Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лідерство Казахстану дуже значимо - глава мусульманських громад ОАЕ

10 Жовтня 2018 16:12 790 10 Жовтня 2018 16:12 790   АСТАНА

АСТАНА. КАЗИНФОРМ - Глава мусульманських громад ОАЕ Алі Рашид Аль-Нуаймі поділився думкою про що проходить в Астані VI З'їзді лідерів світових і традиційних релігій, передає кореспондент МІА «Казінформ».

«Я думаю, що це хороша можливість, що всі лідери традиційних релігій зібралися всі разом в Астані та обговорюють певні проблеми. Президент Нурсултан Назарбаєв у своїй промові згадав роль шостого з'їзду і показав, що місце і лідерство Казахстану в даному з'їзді дуже серйозне і значиме », - сказав Алі Рашид Аль-Нуаймі в кулуарах Палацу миру і злагоди.

На його думку, З'їзд допоможе вирішити чимало дуже важливих соціальних питань.

«Все сказані і підняті ініціативи тут повинні допомогти у встановленні миру і злагоди всюди. Тут також разом збираються люди різних національностей, культури і релігій і це буде сприяти просуванню всіх важливих питань, які були озвучені на цьому з'їзді », - зазначив А.Р. Аль-Нуаймі.

Нагадаємо, сьогодні в Астані проходить VI З'їзд лідерів світових і традиційних релігій. В роботі З'їзду беруть участь представників понад 82 делегацій з 46 країн світу, включаючи авторитетних політиків, релігійних лідерів ісламу, християнства, іудаїзму, буддизму, індуїзму, даосизму, зороастризму, а також представників міжнародних, релігійних та громадських організацій, як Альянс цивілізацій ООН, ОБСЄ , ЮНЕСКО, ЛАД і інші.
учасників З'їзду особисто приїхав привітати Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв.

Новости