Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Потяги Нідерландів

  1. Купівля квитків
  2. Які пасажирські поїзди використовуються
  3. міжнародні подорожі


У Нідерландах для мандрівників створені всі умови для комфортного проїзду. Потяги обходяться недорого і відрізняються хорошим сервісом.

Залізничне сполучення в країні зосереджено, в основному, навколо столиці. Але далекі точки Нідерландів теж доступні завдяки безлічі гілок, які проходять від центру до периферії. Основний маршрут країни: Амстердам - ​​аеропорт Скіпхол і далі до Бельгії через Роттердам.

Купівля квитків

Квитки на поїзд в Нідерландах не купуються заздалегідь. Їх купують перед відправленням поїзда, на вокзалі. Тут діють фіксовані ціни на ж / д квитки, які розраховуються з урахуванням протяжності маршруту. Розклад руху поїздів можна побачити на сайті залізниць ns.nl. Там же представлені ціни на квитки. Однак придбати квиток на цьому сайті можна. З цією метою слід звернутися в квиткову касу вокзалу. Такі каси функціонують на кожній станції країни. Квиток вважається дійсним з моменту його придбання протягом доби. Перед посадкою на потяг його необхідно прокомпостувати в спеціальному терміналі на платформі. Для дітей до 4-х років проїзд безкоштовний. Діти від 4 до 11 років отримують знижку на ж / д квитки. При необхідності квиток можна придбати у вагоні у кондуктора, але він обійдеться дорожче, ніж квиток, куплений в касі.

Які пасажирські поїзди використовуються

Залізниця Нідерландів вважається однією з найбільш завантажених у світі. У будь-який населений пункт країни можна дістатися з Амстердама. Потяги відправляються від центрального вокзалу через кожні 15 хвилин. Рух не припиняється в нічний час. Щогодини поїзда відходять з Роттердама, слідуючи в Утрехт.

Головний перевізник на залізниці королівства - компанія Nederlandse Spoorwegen, якій належить електронний ресурс ns.nl. Ця компанія пропонує місця в звичайних пасажирських поїздах, експресах, поїздах Sprinter (йдуть з усіма зупинками). Кожна платформа призначена для зупинки поїзда певного класу. У Нідерландах функціонують також більш дрібні залізничні перевізники: Arriva, Veolia та ін.

міжнародні подорожі

З Нідерландів залізницею можна потрапити до Німеччини, Бельгії та інших країн Європи. Пасажирам пропонуються квитки Europass, Inter Rail і ін. Розклад поїздів у Нідерландах представлено на сайті www.nsinternational.nl. Там можна забронювати квиток. Внесок за раннє бронювання становить 3,5 євро. Щоб вигідно подорожувати країнами Бенілюксу рекомендується купувати квиток Eurail Pass. Його аналогом є квиток Inter Rail Pass.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 20.07.2015


фотографії

Популярні статті



Новости