Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що таке дзеркало гінекологічне по Куско?

  1. Коротко про головне
  2. Особливості

Дзеркало Куско активно використовується в гінекології. Його призначення полягає в розкритті та розширенні стінок піхви для подальшого діагностування шийки матки. Крім діагностики, можна проводити оперативні втручання, профілактичні огляди, процедури, які повинні здійснюватися на гінекологічному кріслі.

Як використовується дзеркало гінекологічне по Куско? Які особливості конструкції можна позначити?

Коротко про головне

Вагінальне створчатое дзеркало використовується повсюдно, оскільки для застосування не залучаються сторонні предмети. Крім діагностики та огляду матки, можна проводити нескладні процедури (взяття мазків) і оперативні втручання. У будь-якому випадку руки лікаря не зайняті, що дає додаткову свободу дій.

Дзеркало з Куско має стулки, у яких є невелике закруглення Дзеркало з Куско має стулки, у яких є невелике закруглення. Вони виробляються з міцного полістиролу, який володіє високою оптичною прозорістю. З їх допомогою гінеколог проводить вагінальне дослідження, вивчаючи недоступні зовнішньому огляду зони.

Дзеркало гінекологічне одноразове має надійний фіксатор, який забезпечує різні його положення. Міцність, зручність і простота - що може бути краще? Таке дзеркало не викликає ніякого болю в ході огляду.

Двостулкове виріб проходить детальну обробку, перед тим як буде упаковано. Поверхня рівна, без сколів, на ній немає гострих і ріжучих країв, тому пацієнтка не повинна побоюватися за своє здоров'я. Гінекологія виділяє ряд переваг, у тому числі:

  1. Збільшення області дослідження, яка підвищується в 2 і більше разів. Спеціаліст проводить по горизонтальній порожнини, приводячи до розкриття верхнього бранша. В такому випадку все проходить швидко і без болю.
  2. Діаметр вікна складає близько 3,5-3,6 см.
  3. Вищеописане виріб має подовженою рукояткою (до 10 см), ступінь фіксації змінюється при необхідності. Лікар може змінювати кут нахилу досліджуваної області при необхідності.
  4. Нижній бранш має кут нахилу 108 °. Це робиться для того, щоб при необхідності можна було окропити лікарським засобом шийку матки. Рідина буде стікати строго в лоток, а не на руки лікаря.
  5. Інструмент має 6 різних позицій, що дозволяє підібрати оптимальну для кожної пацієнтки. Родили жінці підійде 10 °, а багатодітній пацієнтці - 32 °. Позиція швидко фіксується, при цьому дзеркало легше зламати, ніж розкрити замок.
  6. Є дзеркальні бранши по 10,5 см, при цьому вони по всій своїй довжині мають різну ширину. У самого заснування - 3,5 см, наступні 6 см - 2,6 см. До кінця зменшується до 2,4 см. Робиться це для безболісного введення.

Особливості

Пристрій по Куско можна легко розібрати, оскільки воно складається з 2-ух частин: верхнього і нижнього бранша Пристрій по Куско можна легко розібрати, оскільки воно складається з 2-ух частин: верхнього і нижнього бранша. Нижня частина використовується для проведення терапевтичних процедур та інших маніпуляцій у піхві.

У гінекологічному дзеркалі стулки фіксуються по-різному:

  1. Традиційний вид - ручка в центрі або збоку.
  2. Дугового - найзручніший. Огляд проводиться з використанням однієї руки.
  3. Поворотний - зміна забезпечується поворотною пластиною.
  4. Покроковий - має вигляд «тріскачки».

Незалежно від виду, лікар робить все однією рукою. Подібні вироби проходять ретельну обробку і санітарно-гігієнічні дослідження.

Дзеркало з провідником для евакуатора диму виробляється з міцного і прозорого полістиролу. Конструкція досить проста, але при цьому вона забезпечує покладені на нього функції.

Замок медичного приладу має центральне гвинтове кріплення, яке фіксується і коригується за допомогою ручки.

Стулки плавно розводять вагінальні стінки і надійно фіксують досліджувану область. На кінці є спеціальний катетер з коннектором, який допомагає розпорошувати лікувальний препарат при необхідності.

Трубка відводу диму і універсальне з'єднання використовуються в ході проведення оперативного втручання, лазерної і радіохірургії.

Якщо виникають неприємні відчуття або дискомфорт, треба звертатися за допомогою до лікаря.

Кращий варіант - проходження профілактичних оглядів, які допомагають мінімізувати ризик розвитку патологій.

Як використовується дзеркало гінекологічне по Куско?
Які особливості конструкції можна позначити?
Міцність, зручність і простота - що може бути краще?

Новости