Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Мадейри - Готелі Португалії - Готелі Мадейри на 1-ій берегової лінії

  1. 1. Pestana Palms Ocean Aparthotel 4 *
  2. 2. Pestana Bay Ocean Aparthotel 4 *
  3. 3. Royal Orchid 4 *
  4. 4. Rocamar 4 *
  5. 5. Cais Da Oliveira 4 *
  6. 6. Pestana Carlton Madeira 5 *
  7. 7. Vidamar Resort Madeira 5 *
  8. 8. Four Views Oasis 4 *
  9. 9. Royal Savoy 5 *

Мадейра - це автономний регіон Португалії, розташований на однойменному архіпелазі, що складається з заселених і незаселених островів. Під час зйомок готелів Португалії нашій команді Мадейра сподобалася найбільше. В першу чергу, за свій мальовничий ландшафт, м'який клімат і тепле море (в материковій Португалії в цей час море буває прохолодним), і вже тим більше нам сподобалися хороші готелі.

В цілому, готелі Мадейри, та й усієї Португалії, стоять на голову вище своїх конкурентів на інших популярних курортах. Все-таки завжди пам'ятайте, що європейські готелі мають зовсім іншу систему присвоєння зірок, ніж в Туреччині або Єгипті, де вищу категорію отримує кожен більш-менш пристойний готель.

При виборі готелю на Мадейрі слід мати на увазі, що більшість з них розташовані на скелястому березі або зовсім далеко від пляжу, чому скупатися в темному океані буде важко. У готелів, які мають власним пляжем, все не так просто, як здається на перший погляд: більшість з них повністю кам'яні з входом в воду з пірса. У деяких «щасливчиків» є більш звичні нам пляжі з пологим входом в воду, однак з дуже великою галькою, яка не додасть комфорту. Погані пляжі сповна компенсуються класними пейзажами, повірте, ми знаємо, про що говоримо. В даному огляді розповімо про тих готелях Мадейри, які стоять на першій береговій лінії і представлені в відеокаталогу Lookinhotels.

1. Pestana Palms Ocean Aparthotel 4 *

Готель Pestana Palms Ocean Aparthotel буквально нависає над морем, що добре видно на 0.43 хвилині відео. Його номери є апартаментами з невеликими обладнаними кухнями, хоча сам готель знаходиться в Фуншале, тому проблем з харчуванням бути не повинно.

Пляж тут зовсім маленький і більшість лежаків розташоване біля басейну. Вхід в море виключно з пірсу, теж досить скромного. Зате зовсім поруч є готелі з більш зручним входом в воду і з менш скелястим берегом, що може бути комфортніше для невпевнених плавців.

Зате зовсім поруч є готелі з більш зручним входом в воду і з менш скелястим берегом, що може бути комфортніше для невпевнених плавців

2. Pestana Bay Ocean Aparthotel 4 *

Цей заклад пощастило більше: він є одним з рідкісних готелів Мадейри, що володіє пляжем з пологим входом в воду. Лежаків там, на жаль, немає, та й лежати на цьому пляжі буде не дуже комфортно, адже складається він з великої гальки.

Номери готелю досить скромні, зате обладнані міні-кухнею, не так давно в них було проведено ремонт. Міні-кухня буде корисна: готель розташувався на краю Фуншала, а відповідно до центру туристичної життя доведеться йти трохи довше.

Міні-кухня буде корисна: готель розташувався на краю Фуншала, а відповідно до центру туристичної життя доведеться йти трохи довше

3. Royal Orchid 4 *

Готель Royal Orchid розташований в містечку Канісу неподалік від Фуншала. До моря амфітеатром спускаються кам'яні платформи, на яких повно місця для лежаків. Не варто засмучуватися, що під ногами не буде піску, пейзаж навколо вам сподобається і змусить забути про незвичній поверхні під ногами. До речі на території готелю функціонує дайвінг-центр для всіх бажаючих.

У номерах тут теж є обладнані кухні, а номери рекомендуємо брати з видом на море.

У номерах тут теж є обладнані кухні, а номери рекомендуємо брати з видом на море

4. Rocamar 4 *

Готель Rocamar знаходиться буквально впритул до готелю Royal Orchid, проте володіє власним пляжем. Тут кам'яні платформи пофарбовані синім позитивним кольором, пірс досить просторий, а для менш сміливих функціонує басейн прямо на пляжі (там же буде зручно купатися при занадто високих хвилях).

Сам готель простакуватий: номера очевидно старі, так і в ресторані і барі давно не проводився ремонт, хоча в якості бюджетного варіанту він цілком зійде.

Сам готель простакуватий: номера очевидно старі, так і в ресторані і барі давно не проводився ремонт, хоча в якості бюджетного варіанту він цілком зійде

5. Cais Da Oliveira 4 *

Готель Cais Da Oliveira є третім в ланцюжку вищезазначених готелів і володіє найскромнішими пляжем. На березі полежати у гостей практично немає можливості. Хвилі тут бувають досить сильні, що помітно по слідах води на камені, проте влітку море набагато спокійніше, ніж взимку (взимку все одно не викупаєтеся).

Незважаючи на те, що готель вважається бюджетним, номера і інтер'єри в ньому досить свіжі і сучасні. Особливо добре тим, чиї вікна дивляться на море, однак майте на увазі, що тут є корпусу і через дорогу.

Особливо добре тим, чиї вікна дивляться на море, однак майте на увазі, що тут є корпусу і через дорогу

6. Pestana Carlton Madeira 5 *

У готелі Pestana вхід в море організований з кам'яного пірса, а ось зона відпочинку з лежаками розташована на березі поруч з басейном. Лежаки тут стоять практично на березі, з морем вас будуть розділяти лише величезні кам'яні брили. На території працюють відразу два відкриті басейни: другий захований в глибині території.

Сам готель вдало розташований в центрі Фуншала, що дозволяє з комфортом поєднати активний і ледачий відпочинок. Категорія «5 зірок» підтримується і хорошим сервісом, а от меблі і будівля скоро почнуть застарівати.

Категорія «5 зірок» підтримується і хорошим сервісом, а от меблі і будівля скоро почнуть застарівати

7. Vidamar Resort Madeira 5 *

Vidamar Resort Madeira 5 * - це такий гігантський класичний готель з великим головним корпусом, смотрящим на океан і всіма зручностями готелю категорії «5 зірок». Проте, нам в Lookinhotels він здається нудним за свій сірий колір і відсутність зелені на території, проте гості відпочинком задоволені і це найголовніше.

Цікаво, що його басейни розташовані прямо на отвесе (там навіть є спеціальні сітки, щоб ви не перебралися через них), а з берега до моря йде широкий кам'яний пірс зі зручним спуском. Таким чином, відпочиваючі в басейнах практично відпочивають разом з тими, хто плаває в морі. Це буде зручно тим, хто відпочиває великою компанією, де у всіх різні уподобання.

Це буде зручно тим, хто відпочиває великою компанією, де у всіх різні уподобання

8. Four Views Oasis 4 *

Цей готель ми б порадили зовсім невпевненим плавцям, а також сім'ям з дітьми. Four Views Oasis 4 * має вихід до міського пляжу, де бувають і сторонні туристи. Зате він має невелику лагуну, обгороджену камінням, де зовсім немає хвиль. Більш того, тут також є вхід в море як з пірсу, так і з берега. Берег, природно, весь у великій гальці, тому комфорту для ніг не чекайте. Місцеві ще й прямо на каменях рушники розкладають, що зменшує комфорт перебування на пляжі навіть при звичайному лежанні.

Готель, до речі, приємний: номера комфортні, є своя територія, 2 ресторани, 2 бари та розваги для дітей. Хіба що розташований він на околиці м Канісу, чому вийти за його межі особливо нікуди.

Хіба що розташований він на околиці м Канісу, чому вийти за його межі особливо нікуди

9. Royal Savoy 5 *

Royal Savoy - це вічна класика. Трохи старомодний, Savoy залишається вірний традиціям. У нього дуже гарна і зелена територія, номери, немов бабусина квартира (тут, до речі, теж є кухня), хороші (і дорогі) ресторани, зручне розташування в центрі міста.

Пляж, до речі, не такий помпезний, як і все інше. Пірс невеликий і не найзручніший, ще й зона для плавання обгороджена буйками зовсім близько до берега, чому плавати доведеться в невеликому закутку, що з пишністю всього готелю не особливо поєднується.

Пірс невеликий і не найзручніший, ще й зона для плавання обгороджена буйками зовсім близько до берега, чому плавати доведеться в невеликому закутку, що з пишністю всього готелю не особливо поєднується

Новости