Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Швецію - ціни на путівки до Швеції, гарячі тури в Швецію 2019

  1. Тури і путівки до Швеції - спецпропозиції турфірм Тури в Швецію вибирають сімейні пари з дітьми (маються...
  2. Рівень цін на путівки до Швеції в залежності від сезону

Тури і путівки до Швеції - спецпропозиції турфірм

Тури в Швецію вибирають сімейні пари з дітьми (маються зоопарки, парки атракціонів і розважальні парки, в яких можна зустріти віллу Пеппі Довга Панчоха або будиночок Карлсона), активні мандрівники - тут створені умови для гірськолижного відпочинку, позатрасового, катання на сноуборді, конях і велосипедах , бажаючі оздоровитися на spa-курортах Тури в Швецію вибирають сімейні пари з дітьми (маються зоопарки, парки атракціонів і розважальні парки, в яких можна зустріти віллу Пеппі Довга Панчоха або будиночок Карлсона), активні мандрівники - тут створені умови для гірськолижного відпочинку, позатрасового, катання на сноуборді, конях і велосипедах , бажаючі оздоровитися на spa-курортах.

Популярні міста і курорти

Найбільш відвідуваним шведським містом є Стокгольм. Відвідують столицю гуляють по Старому місту (Гамла Стан), оглядають місцеві визначні пам'ятки у вигляді Королівського палацу, собору Святого Миколи, Ріддархольмськая церкви, міської Ратуші, а також відвідують музей-корабель Васа ...

Відпочиваючі в Мальме люблять відвідувати галереї та музеї, прогулюватися по парках, Саду троянд Королеви Сільвії, квітковому авеню і Саду почуттів, відпочивати на різноманітних пляжах і веселитися в нічних клубах.

Професійні лижники воліють відпочивати в Тарнабю-Хемаван: крім крутих схилів, призначених для катання на сноуборді і гірських лижах, тут можна взяти участь в сафарі на снігоходах.

Серед активних мандрівників популярні тури в Оре: тут можна кататися на лижах і сноуборді, в собачих упряжках або на оленях, відправитися на прогулянку по лісі або зайнятися підлідної риболовлею. Крім того, курорт має в своєму розпорядженні парками розваг і дитячим містечком шахтарів.

Рівень цін на путівки до Швеції в залежності від сезону

Туроператори пропонують своїм клієнтам купити тур до Швеції в будь-який сезон (наприклад, для рибалок круглий рік організовуються такі цікаві тури, як «Рибальський уїк-енд»), але варто врахувати, що туристичний сезон в країні триває з середини травня до середини вересня.
Ціни в Швеції не дуже високі, але більш дорогі путівки реалізуються на Різдво, Новий рік і в високий гірськолижний сезон. Шукайте гарячі тури в Швецію? Знайти їх можна протягом всього року, але повсюдними знижками славиться січень і липень.

На замітку! Оскільки на всіх міських вулицях панує зразковий порядок, то за порушення чистоти (викид сміття в недозволеному місці) передбачена сувора система штрафів. Рибалкам слід мати на увазі, що безкоштовно можна вудити рибу в озерах Меларен, Ельмарен, Венерн, а для рибальства в інших місцях знадобиться оформити дозвіл в спортивних магазинах або місцевих бюро інформації. А в водоймах, що належать приватним особам, рибалити категорично заборонено.
Що стосується алкоголю, то в країні досить суворо ставляться до вживання таких напоїв, тому за їх придбанням слід відправитися в магазини державної монополії «systembolaget».
На відпочинку в Швеції ви зможете помилуватися старовинними палацами, середньовічними містами, північною природою, відпочити в національних парках, на піщаних і галькових пляжах.

Шукайте гарячі тури в Швецію?

Новости