Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Країни Бенілюксу виступили на підтримку територіальної цілісності України

Лідери країн Бенілюксу заявили про підтримку територіальної цілісності України. Фото: & nbsp; brodiahy.org.ua

Країни Бенілюксу виступили на підтримку територіальної цілісності України https://cdn.segodnya.ua/img/article/5014/63_main.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/5014/63_tn.jpg 2014-03- 10T12: 06: 14 + 02: 00 Політика Глава МЗС Голландії подякував українському уряду за стриманість

Країни Бенілюксу ( Бельгія , Нідерланди , Люксембург ) Заявили про підтримку територіальної цілісності України.

"Ми висловили свою подяку українському уряду за дуже стриману і чітку реакцію на провокації Росії протягом останніх тижнів. Ми вважаємо, що дуже правильно і далі пропонувати сідати за стіл переговорів для вирішення цієї проблеми. Країни Бенілюксу, як і весь Євросоюз, повністю підтримують принцип територіальної цілісності і недоторканності України ", - сказав глава МЗС Королівства Нідерланди Франс Тіммерманс після переговорів з в.о. міністра закордонних справ України Андрієм Дещицею в понеділок у Києві.

Він також додав, що зараз вирішуються технічні моменти для того, щоб підписати Угоду про асоціацію між Україною та ЄС найближчим часом.

У свою чергу Дещиця підкреслив, що основною темою переговорів була ситуація в Криму.

"Ми обговорили питання деескалації ситуації в Криму і на сході України, а також можливості виходу з цього конфлікту і його мирного врегулювання", - підкреслив в.о. міністра.

Дещиця також додав, що Київ залишається прихильний мирного врегулювання цієї кризи і використання всіх дипломатичних механізмів для деескалації конфлікту.

Раніше повідомлялося, що країни Євросоюзу готують розширені санкції проти Росії, якщо російська влада не допоможуть деескалації напруженої ситуації в Криму.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Новости