Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чилі: гарячі джерела, природа і відпочинок

Пост від: Аріна Мішаева на 13.08.2014 в Головна сторінка Коментарі до запису Чилі: гарячі джерела, природа і відпочинок відключені 3,800 перегляди

Природне розмаїття Чилі робить цю країну справжнім раєм на землі, і не останню роль в цьому відіграють геотермальні джерела. Буквально в кожному селі Чилі є якщо не справжній гейзер, навколо якого тут же виростає черговий туристичний об'єкт, то хоча б тоненький струмочок з гарячою водою. Геотермальні джерела зустрічаються всюди, а вам тільки залишається вибирати, хочете ви поніжитися в гарячій цілющій воді десь біля узбережжя, на плато або в нетрях дощового лісу на висоті 4 000 метрів над рівнем моря.

північ
Chusmiza: Це джерело знаходиться в 160 км про Ікіке в області Тарапака, на висоті 3 000 метрів над рівнем моря. Звідси відкривається приголомшливий вид на ущелину Тарапака, а вода джерела має настільки високу якість, що розливається по пляшках і поставляється в аптеки, продуктові магазини і ресторани.

Polloquere: В області Аріка-і-Парінакота розташована природна пам'ятка, яка називається Салар-де-Суріре. Це соляне плоскогір'я, на якому є басейни з солоною водою, грязьові ванни і природні гарячі джерела. Салар-де-Суріре славиться унікальним ландшафтом. Крім цього, відвідавши Polloquere, ви побачите страусів нанду, фламінго і лам. Температура повітря в Салар-де-Суріре варіюється від -15 ºC вночі до +5 ºC днем, тому вода, розігріта в підземеллі до +66 ºC - якраз те, що доктор прописав.

Температура повітря в Салар-де-Суріре варіюється від -15 ºC вночі до +5 ºC днем, тому вода, розігріта в підземеллі до +66 ºC - якраз те, що доктор прописав

Puritama: Підземні теплі струмки течуть сюди прямо з пустелі Атакама. Вважається, що води цих потоків допомагають при лікуванні ревматизму, а також знімають стрес. Puritama знаходиться в 30 км на північ від Сан-Педро-де-Атакама, поруч з приголомшливим природним парком Вальє-де-ла-Місяць. Ванни з водою температурою + 25-33 ºC знаходяться прямо в кам'яних колодязях, до яких ведуть дерев'яні доріжки. Безпосередньо біля басейнів є роздягальні і кімнати відпочинку.

Безпосередньо біля басейнів є роздягальні і кімнати відпочинку

центр
Jahuel: Це один з найстаріших гарячих джерел країни, розташований в 2 годинах їзди від Сантьяго, в передгір'ях Анд Регіону V. Jahuel став всесвітньо відомим в XIX столітті, після того, як його згадав у своєму журналі подорожей за 1834 рік Чарльз Дарвін. Зараз на місці джерела функціонує курорт «Jahuel Hot Springs Hotel & Spa», що пропонує відвідувачам першокласні зручності та послуги.

Colina Baths: Купальні знаходяться в долині Майпо на висоті 3 500 метрів над рівнем моря, тобто вище, ніж інші купальні, в тому числі Morales Baths. Багата мінералами вода, прогріта до +70 ºC, потрапляє в басейни, розташовані на відкритих терасах.

південь
Chillán: Розташований прямо на гірському хребті Анд, в 82 км від містечка Чильян в області Біо-Біо, цей гарячий джерело має особливу пам'ятка - над ним буквально нависає вулкан Чильян. Незаймані ліси і засніжені схили гір роблять Chillán одним з найбільш відвідуваних джерел Чилі. Купальні є частиною зимового спортивного центру «Nevados de Chillán». Після катання на лижах ви можете відпочити і поправити здоров'я в «Chillán Hot Springs Ski & Resort».

Malalcahuello: В 120 км на північний схід від міста Темуко в області Арауканія виростають незаймані ліси і течуть найчистіші річки. Саме тут і знаходиться Malalcahuello, де після цілющої ванни вам запропонують насолодитися ще й розслаблюючим масажем.

Huife: Також в Арауканії, на березі могутньої ріки Ліукура, порослому деревами Ленга, лаврами і манго, знаходиться купальня Huife. Після купання в гарячих басейнах відвідувачі обов'язково пірнають в холодні води річки. Це місцева традиція.

Coñaripe: Цей гарячий джерело ви знайдете недалеко від Пангіпульі в області Арауканія, на березі озера Пельяйфа. Вода, розігріта до 80 ºC, потрапляє з підземних джерел в глиняні басейни, де вона охолоджується до комфортних + 37-40 ºC - ідеальні умови для Ватса терапії.

Huilo-Huilo: Оточений 120 гектарами незайманих лісів, біологічний заповідник Huilo-Huilo пропонує гостям пережити незабутній досвід - повне злиття з природою і відключення від повсякденності. На території заповідника є два готелі «Montaña Mágica» і «Hotel Baobab», в яких ви зможете зупинитися на час самого релаксирующего відпустки в життя.

Geométricas: Це місце з розсіяними серед пишної рослинності різьбленими кам'яними басейнами є обов'язковим для відвідування тими, хто проїжджає кордон регіонів Арауканія і Лос-Лагос. Шукати Geométricas слід на 16-му кілометрі дороги, що веде в Коньяріпе. Ці гарячі джерела є частиною національного парку «Вильяррика» і здатні доставляти справжнє задоволення протягом усього року. Особливе враження справляє прийняття гарячих ванн під проливним дощем або снігопадом в зимовий сезон, який триває в Чилі з червня по серпень.

Puyehue: Розташований в 70 км від Осорно, безпосередньо на території однойменного національного парку, це джерело приймає гостей будь-якого віку і відмінно підходить для сімейного відпочинку. Тут є все необхідне для спокійної релаксації: першокласні готелі, ресторани, басейни з водою +35 ºC, і все це в оточенні неймовірної природи, оціненої навіть ЮНЕСКО.

Цей список можна продовжити! Ми ще не розповіли про Puyuhuapi, Corazón, Menetué, San Luis і інших гарячих джерелах, які можуть зробити ваш зимовий відпочинок в Чилі набагато тепліше.

Детальніше про турах і подорожі по Чилі

Новости