Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Олюденіз: небо в парапланах. Незвичайний відпочинок в Туреччині

  1. Де зупинитися
  2. А як же «все включено»?

Молодіжним компаніям для відпочинку в Туреччині радимо зробити вибір на користь активних розваг. Курортне селище Олюденіз знаходиться в 15 км від міста Фетхіє. Містечко невелике, але особливе. Сюди приїжджають за незвичайним відпочинком туристи з Німеччини, Англії, Ірландії та інших країн.

Найвища гора Бабадаг (2000 метрів) - місце звідки починаються захоплюючі повітряні пригоди для новачків і фанатів параглайдингу. У Олюденіз налагоджена індустрія польотів на параплані, тут працює кілька параглайдінг-компаній, які забезпечують польоти в тандемі і все необхідне для тих, хто літає самостійно.

У Олюденіз налагоджена індустрія польотів на параплані, тут працює кілька параглайдінг-компаній, які забезпечують польоти в тандемі і все необхідне для тих, хто літає самостійно

гора Бабадаг

Польоти на параплані, які організовують місцеві фірми, продаються на кожному кроці в вуличних агентствах. Вартість польоту починається від $ 50 (в середньому $ 70-120). Інструктор-партнер в польоті буде тримати селф-палицю і запропонує купити фото і «кіно», яке коштує близько $ 50. Брати з собою фотоапарати і камери забороняється. Тому варто обмежитися зйомкою з землі. Політ на параплані триває близько 30 хвилин.

Політ на параплані триває близько 30 хвилин

У Олюденіз знаходиться Блакитна лагуна - національний заповідник Туреччини, по чистоті води нагадує Мальдіви. Вода в лагуні переливається відтінками смарагду і малахіту. Повітря на пляжах насичений казковими ароматами. Пляжний відпочинок в лагуні - напевно, найкраще з того, що може запропонувати відпочиваючим середземноморське узбережжя країни. У бухту часто запливають великі черепахи, і побачити їх можна з пірсу. Хіт розкішного піщаного пляжу - довга коса, пляж Клеопатри.

Пляж Блакитна лагуна, Олюденіз

Де зупинитися

Для романтичного відпочинку або молодіжної компанії Мандра вибрала готель Green Peace Hotel 3 * - відпочинок 8 днів з 9 по 16 червня коштує $ 500 на двох. Включені: переліт, готель і сніданки.

Green Peace Hotel 3 *

А як же «все включено»?

Олюденіз - місце відпочинку в європейському стилі. На курорті безліч невеликих готелів 2-3 *, які за якістю задовольняють європейців. Вечеряють вони, як правило, в численних ресторанчиках з традиційною кухнею.

Новости