Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нова послуга S7 Airline в аеропорту Гонконгу

29.01.2014 29

S7 Airlines, учасник глобального авіаційного альянсу one world ®, оголошує про введення нової послуги для пасажирів - наскрізне оформлення багажу з власних рейсів на поромні переправи в Гонконзі.

Послуга діє в восьми портах, пов'язаних поромних повідомленням з аеропортом Гонконгу - Макао (Центральний порт, Тайпа), Чжухай, Чжуншань, Гуанчжоу-Наньша, Дунгуань, Шеньчжень (Фуюн, Шеко).

Тепер пасажири рейсів S7 Airlines в Гонконг, які планують продовжити свою подорож на поромі, можуть зареєструвати багаж до кінцевого пункту та не отримувати його в аеропорту. Наскрізна реєстрація діє і на зворотному шляху. Так, наприклад, пасажир може зареєструвати і здати багаж в порту Макао, отримати багажну бирку із зазначенням двох рейсів - порома і авіакомпанії - і забрати свій багаж уже в Росії, в пункті призначення1.

S7 Airlines - єдина російська авіакомпанія, пасажирам якої доступна наскрізна реєстрація багажу на поромні переправи в Гонконзі.

Авіакомпанія постійно пропонує пасажирам нові послуги, що дозволяють подорожувати з великим комфортом. З 27 січня на рейсах S7 Airlines з Гонконгу пасажири можуть скористатися мобільним посадковим талоном. Пасажирам, зареєстрованим онлайн, досить вивести його зображення на екран мобільного телефону і надати 2D штрих-код для сканування службам аеропорту.

В даний час S7 Airlines виконує рейси в Гонконг з чотирьох російських міст - Новосибірська, Іркутська, Владивостока і Хабаровська.

Авіаквитки можна придбати на сайті www.s7.ru , Мобільному сайті m.s7.ru , через додаток для iPhone і у всіх офісах продажів . Дізнатися точну інформацію про рейсах, забронювати і купити квитки можна також по телефону контактного центру авіакомпанії (дзвінок по Росії безкоштовний).

Перебуваючи в Китаї, в контактний центр можна зателефонувати за безкоштовним місцевим номером 4000070725, в Гонконзі також діє міський номер контактного центру +85230775557.

com.dotmarketing.viewtools.content.RadioMap@4f1e6024 [options = [True, False,], values ​​= [1, 0,], selectValue = true] - true


Поділитися

Новости