Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Запуск швидкісного залізничного сполучення Гуанчжоу-Шеньчжень-Гонконг дозволить дослідити всі краси Гонконгу, що відкриваються з оглядового майданчика sky100

Гонконг, Китай - 24 вересень 2018 р - 23 вересня відбувся запуск швидкісного залізничного сполучення Гуанчжоу-Шеньчжень-Гонконг (XRL), яке з'єднає Гонконг з 25 000-кілометрової транснаціональної високошвидкісної залізничної мережею Китаю. Це велика мережа, яка пропонує прямі поїзди до 44 пунктів призначення по всьому материку, а саме шість коротких маршрутів до провінції Гуандун і 38 довгих, наприклад, до Пекіна, Шанхая і Чанши.

Гонконгська оглядовий майданчик sky100 (sky100) - це традиційно перша зупинка як для туристів, так і для тих, хто в Гонконзі проїздом. Вона розташована всього в 10 хвилинах ходьби від залізничної станції «Західний Коулун» і в двох зупинках від Міжнародного аеропорту Гонконгу по лінії метро Аеропорт Експрес. sky100 знаходиться прямо над станцією метро «Коулун», що робить її ідеальним місцем як для початку подорожі по Гонконгу, так і для його закінчення, прямо перед тим, як продовжити своє подальше знайомство з Китаєм.

Потрапити на sky100 можна всього за 60 секунд. Відвідувачі піднімаються на найшвидшому в Гонконзі двоповерховому ліфті на 100-ий поверх Міжнародного комерційного центру (найвищої будівлі району). Звідси відкривається панорамний вид на Гонконг з висоти 393 метрів і оглядом в 360 градусів. Щоб вдихнути життя в це всесвітньо відому будівлю, sky100 недавно запустила проект «Розповіді про Гонконгу від sky100», який представляє собою 28-метрову інтерактивну стіну з сотнею історій, представлених в форматі тексту, відео та різних виставок, завдяки чому відвідувачі не тільки насолоджуються видом , а й дізнаються більше про тутешніх переказах, традиційних виробах ручної роботи і звичаї. Оскільки sky100 володіє винятковим розташуванням, відвідувачі з легкістю зможуть дістатися до багатьох інших визначних пам'яток: можна прогулятися пішки до району Джордан, щоб відчути місцеву культуру, або ж відправитися на поїзді в Сентрал і досліджувати мальовничі квартали Мід-Левелс. Все це і багато іншого знаходиться в 15-30 хвилинах від sky100, так що у відвідувачів є можливість провести час в Гонконзі по максимуму.

Більш того, з 23 вересня по 30 грудня 2018 року відбудеться акція під назвою «Перетворіть свій квиток на швидкісний поїзд в гроші» на честь святкування запуску повідомлення. У квитковому центрі sky100 відвідувачам, які пред'являть такий квиток, буде запропонована знижка в розмірі 50 гонконгських доларів на покупку квитка, який стоїть 188 гонконгських доларів. Щоб дізнатися більше про умови акції, ви можете відвідати офіційний сайт sky100 www.sky100.com.hk .

Гонконгська оглядовий майданчик sky100

Крісті Льюнг

Тел .: (852) 2613 3805

Електронна пошта: [email protected]

ПРЕС-РЕЛІЗ. Матеріал публікується на комерційних умовах.
Інтерфакс не несе відповідальності за зміст матеріалу.
Товари та послуги підлягають обов'язковій сертифікації

Новости