Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Десятка кращих різдвяних ярмарків Німеччини

22.11.2010

Ви плануєте різдвяну поїздку в Німеччину ? Зима в Німеччині - це, мабуть одна і найкрасивіших пір року. Всі міста, села і селища починають перетворюватися і вже з кінця листопада сяють усіма вогнями різдвяних прикрас, і різдвяні ярмарки запрошують зробити подарунки, скуштувати традиційні солодощі і випити келих глінтвейну. Різдвяні ярмарки - це втілення дитячих снів про Діда Мороза: безліч кіосків, рясно прикрашені ялинковими іграшками, гірляндами і свічками. Перед кіосками, де продають вироби народних ремесел, збираються величезні натовпи глядачів, тому що майстри воліють виготовляти свій унікальний товар на очах у здивованої публіки.

Різдвяні ярмарки і ринки мають унікальну атмосферу. Це задоволення для всіх, і ви можете купити всі види товарів: подарунки, іграшки, маріонетки, свічки і і теплі вовняні капці. Це найкраще місце, щоб весело провести довгі зимові вечори, зустрінеться з друзями, родичами і колегами, випити кухоль гарячого вина і з'їсти ароматні печені яблука, гарячі каштани, ковбаски та інші смачні закуски. Більшість різдвяних ринків в Німеччині починаються в кінці листопада і тривають до 23 грудня.

Кожне місто пишається своїми різдвяними ярмарками і не так легко вирішити, де найкрасивіша різдвяний ярмарок в Німеччині! Команда HostelsClub відвідала багато різдвяні ярмарки в Німеччині і зробила кращу десятку!

1. Дрезден

22

Різдвяний ярмарок у Дрездені є найстарішою в Німеччині. Це одне з найважливіших свят в Східній Німеччині. Гості з Берліна, Лейпцига та Франкфурта-на-Одері кожні вихідні поспішають в Дрезден, щоб насолодитися ярмарком, яка простягається через головну площу в старому місті. Дрезден, відомий як Флоренція Півночі, знаменитий своєю архітектурою, і різдвяний ярмарок дуже гармонійно вписується в картину міста. Різдвяний ярмарок у Дрездені народилася в 1433 році і має осбую традицію: свято «вайнахтсштоллена». Це різдвяний кекс особливого приготування. Дрезденци майже щороку вражають своїх гостей гігантськими «штолленамі», який в 1999 був довжиною в п'ять метрів і важив близько 3000 кілограмів! Відвідайте Дрезден на Різдво і бронюйте хостели в Дрезден .

2. Кельн

Кельн

Кельн - це німецьке місто, яке знаменитий тим, що любить святкувати! Вважається, що в Кельні живе самий доброзичливий народ. Різдвяний ярмарок у Кельні це найулюбленіша ярмарок у іноземців: тут є шість різдвяних ринків, включаючи одну на круїзному пароплаві, який рухається по Рейну і знаменита середньовічна ярмарок перед Музеєм шоколаду Кельна. Тут ви можете скуштувати свіжого пива Кельш і глінтвейн з 'шус', що означає, гаряче вина з ромом або лікером. Насолоджуйтесь Кельном на Різдво і бронюйте хостели в Кельн

3. Регенсбург


Регенсбург - це дуже гарний маленький середньовічне місто в Баварії, відомий своїм собором, Кам'яний мостом і будівлями в італійському стилі. Різдвяний ярмарок у Регенсбурзі користується великою популярністю у туристів з Австрії, Італії та Словенії, вони приїжджають сюди не тільки за подарунками, але щоб покуштувати оригінальні ковбаски з Регенсбурга з солодкою гірчицею. До того ж в Регенсбурзі можна покуштувати 40 різних видів глінтвейн, таке розмаїття ви знайдете тільки в Регенсбурзі! Відвідайте Баварію і забронюйте хостели в Регенсбурзі .

4. Бремен

Бремен - місто Бременських музикантів - має гарний історичний центр. Саме там і знаходиться Різдвяний ярмарок. Весь Альтштадт висвітлюється різдвяними вогнями і чути мелодії шарманки. Ярмарок починається з красивою Ратуші на Ринковій площі і закінчується в 'Шнур-квартал', це сучасна частина міста, де багато барів і ресторанів. Бремен знаменитий своїм пивом: адже це батьківщина знаменитого Бекса і ви зможете покуштувати тут свіже пиво. Відвідайте Бремен на Різдво і відкрийте для себе особливу атмосферу цього фантастичного і завжди сонячного міста на півночі Німеччини. Забронюйте хостели в Бремені Зараз!

5. Лейпциг

Лейпциг

Лейпциг - це самий музичний місто Німеччини. Йоганн Себастьян Бах і Ріхард Вагнер жили там протягом довгого часу і Лейпциг досі зберіг багаті музичні традиції. Це сучасний і динамічний місто, відкрите для нових ідей і відомий як 'маленький Берлін'. Різдвяний ярмарок Лейпцига проходить на просторі площі старого міста, а на тлі Староместскoй ратуші ви побачите найбільший календар. Забронюйте хостели в Лейпцигу !

6. Аугсбург


Аугсбург - це невеликий і романтичне місто в південно-західній частині Баварії недалеко від Мюнхена. Різдвяний ринок Аугсбурга часто називають одним з найбільш традиційних різдвяних базарів в Німеччині, завдяки його типовому стилю і яскраво вираженою баварської архітектури. Завдяки широкому асортименту 'гарячих сосисок' і глінтвейну, відвідування Аугсбурга - це в першу чергу кулінарна подія. До того ж тут можна купити оригінальний іграшки з дерева і дивовижні ялинкові прикраси. Забронюйте хостели в Аугсбурга і познайомтеся з самої транснаціональної різдвяним ярмарком Німеччини.

7. Штутгарт

Штутгарт

Штутгарт славиться своїми виноградники, що забезпечує високу якість червоного і білого вина, тому тут ви знайдете смачні виду глінтвейну. До того ж саме в Штутгарті знаходяться відомі автомобільні будинки Порш і Мерседес, тому Штутгарт не буде нудний ні для кого. До того ж це місто є ідеальним місцем для відвідування засніженого Шварцвальда. Це прекрасне місце для студентів, так як тут багато веселих вечірок. . Штутгартський Різдвяний ринок входить в число найбільших Різдвяні базарів в Німеччині з більш ніж 250 кіосками з широким розмаїттям різдвяних подарунків, прикрас і солодощами. Замовляйте хостели в Штутгарті .

8. Гамбург


Гамбург - це нетиповий місто в Німеччині, знаменитий своїм масивним портом, де зупиняються найбільші круїзні і контейнерні судна в світі. Порт, це мабуть, найбільш відома пам'ятка міста. Гамбург до того ж це найкраще місце в Німеччині для шопінгу і розваг: тут ви знайдете в центрі усі найвідоміші світові лейбла, а на маленьких вуличках в Сан Поул, модні бутики німецьких молодих дизайнерів. Різдвяний ярмарок у Гамбурзі має типовий північний стиль: більшість кіосків нагадують маленькі кораблики і тут ви скуштуєте кращу спечену рибу у оселедець Бісмарк. Відвідайте Гамбург і бронюйте хостели Гамбурга Зараз!

9. Мюнхен

Мюнхен

Мюнхен є центром Баварії і це дуже гарне місто, завдяки незвичайному поєднанню традиційного стилю і сучасної технологи. Мюнхен - це, мабуть, самий шикарний місто в Німеччині. Суміш стилю нітрохи не заважає, ви можете сидіти в сучасній ресторані і насолоджуватися традиційною музикою. Народ Мюнхена дуже доброзичливий і ви будете себе дуже затишно почувати в цьому місті. Відвідайте Мюнхен під час Різдва і відвідайте найвідомішу ярмарок, яка розташовується в історичному центрі. Забронюйте хостели в Мюнхені Зараз!

10. Берлін


Останнє місто в нашому списку, але не останній в Німеччині, звичайно, Берлін . У Берліні знаходяться близько 50 різдвяних ринків, розташованих по всьому місту, багато хто з них з різними темами та програмою. Головними ярмарками Берліна вважаються базари на площі Гендарменмаркт, на початку фешенебельного бульвару Унтер-ден-Лінден, а також на Фрідріхштрассе. Інші, не менш відомі базари розташовані на Александерплатц і Потсдамерплатц, де також побудований чудовий Зимовий містечко. Тут усі охочі можуть покататися тут на лижах, санках або ковзанах. Насолоджуйтесь вогнями великого міста і бронюйте Хостели в Берліні Зараз!

HostelsClub бажає Вам щасливого Різдва!

Новости