Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Кременчуці відбудуться дитячі вело-гонки "По-дорослому"

2 червня в Кременчуці відбудеться незвичайний велопробіг, в якому візьмуть участь наймолодші велосипедисти Кременчука

2 червня в Кременчуці відбудеться незвичайний велопробіг, в якому візьмуть участь наймолодші велосипедисти Кременчука. Окремо є навіть категорія «Біговел» для спортсменів у віці від 2 до 5 років.

Дитячі велоперегони «За-дорослому. Л ІТО 2018 »відбудуться 2 червня в парку Придніпровський (в районі лікарні« Придніпровська ». Старт призначений на 11:00. Всі учасники цього спортивного заходу зобов'язані пройти попередню реєстрацію і отримати письмовий дозвіл від батьків

Гонки проходитимуть за регламентом крос-канри елімінатор (ХСЕ). У таких змаганнях на старт виходять чотири учасники і долають один-два кола (за рішенням організаторів). Два переможця з четвірки проходять в наступне коло змагань. Для фіналістів проводиться фінальний заїзд, який виявляє переможця і володарів 2-го, 3-го і 4-го місць.

У змаганнях можуть взяти участь діти у віці від 2 до 15 років. Для найменших учасників відкрита категорія «Б и говів», в якій змагатимуться діти від 2-х до 5-ти років на біговелах. Довжина траси для малюків-100 метрів. Траса прям а, викладена тротуарною плиткою. Для цієї категорії дозволено супровід учасника по дистанції одним з батьків.

Для категорій 5-6 і 7-9 років буде 450-метрова траса з одним підйомом. Для категорій 10-12 і 13-15 років - 550 метрів з різким кам'яним підйомом і більш складними віражами.

У зоні старту відбудеться виставка велосипедної техніки вело-магазинів, де будуть представлені новинки вело-індустрії. На деяких зразках техніки можна буде проїхатися по парку, а по завершенню змагань - по трасі гонки.

Відкриття стартового табору змагань відбудеться о 9:00 2 червня. У стартовому таборі учасники, що пройшли попередню реєстрацію, надають оригінали дозволів від батьків встановленої форми (див. Положення гонки), отримують стартові номери і передстартовий інструктаж.

Положення велогонок «За-дорослому. Л и то 2018 ».

З організаторами можна зв'язатися по електронній пошті: [Email protected]

Організатори заходу: ГО «Велосипед» та ГО «Спорт для всіх».

Новости