Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гімн на фіналі Кубка країни з футболу виконали Яскраві діти України - останні новини футболу

Під час матчу Динамо - Шахтар у фіналі Кубка України з футболу гімн нашої країни заспівали діти з всеукраїнського конкурсу Яскраві діти України

Під час матчу "Динамо" - "Шахтар" у фіналі Кубка України з футболу гімн нашої країни заспівали діти з всеукраїнського конкурсу "Яскраві діти України". Ними стали переможці та призери обласних відборів конкурсу, а також гранпрізерка 2018 року Ліза Волощенко та Дар'я Москаленко, які представляли Україну на всесвітньому фіналі фестивалю "SunRemoJunior" в 2017 і 2018 роках.

Крім гімну України, в ході шоу-програми перед початком матчу діти виконали пісню Тараса Петриненка "Україна", яку часто називають "народним" гімном країни, а також дві композиції з репертуару конкурсу. Це пісня "Friends", з якої Дар'я Москаленко представляла Україну на всесвітньому конкурсі "SunRemoJunior" в 2017 році, і пісня "До неба", яку один із членів журі конкурсу, український композитор Руслан Квінта написав провідною для виконання в новому сезоні проекту.

Як відомо, в квітні 2018 року в Україні стартував другий сезон конкурсу "Яскраві діти України" - національного співочого змагання для юних вокалістів віком від 6 до 15 років, головним призом якого є участь в світовому фестивалі "SunRemoJunior" в Італії.

За словами конкурсантів, виконання гімну на фіналі Кубка України в Дніпрі стало справжнім сюрпризом від організаторів конкурсу. "Яскраві діти України" вражають унікальними можливостями для дітей. Команда "Яскравий" - ви чарівники! ", - так коментували виступ дітей користувачі Фейсбуку.

"Яскраві діти України" - унікальний проект, який дійсно об'єднує Україну, що вражає своєю масштабністю і високим професіоналізмом. Це неймовірно круто! Ради бути в команді "Яскравий", - відзначають батьки учасників конкурсу.

"Молодці! Браво!", "Ці діти і є Україна!", "З-за вас тепер і футбол почнемо дивитися J", - коментували користувачі Фейсбуку.

Про спорт у всій красі - в нашому Instagram !

Новости