Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

кримнаш | Записи з міткою кримнаш | Щоденник Хвіртка: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

28.06.2018

Затягуємо триколори на горлі і радіємо

1. Вчора ввечері в селі Давидівка під Сімферополем зарізали сім'ю кримських татар - мати і восьмирічного сина.Женщіна померла на місці, дитина померла в больніце.Ещё двоє діток залишилися без мами.Убійца ходив по вулиці, заходив у двори і відкриті двері. Сім'ю зарізав їх же кухонним ножом.Тварь затримали https://twitter.com/KrimRt/status/1012256916867776512 (фото).

2. У Бахчисараї окупанти нагрянули з обшуком в будинок Ахтема Мустафаєва, водія дружини лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва Сафінар апте Джемільової. Збройні в камуфляжі і балаклавах окупанти приїхали на чотирьох мікроавтобусах і оточили уліцу.Самого Мустафаєва вдома не оказалось.По попередньою інформацією, він знаходився в селі Давидівка, де напередодні вбили матір з дитиною, - вони були його родичами https://twitter.com/KrimRt/status/1012256041147432960 (фото) і https://www.facebook.com/crimeansolidarity/videos/634504856916974/ (відео) .Пізніше Мустафаєва затримали і відвезли в управління ФСБ в Сімферополь https://ru.krymr.com/a/news/29325309.html (фото).

3. Дружина політв'язня правозахисника Еміра-Усеіна Куку повідомила про те, що її чоловік 26 червня, в свій день народження, почав голодовку.Напомню, Емір був затриманий 11 лютого 2016 року під час масових обшуків і затримань в Криму https://ru.krymr.com/a/news/29325476.html .І тільки що (18:00) стало відомо про те, що активіста Ігоря Мовенко окупанти випустили з СІЗО https://ru.krymr.com/a/news/29325945.html (фото і відео).

4. ЄСПЛ погодився з клопотанням України і об'єднав виробництво за міждержавними заявами щодо порушень ЄКПЛ (Європейська конвенція з прав людини) росією в два великих виробництва: по Криму і Донбассу.Вместо п'яти справ України проти Росії, залишилося трі.Заявленіе з вивезення дітей з Донбасу в росію залишилося в самостійному виробництві https://ru.krymr.com/a/news/29324100.html

5. Окупанти в Феодосії мріють про круїзах в Сирію для кримчан, щоб хоч якось завантажити порти, що потрапили під корисні санкціі.Білетік в Сирію ннада? https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1011992933346705408 (скрін).

6. У Ялті ситі по горло понаехавшими: "Ялта - місто счастья.Правда, не всі щасливі чомусь то.Вот дивлюся, в підслушка бурчать, мовляв, наїхали, бомжі, в море пісяють і інші глобальні проблеми.А адже люди приїжджають з всій росії, щоб подивитися на наші красоти.Добрее треба бить.Анон ".Комментаріі:" нехай ехают нах * й, як Шнур заповів "," Правильно, нехай свої Сочі дивляться "," Скільки можна бути добрішими? Терпіти неадекватність, безкультур'я і хамство понаехов? Скрізь паскудять, все псують, рубають ялівцеві деревья.Задолбало вже !! "," З добротою смотрет , як понаїхали бомж пісяє в море ... Ага, записав "," (понаїхали пише) Ялта - місто стонот.Сук *, та у вас взимку без туристів срач був дічайшій.Вам ж аби бабок з туристів рубануть.Самі сере далі, ніж бачите "," (понаїхали пише) "," У них і взимку понаїхали винні. Я рік живу і все це віжу.До цього в Севастополі жіла.На мій погляд, там чіще.Я б в житті сюди жити не приїхала, якщо что.Но чоловіка перевели "," Тому що тепер у нас і взимку понаїхали повно! Навіть ваш співрозмовник це підтверджує, та й ви від нього не відстаєте, для чогось приїхав до Ялти з «чистого» Севастополя.Езжайте в Краснодар, до батьків! "," (Відповідь понаїхали) 28 років тут жіву.Нікогда дикою срач не було . Навіть при Україну чистішою було, ніж після 2014 года.Так що не треба триндеть.Местние від понаїхали задихаются.Даже в радянські роки тут не було так тісно, як зараз. (Відповідь понаїхали) Їдьте в свою Сочі, якщо Ялта НЕ нравітся.І скигліть там.А тут Ви все одно залишитеся понаїхали "," Брудно, що там говоріть.Ето факт.В парк МО ( "Міністерства оборони") вже заходити не хочеться "," Від цих любителів красот скоро ніяких красот і не залишиться "," А ще у понаїхали жахливо страшні баби! Раніше девахи були одна краше інший, кров з молоком, а зараз ... " https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1012078875579469825 (скрін).

7. На керченському паблік написали "Крах неминучий" і вставили картинку цитуючи Цицерона: "Чим ближче крах імперії, тим безумніше її закони" .Комментаріі: "100%. Свободи слова немає, свободи зібрань немає, свободи вибору нет.ПРАВ ЛЮДИНИ взагалі немає ніяких, а тут ще й пенсійний вік поднялі.Золотие слова.Все імперії перетворюють народ або в бидло, або в рабів! "," Таки да "," ( Запоребрік пише) Навальний на весь Інтернет майже буквально закликає до повалення путина, але хом'ячки в один голос повторюють, що свободи слова немає "," Вийди на площу з плакатиком - мені відключили воду, газ, свет.Ілі - путин їх не виконує свої обіцянки. Подивлюсь, як довго твоя свобода слова продлітся.Мусора миттєво повяжут.Інтерне т теж сильно модеріруется.Чуть криве слово проти влади (навіть найлегше) - пости просто удаляются.Страх. Страх і ще раз страх править в Криму "," (Запоребрік відповідає) Дурник, щоб вийти з плакатом, треба питати дозволу у місцевої влади "," А щоб дихати або їсти теж потрібно запитати? Дурник той, хто вірить, що росія сюди прийшла з добром.Многіе вже порозумнішали "," Еем, яка імперія? Ви порівнюєте країну-дурку, яка застрягла в 17 столітті, з імперією ?! Ммм, понятно.Москва - не третій Рим! " https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1012068750781239297 (скрін).

8. Жителі Сімферополя діляться новинами процвітання в говіння: "Хочеться поїздок, відкривати для себе нове, досліджувати нашу величезну країну, цілий мір. потім отримуєш зарплату, і вже нічого не хочется.Плакать ось хіба що" .Комментаріі: "Це росія" , "а ви що чекали? Думаєте, росія від України відрізняється? Тільки тим, що масштаби країни більше і масштаби проблем больше.Да, ще тим, що Україна намагається вибратися в цивілізований світ з дупи, а рф нею гордітся.Украіна повзе в нормальний світ з величезними проблемамі.Но рф застигла в самовдоволеної золяціі.Ето шлях в нікуди, шлях до деградації країни "," 18 березня кого вибирали? "," Далі буде ще веселіше, це тільки початок "," Боюся навіть коменти лайкать, раптом посадять " https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1012270030157959169 (скрін).

9. Севастопольську вату окупанти знову ставлять в позу - вата пише путину: "Севастополь продовжують стрясати скандали: тепер їх хвиля докотилася до прогулянкових катерів, до виду яких давно звикли і городяни, і турісти.Офіціальная причина - невідповідність федерального закону від 2007 года.Жаловаться президенту на несправедливість в Севастополі вже стає традицією: сильно сумніваємося, щоб з якогось іншого міста аналогічної величини йому писали так часто, як з Севастополя. Днями своє послання президенту відправили і «підприємці, які здійснюють пасажироперевезення на маломірних судах» .Пойті на такий крок людей змусила реальна небезпека втратити работи.Катера і човни, які пропонують туристам і жителям міста, морські прогулянки та екскурсії, можуть зникнути в найближчі дні. один з підприємців висловлює думку, що причиною проблем могла стати близькість військових кораблів ", - повідомляють пропагандони.Ватнікі кажуть, що" залишилися ні з чим, все на взводі і в депресії " http://primechaniya.ru/home/news/iyun-2018/v-sevas...yat-zapretit-morskie-progulki/ (фото).

10. Практично всю Керч вчора ввечері і до сьогоднішнього ранку окупанти залишили без світла, а у багатьох немає і води. Процвітання пре з усіх щілин: "Всі знають, що в 22 обіцяли світло вимкнути до ранку?" Відповіді: "Че, зовсім офигели, весь день немає води, так тепер і світло вирубати?", "Води немає весь день", "А ще в 22 обіцяли воду дати. Але обіцяти, як то кажуть "," У нас 3-ий день вимикають !!! Майже на весь день !!! Економлять, суки "," Ех, коли вже як люди зажівем.Другіе божеволіють, коли гарячу воду відключають. Але дуже вдячна і за це, що маємо "," ЗБС, тепер ні води, ні світла "" У нас щас вирубали "," Світло хоча б не вимикали! "," Та у всіх вирубали походу.Одін міст светітся.Реально як ніби цілеспрямовано народ виживають "," ні води, ні світла "," У нас немає світла і води "," На черзі газ "," Ну що, народ, генератори знову витягуємо ???? "," Непогано, ще й душно без кондиціонера "," А че, бл * ть, вимкніть ще й газ.Х * ля мелочіться.А, і мобільний інет, щоб все взагалі ох * їли " https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1012075967349653504 (скрін).

11. Сьогодні жителі Керчі влаштували нову перекличку: "Що чути про воду? У нас в Аршинцево досі немає! Мало того, вчора в магазині на Дружбі найдешевша вода 5л була 160 р. (яка в звичайні дні коштує 50-60 р.) Взагалі, звичайно, знахабніли! "," Водоканал сказав, до обіду чекати воду.Сама в шоці, чому вони завжди ставлять менші терміни, і споживач завжди не готовий ?! Дратують "," 21-й век.Сверхдержава.Не то що на загниваючий Заході, так? "," Розповідала одному з материка (росії) про дану ситуацію, на що отримала відповідь: «звикайте» Ну що ж, панове патріоти, затягуємо прапори на горлі і радіємо - слава росії "," Продам воду.Дорого "," в районі Горки води постійно нет.Просто задовбало носитися з тазиками, як в глухих селах "," Аварійна Аршинцево сказала: «Чекайте !!!! Заповнюються ємності! »Час не сказали, там багато з нами не розмовляють, не царська справа!" До перекличці підключилися і понаїхали: "Я гість вашого города.Скажіте, звідки ви берете інформацію про те, де, коли і на скільки за тривалістю плануються відключення води, світла, газу тощо.? "понаїхали порадили уезжать.Вилез і інший понаїхали:" Підкажіть, будь ласка, де в місті або в межах міста є джерела з водою? " https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1012267737681408001 (скрін).

PS Ватніца, поспілкувавшись з одним з росії, написала: "Затягуємо прапори на горлі і радіємо" .Думаю, ні у кого не виникло питань, про які прапорах йдеться ...

Білетік в Сирію ннада?
Комментаріі:" нехай ехают нах * й, як Шнур заповів "," Правильно, нехай свої Сочі дивляться "," Скільки можна бути добрішими?
Терпіти неадекватність, безкультур'я і хамство понаехов?
Многіе вже порозумнішали "," Еем, яка імперія?
Ви порівнюєте країну-дурку, яка застрягла в 17 столітті, з імперією ?
Комментаріі: "Це росія" , "а ви що чекали?
Думаєте, росія від України відрізняється?
Ето шлях в нікуди, шлях до деградації країни "," 18 березня кого вибирали?
Процвітання пре з усіх щілин: "Всі знають, що в 22 обіцяли світло вимкнути до ранку?

Новости