Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Нідерландах - тури в Нідерланди в 2018 році, курорти, готелі, відгуки туристів, фото, карта країни

  1. Про країну
  2. спецпропозиції турфірм
  3. Нідерланди в деталях
  4. населення
  5. Мова
  6. Державний лад
  7. клімат
  8. пам'ятки
  9. Разом з Нідерландами зазвичай дивляться
  10. Самостійне бронювання місць в готелях Нідерландів
  11. Чи плануєте відпочинок в Нідерландах?
  12. інформери
  13. місця
  14. Потрібна допомога професіоналів в підборі туру?

Нідерланди

7.6

ставлення до туристів 7.6 індустрія розваг -.- пам'ятники, історично значимі місця -.- безпеку -.- шопінг -.- ціни 7.6

Про країну

Нідерланди розділені на 12 провінцій, кожна з яких має свої особливості. Однак в цілому вони складають єдиний образ Нідерландів, мальовничій країни із середньовічними містами, традиційними млинцями, затишними парками і полями, навесні покритими безліччю квітів. Столицею Нідерландів є Амстердам, один з найбільш вільних міст світу. Тут дозволено вживання легких видів наркотиків, а з проституції зробили одну з головних визначних пам'яток міста. Решта міст Нідерландів відрізняються більшим консерватизмом і аскетичностью. Однак вони не втрачають своєї чарівності, приваблюючи туристів своїми численними пам'ятками. Детальніше

спецпропозиції турфірм

Нідерланди   7

Чи збираєтеся забронювати тур в Нідерланди?

Безхмарний відпочинок в Європі!
Індивідуальний підбір туру в Нідерланди від провідних туроператорів, швидкий пошук готелів та авіаквитків. Професійні менеджери допоможуть вам організувати незабутню подорож з урахуванням ваших побажань і можливостей.
Чекаємо Вас!

Марія , Тел. +7 495 623-02-01

Нідерланди в деталях

Площа

Територія Нідерландів займає 41526.00 км².

населення

в Нідерландах проживає 16357373 осіб.

Мова

Офіційною мовою є нідерландський, поширені також фризька, англійська, французька та німецька мови.

Державний лад

По державному ладі Нідерланди - конституційна монархія. Законодавча влада належить парламенту (Генеральним штатам), що складається з двох палат: першої і другої. Виконавчою владою володіє Уряд (кабінет міністрів). На чолі держави стоїть королева.

клімат

Клімат Нідерландів помірний, з нежарким літом і м'якою зимою. Середня температура січня становить 2 ° C на узбережжі і трохи холодає при русі вглиб континенту. Середня температура липня становить 16-17 ° C. У зв'язку з розмірами Нідерландів клімат тут переважно рівномірний, тому туристи приїжджають на відпочинок в Нідерланди в будь-який час року.

пам'ятки

Нідерланди славляться великою кількістю пам'яток, розташованих на відносно невеликій території країни. Варто поглянути на численні замки і фортеці: замок Міддахтен, в якому збереглася обстановка кімнат, фортеця Аммерсоен, найбільший замок Де Хаар, побудований на скельній основі замок Валькенбург, під яким розташована система підземних ходів, що ведуть в вельветові печеру, і багато інших. У країні налічується близько 20 історичних міст і сіл, в кожному з яких є, на що поглянути. Тут також розташовано безліч музеїв і картинних галерей. В амстердамському державному музеї Вінсента ван Гога зберігається понад 700 картин і начерків майстра. У Гаазі розташована Королівська художня галерея, одна з кращих картинних галерей світу, де зібрані роботи голландських і фламандських майстрів живопису XV - XVII століть.

Разом з Нідерландами зазвичай дивляться

Самостійне бронювання місць в готелях Нідерландів

Чи плануєте відпочинок в Нідерландах?

Новини туризму Нідерландів

інформери

Відгуки туристів про готелі Нідерландів

Туристу на замітку


Календар подій

Літній Карнавал в Роттердамі

Роттердам | Нідерланди

Літній Карнавал в Роттердамі починався багато років тому як парад за участю невеликих етнічних груп: вихідців з Кабо-Верде, Антильських островів і Сурінаму. А зараз він перетворився на традиційний тропічний свято, що нагадує бразильський карнавал.

А зараз він перетворився на традиційний тропічний свято, що нагадує бразильський карнавал

Гей-парад в Голландії

Амстердам | Нідерланди

Гей-парад в Голландії носить офіційну назву «Гордість Амстердама» і вважається одним з найяскравіших і веселих подій подібної тематики. Щороку він збирає до півмільйона учасників. Завдяки цьому параду, перший з яких відбувся в 1996 році, і завдяки легалізації одностатевих шлюбів в 2001 році Амстердам став своєрідною гей-столицею планети.

Завдяки цьому параду, перший з яких відбувся в 1996 році, і завдяки легалізації одностатевих шлюбів в 2001 році Амстердам став своєрідною гей-столицею планети

Фестиваль класичної музики Grachtenfestival

Амстердам | Нідерланди

Фестиваль класичної музики Grachtenfestival - це унікальне явище, яке неможливо ні в жодному іншому місті. Справа в тому, що концерти організовуються під відкритим небом по всьому Амстердаму, включаючи міські канали, тому Фестиваль каналів - друга назва свята.

місця

Популярні міста, курорти і готелі Нідерландів

Міста Курорти Готелі

Потрібна допомога професіоналів в підборі туру?

Досвідчені менеджери допоможуть Вам організувати яскраву подорож з урахуванням ваших побажань.

Або телефонуйте прямо зараз:

Новости