Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пансіонат Блакитна затока

Пансіонат Блакитна затока (Коктебель)

Пансіонат Блакитна затока розташований в сел Пансіонат "Блакитна затока" розташований в сел. Коктебель, в 20 км на південний захід від Феодосії, в екологічно чистому районі біля підніжжя заповідника Кара-Даг на березі Коктебельської затоки, в 50 м від набережної. Пансіонат має впорядковану, озеленену територію, власний обладнаний пляж (галька).
Розміщення: База розміщення «Бриз» - 4-х поверховий кам'яний корпус №2 (з ліфтом).
 2-х місні номери 2-ої категорії (~ 12 кв.м), повністю відремонтовані, зі зручностями (душ, умивальник, туалет, бойлер) балкон, телевізор, холодильник, кондиціонер. Ліжка роздільні. (2-ий корпус).
База розміщення «Дельфін» - 5-ти поверховий кам'яний корпус №3 (з ліфтом)
 2-х місні номери 3-ї категорії (без кап. Ремонту) (~ 12-14 кв.м) із зручностями (душ, умивальник, туалет), телевізор, холодильник, балконом.
Холодна вода постійно, гаряча в номерах 3 категорії за графіком;
У номерах 2-ої категорії гаряча вода постійно (бойлери).
Сервіс: власний упорядкований пляж (дрібна галька) - в 50м від пансіонату, прокат інвентарю та гідровелосипедів. Їдальня в окремій будівлі. Відкритий басейн з прісною водою, що підігрівається. Відкриті тенісні корти, спортивний майданчик. Сауна з басейном. Мережа ресторанів і барів. Настільний теніс. Проводяться дискотеки, вечори відпочинку. Літній кінотеатр. Дитячий майданчик з атракціонами, дитяча кімната з вихователем. Медпункт. Сучасне медичне відділення з фізіотерапевтичними, косметичними та масажними процедурами, інгаляторій, лікування та протезування зубів. Платна парковка.
У вартість входить: проживання, 3-х разове харчування в їдальні, користування пляжем.
При розміщенні на місці додатково оплачується курортний збір.
Діти: приймаються з 2 років тільки при наявності довідки про епідемокруженіі.
Знижки: Для дітей у віці до 12 років при розміщенні на додатковому місці (розкладачка) передбачена знижка 20%.
Умови заїзду-виїзду: заїзд в день, зазначений у путівці з 8-00, виїзд - на наступний день після закінчення дії путівки до 8-00 без сніданку.
Проїзд: від м.Сімферополя автобусом до п. Коктебель; від причалу морського порту м Феодосія (поруч з ж / д вокзалом) до п. Коктебель (1,5 год.); від ж / д ст. Айвазовська (поруч автовокзал) автобусом, таксі, маршрутним таксі до п. Коктебель. (98186, АР Крим, смт. Коктебель, вул. Леніна, д.120)
Документи: путівка, паспорт. Для дітей - свідоцтво про народження, документ, що підтверджує російське громадянство, для дітей до 14 років-довідку про епідемічний стан та щеплення (в т.ч. від дифтерії). Медичний страховий поліс.

Медичний страховий поліс

Новости