Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Салат з блакитним сиром і виноградом

DAISY Кухарчук 6 рівня

  • 18 лютого 2012, 8:51
  • 8249

Іноді у нас буває не дуже гарний настрій. Хочеться зробити собі щось приємне, наприклад, з'їсти купу смачних цукерок. Це просто, але не дуже корисно. А якщо ви порадуєте себе таким простим в приготуванні і дуже смачним салатом, буде просто чудово. Часу на його приготування знадобиться буквально пара хвилин.

Часу на його приготування знадобиться буквально пара хвилин

Перш за все, вимиємо і обсушити листя салату. Можна взяти суміш різних салатів, в цей раз я взяла рукколу. Потім приготуємо соус. Для чого розітріть в окремій ємності блакитний сир, змішаємо його з невеликою кількістю йогурту (у початковому варіанті - вершки), додамо трохи винного оцту [url = http: //www.pova renok.ru/recipes/sho w / 60640 /] Оцет з червоної смородини [/ url]. Я завжди беру оцет, який роблю сама. Ось опис способу приготування. Потім додаю трохи меду, можна цукру. Ретельно перемішую, щоб не було грудочкою. По густоті соус повинен бути, як майонез.

По густоті соус повинен бути, як майонез

Якщо листя салату великі, то рвемо їх руками, в цей раз я і рвати не стала. Виноград моєму і ріжемо. Мені здається, байдуже - червоний виноград або білий. Якщо з кісточками, теж не так страшно, можна їх витягти - це дуже просто. Дуже великий виноград ріжемо на 4 частини, звичайний - навпіл.

Дуже великий виноград ріжемо на 4 частини, звичайний - навпіл

Перемішуємо салат з соусом, викладаємо виноград. Я солю крупною морською сіллю. Мені подобається, коли вона на мову потрапляє. Потім посипаємо горішками (робила з волоськими або, попередньо обсмаженими на сухій сковорідці, кедровими), я найчастіше посипаю кунжутом, який підсушують.

От і все! Відмінний вечерю, а може хтось захоче і на сніданок.
Успіхів всім!


Після того, як цей рецепт випробували поварята - кому-то салат сподобався, комусь ні - я хочу запропонувати другий варіант рецепта.
Рукола, сир з цвіллю і виноград в ньому присутні в тих же пропорціях, що і в першому варіанті. А заправку я використовую іншу: приблизно рівну кількість ягідного оцту, оливкового масла, гірчиці із зернами і меду я розміщую в ємність, ретельно перемішую (в останній раз робила це за допомогою віночка від блендера), потім переливаю в баночку, закриваю кришкою і ставлю в холодильник. Я цією заправкою користуюся в більшості страв, де потрібно оливкова олія. Так ось її ж я брала для 2-го варіанту салату.
Фото вийшли »не ах", робила ввечері - і салат і фото.
Після того, як цей рецепт випробували поварята - кому-то салат сподобався, комусь ні - я хочу запропонувати другий варіант рецепта
Зверху обсмажений кунжут.

Цей рецепт - учасник акції "Готуємо разом - кулінарна тиждень". Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=5175

Php?

Новости