Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як доїхати з Геленджика в Крим

На цікавить наших читачів питання «Як доїхати з Геленджика до Криму» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Цього літа будемо відпочивати в Геленджику, вирішили днів на 5 з'їздити звідти до Криму. Чи є цікаві і недорогі варіанти переїзду?

28.04.2018 Дар'я Лобозова


На цікавить наших читачів питання «Як доїхати з Геленджика до Криму» відповідає редакція сайту «В Отпуск

Відмінна ідея - порівняти під час чергової відпустки дві курортні зони - Геленджик і Крим . Як доїхати до Кримського півострова? Так як дорога через Керченську протоку ще не побудована, то переправлятися доведеться на поромі. Якщо у вашому розпорядженні є автомобіль, то вирушайте на ньому до пункту переправи порт Кавказ. Дорога проходить через Новоросійськ і Анапу . Пороми відправляються в сторону Криму з інтервалом через годину, черг практично немає. В Керчі туристи виявляться годин через 6 після виїзду з Геленджика. Переправившись до Криму з автомобілем, ви отримуєте можливість не залежати від кримських автобусів і маршруток.

Можна з легкістю подолати шлях від Геленджика до Керчі і на громадському транспорті. Для поїздки до Криму підходять автобуси повідомленням Геленджик - Севастополь , Геленджик - Сімферополь , Сочі - Севастополь, Сочі - Ялта . Автобуси також слідують до Керченської переправи, де без черги потрапляють на паром. Потім вони доставляють туристів до великих курортних центрів і транспортних вузлів. Вартість проїзду варіюється від 1200 до 1500 рублів. При відправленні автобуса о 16:00 з Геленджика в Керчі мандрівники виявляться о 22:00. До Севастополя їх доставлять до раннього ранку.

Чи є цікаві і недорогі варіанти переїзду?
Як доїхати до Кримського півострова?

Новости