Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кавказький Вузол | Села на Кубані затоплені після зливи

Через сильний дощ, що пройшов в ніч на 28 листопада в Краснодарському краї, в зону підтоплення потрапило села в Геленждіке і Сіверському районі, повідомило сьогодні МНС. У Краснодарі усувають підтоплення з дев'яти вулиць, відзвітувала сьогодні мерія.

За даними на 12.00 мск, в селах Архипо-Йосипівка в Геленджику і Шабановскому в Сіверському районі підтоплені прибудинкових території, повідомило сьогодні Головне управління МНС по Краснодарському краю на своєму сайті. Комісія обстежує зону затоплення, за попередніми даними, в будинку вода не зайшла, уточнило відомство.

За даними рятувальників, через зливу з берегів вийшла річка Шебш, в Сіверському районі підтоплені два мости, що ведуть в село Тхамаха і в станицю Ставропольская, рух на них тимчасово призупинено. "На мосту в станицю Ставропольську проводяться роботи по розчищенню затору, що утворився під мостом", - наголошується в повідомленні. Про постраждалих в зоні затоплення не повідомляється.

Екстрене попередження через сильні дощі та шквалистий вітер в Краснодарському краї оголошено до 30 листопада, рятувальники працюють в режимі підвищеної готовності, уточнило відомство.

Відео затоплення дороги розміщено в групі "Типовий Краснодар" в соцмережі "ВКонтакте" близько 14.30 мск. "Станиця Смоленська, топить поворот на Шабановку", - написав у анотації в відеоролику користувач Vitalik Shekov. На ньому видно, як бурхливий потік перетинає асфальтовану дорогу, вся дорога, що йде вдалину, залита водою, а на незатопленому ділянці варто патрульна машина. Відео набрало 14 196 переглядів, його прокоментували 25 користувачів на 15.30 мск сьогодні.

"Григорівська, Фортечна (станиці, - прим." Кавказького вузла ") теж затоплені ... Начебто МНС намагаються відкачати воду хоча б з дороги. Автобуса в обід вже не було, як чоловік добереться з роботи ввечері, не знаю", - написала користувач Галина Лі.

У Краснодарі підтоплені вулиці, працює водооткачивающих техніка, повідомила сьогодні на своєму сайті мерія.

За ніч з 27 на 28 жовтня "в Єдину чергово-диспетчерської служби надійшло вісім звернень про підтоплення проїжджої частини вулиць", - йдеться в повідомленні. Підтоплення ліквідують на вулицях Уральській, Російської, Дежньова, Петра Метальникова, Героїв-Розвідників, Ярославського, Фадєєва, Демченко і Митинському в селищі Російському Краснодара, відзвітувала мерія. Рух громадського транспорту в Краснодарі не порушено. відзначається в повідомленні.

На сайтах адміністрації Геленджика і Северскоого району інформації про підтоплення немає на 14.20 мск сьогодні.

" Кавказький вузол "Також писав, що в Сочі, а також в Туапсинському і Апшеронському районах Кубані після злив 24 жовтня було введено надзвичайна ситуація, виявилися підтопленими житлові будинки 5300 жителів в 29 населених пунктах. За даними екстрених служб, в результаті стихії травмовано 60 осіб, шестеро загинули , Доля ще двох невідома.

згідно з даними погодного сервісу " Кавказького вузла ", Сьогодні вдень в Геленджику дме вітер швидкістю 7 метрів в секунду, йде помірний дощ, температура повітря +12 градусів. У ніч на 29 листопада помірний дощ не припиниться, вітер посилиться до 8 метрів в секунду, температура збережеться +12 градусів. В Краснодарі сьогодні вдень сильний дощ, вітер швидкістю 8 метрів в секунду, температура повітря + 9 градусів. У ніч на 29 листопада дощ стане помірним, вітер посилиться до 13 метрів в секунду, температура збережеться +9 градусів.

Погодний сервіс - це партнерський проект "Кавказького вузла" і Гідрометцентру Росії, він доступний і в легкої версії . Користувачі сервісу можуть коригувати дані метеорологів для уточнення прогнозу.

Новости