Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

✓ Гарячі тури в Єгипет

  1. Пляжі в Хургаді
  2. Корисні поради тим, хто їде на відпочинок в Хургаду
  3. Погода в Хургаді сьогодні
Готелі

Майже в центрі західного узбережжя Червоного моря лежить один з найпопулярніших єгипетських курортів - Хургада. Оскільки цього курорту вже більше 30 років, туристична інфраструктура тут добре розвинена: бари, ресторани, дискотеки, клуби, магазини, розважальні центри, аквапарки - чого тут тільки немає!

Готелі, що відносяться до курортній зоні Хургади, розтягнулися вздовж узбережжя на 40 км - тут працює близько 200 готелів і щорічно з'являються нові.

Чому купити тур в Хургаду потрібно у Турскідкі.ру:

1. Ми - найбільша мережа турагентств в Росії!
2. Турскідкі.ру з 1992 року на ринку туристичних послуг Росії.
3. Ми даємо знижки на путівки в Хургаду і у нас дешеві ціни.

Пляжі в Хургаді

Велика частина пляжів в Хургаді піщані, багато хто уявляє собою штучно поглиблені і очищені від коралів лагуни. У деяких готелів є невеликі «домашні корали», де можна попірнати і помилуватися на строкатих рибок.

Пляж Дрім Біч, район Променада. Відмінний пляж з широкою лінією піску, пологим входом в воду, усіма необхідними зручностями (лежаки, парасольки, туалет, душ, бар), гірками і батутами для дітей. Пляж платний, дорогий, але його чистота, доглянутість і комфортність того варті.

Пляж Сі Хорс, район Дахар. Розташований неподалік від готелю «Хілтон Плаза». Він ідеально підходить для відпочинку з дітьми: берег покритий м'яким піском, є окремо відгороджена зона для малюків, захід у воду плавний.

Пляж Ель Савак Кемп, Дахар. Приватний піщаний пляж, розташований поруч з готелем «Geisum Village». Є дитячий майданчик, всі зручності, кафе і Wi-Fi. Захід в воду плавний. Пляж платний, але лежаки і рушники входять у вартість.

Пляж захаба, район Арабія. Це приватний, доглянутий, добре обладнаний пляж, розташований біля готелю «захаба». Берег і захід у воду піщаний, на невеликій глибині є корали. Відмінне місце для плавання з маскою.

Пляж Олд Вік, Променад. Цей довгий, піщаний пляж розташований біля готелю «Маріот». Він відмінно обладнаний, тут є своя волейбольний майданчик, кафе, гриль-бар.

Якщо ви не можете визначитися, куди саме в Хургаді поїхати - телефонуйте нам, наші менеджери допоможуть купити путівки в Хургаду, які будуть враховувати розташування потрібного вам пляжу, розташування готелю і інші нюанси відпочинку.

Корисні поради тим, хто їде на відпочинок в Хургаду

1. Підводний світ біля узбережжя Хургади не такий багатий, як, наприклад, в Шарм-ель-Шейху, але попірнати тут все ж варто. Під водою нічого не можна чіпати руками, особливо корали і яскравих морських мешканців.

2. В районі Саккала розташований найбільший на території Північної Африки магазин безмитної торгівлі «Aka Duty Free». Потрібно пам'ятати, що туристи можуть закупитися тут тільки протягом 24 годин з моменту прильоту в Єгипет і тільки при наявності паспорта. Таких як тут цін в Хургаді більше ніде не знайти.

3. Для пиття, чищення зубів і миття овочів-фруктів краще використовувати бутильовану воду. Радять купувати воду «Дельта» або «Сива».

4. Найбільш вигідний спосіб дзвонити за кордон - використовувати вуличні телефони-автомати. Картки до них можна придбати майже в будь-якому магазині. Але потрібно пам'ятати, що не всі телефони підходять для міжнародних дзвінків.

5. Обміняти валюту можна в банку або в обмінному пункті. На вулицях нерідко зустрічаються єгиптяни, що пропонують поміняти гроші за більш вигідним курсом - звертатися до них не варто, тому що їх діяльність нелегальна.

6. Купуючи що-небудь в магазинах Хургади, потрібно пам'ятати, що говорити «спасибі» коштує лише після того, як вам віддали здачу. Якщо ж подякувати за покупку до цього, продавець розцінить це як знак, що здачу ви залишаєте йому на чай.

7. У Хургаді є кілька громадських (безкоштовних) пляжів, але вони завжди заповнені єгиптянами і підвищеної уваги до купальнику-бікіні уникнути не вдасться. На таких пляжах краще накидати на плечі парео, а одиноким дівчатам і зовсім не варто тут з'являтися.

8. На пляжах при готелях лежаки і парасольки зазвичай надаються безкоштовно. Часто готелі також пропонують постояльцям рушники, але забувають про це говорити - поцікавтеся у адміністратора.

9. Сонце в Хургаді дуже активну і засмагати на пляжі можна тільки з кремом. Його (крем) варто привезти з собою - в місцевих магазинах один флакончик може коштувати в 5 - 6 разів дорожче, ніж в Росії.

10. Збираючись на відпочинок, обов'язково потрібно пам'ятати, що Хургада не оточений горами і в березні - початку квітня тут дме найсильніших гарячий вітер з піском з порожніми ( «хамсин»). Нормально відпочивати в цей час практично неможливо.

Погода в Хургаді сьогодні

Клімат тут тропічний пустельний, і купуючи в Хургаду тури на літо потрібно пам'ятати, що температура повітря в цей час може підвищуватися до + 38 ° С. У зимові місяці середня температура становить +22 ° С. У грудні - березні температура води в Червоному морі тримається біля позначки в +21 ° С, в квітні вона прогрівається вже до +23 ° С, а до кінця травня - початку червня її температура становить зазвичай +26 - +27 ° С.

Найвищих показників (до +28 ° С) вона досягає в липні - серпні, а з настанням осені починає поступово остигати до +26 ° С у вересні - жовтні і до +24 в листопаді. Зазвичай на тури в Хургаду ціни підвищуються на травневі свята, а також на час «оксамитового сезону» на початку осені.

Переваги відпочинку в Хургаді по місяцях

Хургада в січні

Хургада в лютому

Новости