Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Леголенд в Німеччині

  1. Скільки це буде коштувати?
  2. Заради чого варто поїхати в Леголенд Німеччини
  3. Леголенд фото і відео
  4. Час роботи і як придбати тур в Леголенд?

Дитячий розважальний Legoland парк в Німеччині відкрився в 2002 році. Він розташувався в околицях Баварії, недалеко від невеликого містечка під назвою Гюнцбург.

Численні гідності цього парку розваг доповнюються зручною транспортною розв'язкою - зовсім поруч проходить автобан А8, який з'єднує між собою Штутгарт і Мюнхен. Від будь-якого з цих міст до Леголенда не більше години їзди на автомобілі.

Леголенд Німеччина - справжня подорож в казку для дітей від 3-х до 12-ти років. Тут є все:

Дитячий розважальний Legoland парк в Німеччині відкрився в 2002 році
  • вісім надзвичайних «світів пригод»;
  • різноманітні шоу;
  • ігрові майданчики;
  • більше п'ятдесяти неймовірних, оригінальних атракціонів, інтерактивних Лего-моделей;
  • полчища аніматорів, одягнених в костюми популярних персонажів;
  • а також - головна визначна пам'ятка - захоплюючі дух водні атракціони і американські гірки.

Також, для своїх діточок, тут ви зможете придбати безліч різноманітних сувенірів та іграшок.

Скільки це буде коштувати?

  • Одноденні квитки для батьків обійдуться по 33 євро кожному; дітям - по 28 євро.
  • Вартість проживання в 4-х місному номері готелю парку Леголенд - 70 євро за ніч.
  • Ситний обід в кафе (що включає дегустацію справжнього баварського пива для батьків) обійдеться родині з 4-х чоловік в 45 євро.

Зрозуміло, при придбанні пакетів послуг, в полягають у себе вільне відвідування Леголенда і проживання в номері на кілька днів, ви заплатите на порядок більше, але в підсумковому перерахунку середня вартість кожного дня обійдеться вам дешевше на 25-50%.

Заради чого варто поїхати в Леголенд Німеччини

Розважальний центр розділений на шість зон. Ці зони є основною відмінною рисою парку і розділені по тематичним принципом:

Ці зони є основною відмінною рисою парку і розділені по тематичним принципом:

  1. Мініатюрні землі. Тут сконструйовані макети європейських країн з визначними пам'ятками, побудовані з пластмасових цеглинок Лего (масштаб 1 до 20).
  2. На «Землі Пригод» розташовується 800 тонн відмінного, найчистішого піску, за допомогою якого архітекторам вдалося відтворити атмосферу казкового морського берега. Штучна водойма з прозорою водою виконує роль моря. Тут є і пальми, і шезлонги, і водні ігри; смачне морозиво, прохолодні напої і численні кулінарні шедеври чекають вас в затишному пляжному барі. А відпочинок на терасі під водоспадом - це і зовсім щось незабутнє. Справжній рай.
  3. Королівство Лицарів. Тут весь інтер'єр виконаний в стилі іграшкового середньовіччя. Діти тут можуть взяти участь у лицарському турнірі, пополювати в лісі Короля за золотом і покататися верхи на вогняному драконі.
  4. Лего Екстрім. В екстремальному світі ваших дітей чекають запаморочливі атракціони, гонки на міні-автомобілях, 4D-кінотеатр, звичайно ж, американські гірки і навіть дитяча Автошкола!
  5. Світ Уяви. Подорожі на поділених машинках по навісним трасах, огляд парку з висоти Наглядової Вежі й Велика Лего-Будівництво для маленьких архітекторів.
  6. Лего-місто. У порту на всю йде розвантаження транспортних кораблів, по вулицях ходять пластмасові жителі міста, мініатюрні автомобільчики снують туди-сюди по дорогах, а на фабриці Лего можна своїми очима побачити, як з'являються на світ цеглинки і кубики, з яких зроблено все в місті. В кінці екскурсії, кожен відвідувач міста отримає на пам'ять Свіжовиготовлений, ще теплий цеглинка Лего.
  7. Світ пригод. Незабутня подорож по стежках диких джунглів, пригоди на каное, екстремальне веселощі на 12-метровій водній гірці, пошук скарбів динозаврів і Маріонетковий Театр.

Інформаційна дошка мандрівника:

Інформаційна дошка мандрівника:

Автобусні тури по Європі. Туроператори

Леголенд фото і відео

Щоб ще більше підбурити читача на реальне подорож, ми вирішили викласти відео з цього казкового парку.

Час роботи і як придбати тур в Леголенд?

Години роботи парку: Леголенд працює щодня, з 10:00 до 18:00 (в свята і вихідні дні - довше).

Тури в Леголенд можна придбати на офіційному сайті парку або безпосередньо на місці, приїхавши в за адресою:

  • Німеччина, Гюнцбург, LEGOLAND Allee 2, 89312;
  • або зателефонувавши за телефоном: +49 180 6 70075701.

Якщо у вас проблеми зі знанням німецької мови, попросіть кого-небудь допомогти вам замовити квиток Якщо у вас проблеми зі знанням німецької мови, попросіть кого-небудь допомогти вам замовити квиток. Можна, звичайно, скористатися послугами посередницьких агентств, які до того ж зазвичай надають і допомогу гідів, але врахуйте - за це доведеться добре доплатити.

У будь-якому випадку, це місце варто відвідати хоча б раз у житті. Повірте, для ваших дітей Legoland стане веселим пригодою, яскраві спогади про який назавжди залишаться в їх пам'яті.

Крім того, це не тільки веселі, розвиваючі ігри, маса позитивних вражень, відмінна можливість для ваших дітей побувати в «Живий казці», а й прекрасний стимул: ви можете пообіцяти своїй малечі, що якщо вони будуть добре себе вести і старанно займатися в школі , то ви всією сім'єю проведете вихідні в Леголенде.

На цьому наш короткий огляд одного з найчудовіших казкових місць завершений, але тема залишається відкритою для обговорення! Ми розповіли вам, де знаходиться Леголенд, як туди дістатися і що варто подивитися в першу чергу. Однак, ваш досвід, шановний читачу - це безцінний скарб, і ми щиро просимо ділитися ним в коментарях під цим текстом. Адже існує ще мільйон речей, про які варто знати або просто згадати!

Скільки це буде коштувати?
Скільки це буде коштувати?
Час роботи і як придбати тур в Леголенд?

Новости