Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гонконг за 2 дні

  1. пік королеви
  2. насолодитися морем
  3. Гіннес рекомендує


В одному з найбільших китайських міст Гонконгу проживає більше семи мільйонів чоловік, і щодня його населення збільшується на кілька десятків тисяч туристів і бізнесменів, які прилітають в один з найважливіших мегаполісів планети з діловими візитами. Місто славиться своїми магазинами і ресторанами, пляжами і міжнародними виставками. Його сучасні хмарочоси мирно сусідять зі старими кварталами, і обійти весь Гонконг за 2 дні - завдання не з легких. Саме тому важливо скласти план екскурсії і вирішити, що з міських визначних пам'яток найбільш привабливо.

пік королеви

Колишній протягом багатьох років підконтрольної британською територією, Гонконг має в складі назв багатьох своїх об'єктів ім'я Її Величності. Екскурсія на пік Вікторії, з якого весь мегаполіс видно як на долоні, - відмінний спосіб познайомитися з Гонконгом.
Важливий момент, який варто врахувати при плануванні екскурсії - погода. Смог і туман над містом можуть перешкодити побачити ясну картинку. До речі, фунікулером, що піднімає гостей на пік Вікторії, найкраще скористатися ближче до вечора. Запалюються різнокольоровими вогнями хмарочоси виглядають в сутінках особливо барвисто.

насолодитися морем

Навіть опинившись в Гонконзі на 2 дня, можна влаштувати собі маленький пляжний відпустку. Кращі місця для прийняття сонячних ванн розташовані на однойменному острові. Вибираючи пляжі для відпочинку варто звернути увагу на важливі моменти:

  • Гурманам, які вирішили поєднати море, сонце і смачну їжу, особливо підійде пляж Діскавері-бей з безліччю затишних кафе.
  • Сім'ї з дітьми будуть відчувати себе комфортно на Рипалс-Бей на південному узбережжі Гонконгу.
  • Шанувальники морських прогулянок гідно оцінять поїздку на поромі на острівець Ма Ван.

Всім бажаючим отримати ідеальний бронзову засмагу в Гонконзі за 2 дні варто запастися сонцезахисними засобами.

Гіннес рекомендує

У Гонконзі щовечора проходить лазерне шоу, занесене в знамениту книгу рекордів. У ньому беруть участь найбільші міські хмарочоси, на дахах яких встановлені потужні прожектори. Світлове уявлення триває близько 15 хвилин, а спостерігати його найкраще з набережної на материковій частині. У чудового музично-світлового вистави можна прогулятися по бруківці і знайти на Алеї Зірок відбитки долонь найулюбленіших акторів, які стали героями китайського кінематографа.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 07.11.2014


фотографії

Популярні статті



Новости