Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Мексику - ціни на путівки в Мексику, гарячі тури в Мексику 2019

  1. Тури і путівки в Мексику - спецпропозиції турфірм Тури в Мексику викликають інтерес у любителів стародавніх...
  2. Рівень цін на путівки в Мексику в залежності від сезону

Тури і путівки в Мексику - спецпропозиції турфірм

Тури в Мексику викликають інтерес у любителів стародавніх цивілізацій, пишної тропічної природи, прекрасних пляжів, екскурсій, незайманих лісів і національних парків Тури в Мексику викликають інтерес у любителів стародавніх цивілізацій, пишної тропічної природи, прекрасних пляжів, екскурсій, незайманих лісів і національних парків.

Популярні курорти

Містом, популярним у любителів екскурсійних турів, є Мехіко. Тут можна побачити базиліку Святої Діви Гваделупської, Кафедральний собор, замок Чапультепек. Найпопулярнішим мексиканським курортом є Канкун: крім розкішних піщаних пляжів, тут є національні підводні гори (Конто, Гаррафон), «крокодиловий парк» Крокотаун.

Дуже популярні курорти Рив'єри Майї, де в тропічній зелені потопають кращі готелі найпопулярніших готельних ланцюжків. А поруч з курортною зоною розташовані великі парки розваг. Відпочиваючі на острові Косумель воліють оглядати руїни стародавньої імперії майя, засмагати на пляжах з білосніжним піском, займатися дайвінгом.

Багато мандрівників вважають за краще відпочивати в Акапулько, що славиться лагуною Пія-де-ла-Куеста (тут є затишні ресторани і дивовижні пляжі). В Акапулько їдуть і ті, хто хоче провести час в парку з водними атракціонами або на яхт-прогулянці, а також побачити шоу «Фієста Мехікана».

Рівень цін на путівки в Мексику в залежності від сезону

Чи збираєтеся купити тур в Мексику (країна цілорічного відпочинку)? Варто врахувати, що сприятливим періодом для поїздок в цю країну є жовтень-травень.
Ціни в Мексиці можна назвати прийнятними, але вартість путівок досить висока через недешевого авіаперельоту. Крім того, підвищення цін характерно для турів, організується на Новий рік, Різдво, в період проведення традиційного лютневого карнавалу. А спад цін спостерігається в середині вересні-початку листопаді, коли з високою ймовірністю можуть початися урагани.
Вас цікавлять гарячі тури в Мексику? Має сенс регулярно переглядати спецпропозиції туроператорів (нерідко з'являються путівки з 35-40% -ими знижками).

На замітку! Оскільки не рекомендується пити місцеву водопровідну воду, доцільно споживати бутильовану.
Все мексиканські пляжі є громадськими (перебувати на них можна безкоштовно), але за користування лежаками і оренду парасольок доведеться заплатити. Звертайте увагу на прапорці, за якими можна судити про стан моря: зелені розкажуть про те, що плавати безпечно, а червоні - про те, що плавати заборонено.
Оскільки при виїзді з країни доведеться сплатити аеропортовий збір (приблизно 20 $), доцільно заздалегідь відкласти необхідну суму. Майте на увазі, що з країни можна вивозити археологічні та антикварні цінності, шкури рідкісних птахів і тварин, і їх опудала.
На відпочинку в Мексиці вас чекають тропічні ліси, пустелі, печери, засніжені вулкани ...

Вас цікавлять гарячі тури в Мексику?

Новости