширваншахов і Дівочої вежі, а до станції метро Icherisheher - 500 метрів.

Новости