Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Росію. Ціни на путівки в Росію. Гарячі тури в Росію 2019

  1. Популярні курорти
  2. Рівень цін на путівки в Росію в залежності від сезону

Підбір та бронювання турів і путівок по Росії. Замовити тур чи путівку онлайн ви можете використовуючи систему пошуку турів.

Тури в Росію - це відмінна можливість дізнатися, які скарби таять в собі рідні простори - вибір подорожей неймовірно великий, як і неосяжна територія країни: можна відправитися на екскурсію в стародавні міста «Золотого кільця», в круїз по Волзі, відвідати передгір'я і гори Алтаю , вулкани Камчатки, відпочити на річках і озерах, а також морських курортах Тури в Росію - це відмінна можливість дізнатися, які скарби таять в собі рідні простори - вибір подорожей неймовірно великий, як і неосяжна територія країни: можна відправитися на екскурсію в стародавні міста «Золотого кільця», в круїз по Волзі, відвідати передгір'я і гори Алтаю , вулкани Камчатки, відпочити на річках і озерах, а також морських курортах.
Крім того, дедалі більшої популярності набирають тематичні тури, які передбачають знайомство з культурою та побутом малих народів Росії. Суттєва перевага відпочинку в рідних краях полягає в тому, що у російських туристів не виникне необхідності займатися обміном валюти або оформленням віз.

Популярні курорти

Багато туристів їдуть в Москву і Санкт-Петербург, щоб побачити музеї і палаци, культурно-релігійні споруди, прогулятися по парках і скверах, побувати в театрах, на виставках і фестивалях. У Москві - пройтися по Червоній площі, Нового і Старого Арбату, Бульварному кільцю, в Петербурзі - по Невському проспекту, по численним мостам, набережних і провулках.

Влітку більшість туристів відправляється на курорти Краснодарського краю на пляжі Чорного і Азовського морів. Так, відпочиваючих в Анапі залучають піщані і галькові пляжі, чисте море, можливості для катання на яхтах, катерах, «банані», віндсерфінг.

Мандрівники, які вирушають на відпочинок з метою оздоровлення, вважають за краще купувати тури на курорти Кавказьких Мінеральних Вод, де знаходиться близько 150 лікувальних мінеральних джерел. Наприклад, в П'ятигорську є гарячі радонові і сірководневі води, і цілющі грязі Тамбуканского озера, а в Кисловодську для лікування використовують мінеральні води «Нарзан».

Що стосується гірськолижників, то ці активні туристи вважають за краще відпочивати на гірськолижних курортах Уралу, Кавказу та Мурманської області. Найкраще катання на сьогоднішній день в Абзаково, Приельбруссі, Шерегеше, Аджігардак.

Найбільший популярний гірськолижний центр знаходиться на Північному Кавказі в Домбай, де є траси всіх рівнів складності, канатні, митників, бугельні і гондольні підйомники. Крім того, сюди спрямовуються любителі Спидрайдинг - виду спорту, що поєднує в собі гірські лижі, парапланеризм і парашутизм (в Домбай відкриті школи Спидрайдинг). А відпочиваючі тут влітку займаються скелелазінням і дослідженням пішохідних стежок, а також відправляються на кінні прогулянки.

Після Олімпійських ігор в Сочі набирає популярність Червона поляна, обіцяючи стати одним з престижних гірськолижних курортів Росії.

Рівень цін на путівки в Росію в залежності від сезону

Придбати тур до Росії можна в будь-який сезон, але найкраще відпочивати в цій країні в кінці травня-серпні.
Ціни в Росії досить помірні, але підвищення вартості путівок характерно для літніх (купальний сезон) і зимових (відкривається гірськолижний сезон) турів. Крім того, на підвищення цін впливає і проведення в країні важливих культурних і спортивних подій (ціни підвищуються в кілька разів).
Варто відзначити, що гарячі тури в Росію дуже рідкісні, тому в цілях економії доцільно завчасно бронювати тури на питання, що цікавлять вас курорти (економія може скласти 30-35%).

На замітку! Залежно від регіону і часу відвідин, туристам рекомендується брати з собою теплі речі, кошти від комах або сонцезахисні засоби і головні убори. Якщо у ваші плани входить відвідування церков, слід мати на увазі, що всі вони працюють з раннього ранку і як мінімум до 19:00.
Відпочиваючим варто бути дуже уважними - не варто залишати без нагляду особисті речі і приймати сумнівні пропозицію від незнайомих людей. На відпочинку в Росії вас чекають гірськолижні курорти, захоплюючі екскурсії, оздоровчі та морські курорти, еко-тури (пам'ятники природи, заповідники, природні парки і заказники), активний відпочинок (альпінізм, параглайдінг, віндсерфінг, рафтинг, дайвінг).

Новости